Morfar på snabbvisit och lunch i parken!!!

Pappa har ju varit här när vi varit i huvudstaden så vi hann möta upp honom snabbt på måndagen innan han skulle iväg på möte. Han sov över här så vi hann med en middag tillsammans och lite snack innan vi la oss. När vi vaknade var han iväg igen. Han skulle ju flyga 05 från Kastrup!!!! Men de kommer i slutet av maj som tur är!
Igår bar det av till parken med Melker och Lisette. Hade med oss lunch så de små fick busa av sig på gungor mm...

Bildbevis:-)


image302
Min fina tösabit!

image301
Melle i solskenet!

image303
Lisette- den utslagna mamman! haha (eller kanske bara inte vill vara med på bild!?!?!?!)

image305

GUNGUNGAR

image304

image307
Elise på vift!

image306

image308
Så fina!

image309
Roligaste gungan! haha tyckte inte de!

CIAO för nu!

Svärmor kommer ikväll så nu kommer jag hinna blogga varje dag! Och syyyyyy för det är det som står på schemat!


DEN 5E ÖPPNAR www.missiripa.com! HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP

Surprise del 2 & Skansen

Ja som sagt det blev underbar grillad middag hos Martin och Sofie tillsammans med Lina och Johan. Men vi tjejer blev rätt trötta på kvällen även om bara en av oss är gravid!!! Men vi andra sympatitröttade får vi väl lov att säga! Efter en skön natts sömn vaknade vi nog ALLA av en gallskrikandes Elise. Gick helt enkelt inte att få tyst på henne. Kvart över sex! Men jag och Lina gick till slut upp med henne och gav henne välling och sen ut på promenad! Konditionen var väl inte den bästa direkt i Årstas backar! SHIT!!!! Vilka backar!!! Efter en god och välbehövlig frukost bar det senare av in mot Djurgården och Skansen. Elise var i extas vill jag lova! Det gick inte många sekunder utan man fick höra "titta!!titta!" den dääääääääääääääääär var också poppis som uttryck! hahahaha Men det var ju en och annan varelse hon fick se. Härliga foton fick vi i alla fall!

image291
Farbror Martin tog väl hand om Elise på Skansen. Hon far ju runt och sprang så vi behövde vara några stycken vill jag lova!!! Speciellt när hon fick syn på Hello Kitty heliumballongen!!!!!!! Då ställde hon sig bara in på dem och spraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang! hahahaha

image292
Farbror Martin och Elise! Mammas favvobild. Tycker den är så härlig. Maxi och Mini :-)

image293
Tjejgänget på bild!!!

image294
Mor och dotter i ett nötskal!

   
Stooore Björn,  Björnunge, SuperUgglan och Limuen med sin söta unge!

image298
Hela gänget på väg ner till björnungarna!

image299
TuffElise i solbrillor!!!!

Ja det var nog allt för denna helgen. Sent på kvällen bar det av till Arlanda och hemma var vi inte förrän halv ett!

TJINGELING!!


Stjärnorna Stjernström!

image283
Hela resan inleddes på en lektion på Johan Röda skola. Vi hängde med honom till jobbet eftersom man smidigt kunde ta bussen därifrån till Sturup! Sen flööööööööööööööööööööööööööög vi vidare!!!!

Ja vi möttes ju upp av två stjärnor, Angela och Stella, på Arlanda i torsdags. Vi har haft det underbart roligt och har varit jättekul att få umgås! Vi hade ju faktiskt bara träffats EN gång förut på Cathrines och Thomas bröllop. Att det kan kännas så naturligt är bra sjukt. MEN kul!!!!

Torsdagen blev det Arlanda-Sundbyberg där vi "råkade" halka in på en stoooooor tygaffär!

image284

Fick ju dessutom köpa för grossistpriser för en gångs skull eftersom jag nu har startat mitt företag!!! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEE! Den 5 maj kommer sidan http://www.misssiripa.com/ igång i alla fall!!!!  Overlocktrådar, till Elise och Stellas förtjusning, kantband och en hel del tyger blev det i alla fall.

image285
Bebisarna var dock rätt trötta efter shoppingturen i tygaffären!!!! Båda deckade på väg hem!

Som sagt torsdagen innebar ven hel del syshopping och sedan mys med tjejerna. Vi myste i soffan och Elise och Stella la sig rätt tidigt eftersom de var helt slut. Båda var ju dessutom lite krassliga så det var ju inte så konstigt!

På fredagsmorgonen vaknade jag upp av en pigg och glad, men ff förkyld elise.... Upp och hoppa kvart över sju. Jens satt ute sedan en timma tillbaka och lekte med Stella medan Angela fick sig en liten sov morgon. Det kan man ju behöva som mamma minst sagt! När Jens hade åkt iväg till jobbet lät  vi tre tjejer Angela sova en stund till. Vi roade oss väl och sen blev det frukost när hon vaknat! Eftersom vi kom på att Johan skulle komma 14 till Arlanda blev planeringen lite annorlunda. Tjejerna fick först sova ute i 2 timmar! Hörde ni??? 2 timmar sov Elise i sin vagn utomhus!!!!! Sååååååååå skönt!

image286
Elise tyckte att det var himla kul att träffa Stella. Hon ville bara kramas som vanligt Just då ville inte riktigt Stella...

Vi mammor drog såklart fram symaskinerna och började knapa ihop var sin luvtröja med det nya tyget. Jag har fortfarande inte hunnit sy min klar!!!! Men symaksinerna ville inte som vi ville.... Vet inte hur det gått, måste nog fråga ängeln!?!?!hahaha
Vi lunch drog vi ner till Tokiga Tommys hak! hahahaha Där skulle man väl egentligen ha ätit hans goda hamburgare men VV som man är (vet knappt längre!?!?!?) blev det tonfisksallad för min del!
Därifrån bar det av till Arlanda för att hämta en mycket ovetandes karl. Johan hade INGEN aning vem det var vi skulle till vill jag lova!!!! Så han blev mycket överraskad och glad när han väl insåg att vi skulle hem till stjärnorna Stjernström! På vägen hem var vi tvugna att stanna till på Täby centrum för att inhandla ett par baggyjeans åt Angela samt ett orange linne!!! surprise att vi gillar samma kläder då!?!?!? Fick ju de fina jeansen i present av Johans mamma när jag fyllde 26! Älskar dem och det gjorde Angela med såklart! Sista paret nöp hon så det var nog meningen!! hahahaha den har man ju aldrig hört förr då!!!!
På kvällen blev det barbecue på Jens NYA SUPERgrill! Gazolgrill here I come!!! Gott kött med en massa annat! Ugnsbakade vitlöksklyftor blan annat! Kan starkt rekommenderas! Skitgott! Ölprovning blev det med och kanske lite åt mig med. På lördagsmorgonen blev det killarnas tur (hahahaha som det låter) att ta hand om småttingarna. Jag var rätt trött vill jag lova. Hade ju bara sovit i snitt 2-3 timmar nätterna innan vi drog till El STockolmo. Sydde en hel del och fixade en väggtapet åt Stella som hon nu har i sitt rum. Har tyvärr inga foton på dem. Får be Angela fixa. Kan vara bra att ha till hemsidan om inte annat! :) Lördagen tog vi det lugnt hemma hos Stjernströmmarna.

image287
Kommer du då latmask? Sitt inte där o pilla på stenarna!!!!

image288
Ja ja jag kommer... Ska jag tömma dem här i vagnene eller????

image289
Skynda på kompis jag är koncentrerad på att gå nu så du får faktiskt öka tempot!!!

image290
Stellangelina på gungan! moahahahaha!!!

image603
Hela familjen Stjernström! Vänner helt klart!!!

På eftermiddagen drog vi iväg in till "svampen" som Johan nu vet vad det betyder. Bland en massa backslick och brats tog vi oss ner i tunnelbanan där jag försökte vilseleda honom hela tiden. Till Årsta begav vi oss.... och helt plötsligt när vi är där och går bland gatorna så skriker en idiot från en balkong...oj då det var visst Martin, Johans bror hahaha!!!! Så hem till Martin och Sofie skulle vi alltså! Det roliga var att när vi stod på tuben sa Johan "Det är så jäkla typiskt att varje gång man är i Stockholm så hälsar man aldrig på hemma hos brorsan. Man vill ju se hur fint de har det i sin nya lägenhet." Jag försökte bara säga att de kommer ju om 2 veckor till oss och ibland blir det ju såhär... men han fortsatte " Ja, jag vet men det är så himla tråkigt!" Hahahaha och vi skulle dit!!!!! Och när vi stod alla i köket dök Lina och Johan också upp!!! hahaha SURPRISE!!! Johan har trott hela tiden att vi skulle till dem¨i Nyköping ju!!! Hahahaha

Fortsättning följer... 

update

Det har varit mycket nu att fixa de senaste dagarna...främst eftersom vi åker iväg imorgon på överraskningen som J fortfarande inte vet var han ska.

I måndags var vi väl inte så krya...men promenix blev det och slappande på balkongen. Sen syddes det ju en hel del också. Igår blev det ett par snickarbrallor åt Elise som hon är sååååå söt i. Här meckar hon ute på balkongen. Leker trädgårdsmästare:) Nåt har hon allt fått från sin mormor vill jag lova! Det ska ju börjas i tid!

image280

image281


Igår var vi och tog bort det onda från kroppen och magen...das spiralen.... skööööööööööönt! Så nu får vi se vad som väntar under sommaren...förhoppningsvis i alla fall!

Idag var det tjockisklubben as usual... och fet var ju verkligen nåt man fick känan på idag eftersom man hade visst gått UPP ett halvkilo...får väl se det som om att man gått ner så mycket sist. Som Lisette så klokt sa (hahahha) "man vill ju inte att folk ska tro att man är anorektiker eller så. Vi hade ju blivit så yunna att det var tur att vi lagt på oss lite!" Hahahaha!!!! Vid lunch mötte vi upp Cathrine och Henry. Guuuuuuuu så stor han blivit "lilleman".... De är ju här nere i skåneland på besök eftersom cats föräldrar bor i Lund. Riktigt kul att ses. Tack snälla för det UNDERBARA messet jag fick sen!!!! My beloved friend. Man kan ju ha sina duster ibland men när det väl kommer till kritan vet man ju vilka som är ens RIKTIGA vänner! Inte sant!?!?! Henry grät ju som vanligt när han såg mig...stackaren! Han kommer nog aldrig att vänja sig vid mitt otäcka ansikte! hahaha

image282


Cathrine fick nog finare bilder än jag på lunchen men här är de två Bugabooidiotbebisarna i alla fall. Båda med nya suffletter :-)

Ja nu ska det packas ner torr nytvättad tvätt för kl 7 imorgon är det dags. Då hänger vi med Johan till jobbet för att träffa hans elever och kollegor innan det bär av till flygplatsen.

Sov nu sött allesammans så får vi se var vi bär av...det avslöjas inte förrän på fredag hahaha!!!

kraaaaaaaaaaaaaaam

Oaklake och Näset!

På söndagen fick vi sovmorgon eftersom farmor snälla tog elise och var ute i två timmar på 1,5 mils lång promenix!!!!

Vid lunch bar det av för oss allesamman till Aili och ELon, Johans mormor och morfar, ute på Näset utanför Eksjö! Vilket PARADIS!!!!

Strålande sol och blå himmel men även stilla sjö. Vi var nere på bryggan för att visa Elise och hon tyckte det var häftigt att se vatten nu när hon fattar vad det är!

Här kommer lite fina bilder därifrån!

image275
Kolla in Elise cooling. Hennes finger också! Hon snodde mina solbrillor så jag nös som en tooook!!!haha

image276
Elise sommarpool ute hos gammelmormor i sommar! Perfekt! Hon började försöka klä av sig eftersom hon fattade var hon var! hahaha

image277
Bus ute i trädgården!!!

image278
Gammelmormor Aili kramas och kramas...

image279
I gammelmorfar Elons knä får man leka och busa!!!

ja en helt underbar helg har vi haft förutom att man varit lite seg i huvudet. Tyvärr blev det ju inte bättre idag när man vakna med ont i halsen. Hoppas bara att det är tillfälligt!!!!!! Inte nu när vi ska iväg! Får se det positivt, har 3 dagar på mig att bli frisk. Bara inte Elise blir värre!!! Nu ska det ätas VITLÖK!!!! haha vilket välkomnande Johan kommer få i så fall mär han kommer hem från jobbet! hahahahahaha


KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM nu ska jag ut på balkongen en sväng och dega innan Elise vaknar!!!

Oaklake

Ja eller Eksjö....

Lördagsförmiddagen spenderade vi hemma hos min kusin Mattias och Anna och deras två barn Kalle och Lisa. Lisa är 3,5 och Kalle fyller snart 7. Helt underbart att träffa dem varje gång! Mycket roligare för barnen med eftersom Elise kan gå nu. Lisa och Elise lekte och busade som ni kommer se.

image266

image267

 

Sen skulle de på barnkalas så vi hade följe bort dit eftersom vi skulle hälsa på farfar Mats på brandstationen....

image270

image271

image272

Farfar Mats är ju ambulansförare så Elise fick sitta i ambulansen och titta in hur det ser ut. Hon passade på att kuta omkring också haha

image273

image274

Solglasögon har ju varit ett faktum för mig denna helg. Med tanke på hur underbart vackert väder med strålande solsken och förkylning.....

På kvällen var det middag och grillning hos familjen Lindström, tyvärr inga bilder från dimman...hahaha nej jag tog det lugnt för en gångs skull eftersom jag inte mådde prima direkt! Typiskt!!!!

Jaha detta var då lördagen....

TGIF

THANK GOD IT'S FRIDAY säger jag bara...det är det varje vecka....
I torsdags skulle ju Linda komma hit så det var matinköp som gällde... eftersom vi äter ju självklart inte om vi inte har gäster menar jag! hahaha nej men en sväng på Malmborgs vilket underhöll Elise mycket bra. Spana bara in bilderna när hon går med kundkorgen! haha

image264


På torsdagskvällen kom ju Linda hit och sov över här eftersom hon hade inköp till affären. Vi fick följa med in i detta paradis....Så det bara av till Friis & Companys showroom på Stora Nygatan här i Malmö. Elise tyckte det var häftigt med MASSOR av väskor, skor, smycken, kläder osv... Inte lika häftigt tyckte hon att det var att säljaren hade två yorshire terriervalpar. Har upptäckt att Elise är LIVRÄDD för hundar!!!!! De var ju instängda med två grindar men när jag la Elise ner på golvet för att byta blöja kom de ju springandes (innanför grindarna men det såg ju inte Elise...) och hon började gallskrika och darra. Hon var inte heller intresserad av att klappa valparna. Hon sa mest TITTA DÄR!!!! Men att klappa dem på 10 meters avstånd var nog det som kändes aktuellt!

image265


JA JUST DET!!!!
HAR FÅTT DAGISPLATS!!!!!!!!!!!!!!! 50 meter från lägenheten på vårt 1a hands val!!! Så det lönade sig att vänta med andra ord! Visade sigg att platsen var tillgänglig från 1e juni men ringde precis och fick beskedet att det inte skulle vara svårt att ändra till 1e augusti. Tur det!

Ja i helgen bar det av till Eksjö för att hälsa på svärmor, Elise gammelmormor och Elon, min kusin Mattias, hans fru Anna och deras två barn Kalle och Lisa, men även våra vänner Fredrik & Cecilia och Linda & Christian. Barnfria var vi på lördagkvällen så då festade vi till det. Synd bara att jag blev DUNDERförkyld på vägen till Eksjö i bilen i fredags. Har inte återhämtat mig än och har ont i halsen sen i morse.... inte så kul eftersom vi skulle träffat Cathrine och Henry idag. Blir nog inget med det. Måste vara hemma och kurera mig eftersom vi ska iväg nästa helg på överraskningen!!!! Flyger på torsdag och är inte så sugen på att må dåligt då!!!

Kommer mer uppdatering från helgen snart....
den som väntar på nåt gott!!!!

TJING TJONG!!!!

Detta ÄR ett MÅSTE för ALLA att SE och HÖRA!!!

Randy Pausch is da man!


Hej allesammans!
Jag har nu suttit framför datorn ett tag, och måste erkänna att jag har tvingat Elise att titta med mig. Tårarna bara rinner ner för kinderna och Elise tittar konstigt på mig. Det är på grund av att jag fått mig en tankeställare idag. Cissi, min bästa vän och Elise gudmor, skickade mig en länk efter att hon sett Randy Pausch på Oprah igår. Randy Pausch är professor på Carnegie Mellon University. Han har fått diagnosen pancreatic cancer, om jag inte har helt fel är det levercancer. Han har ca 15 tumörer i levern och hans cancer är tyvärr efter att redan ha gått igenom strålning, operation, cellgifter, mm obotlig. Han har tre barn. 1, 2 och 5 år gamla. Han har en fru. Alla hans familjemedlemmar tror läkarna bara jar mellan 2-5 månader på sig att umgås med honom.... Han föreläser för SISTA gången om att förverkliga sina drömmar, att ta vara på den tid man har, att alla har något gott inom sig osv.... Ni MÅSTE alla se detta. Har laddat upp både en kort version och för Er som är mammalediga, gravida eller helt enkelt har en massa tid över, titta på hela föreläsningen. Det är värt det.
I let the picture speak for itself!!!!
 Titta och tänk till! Har bestämt mig för att ALDRIG ta något för givet hädanefter. Jag och Johan är ändå rätt duktiga på att ta vara på alla minuter vi och vår lilla familj har tillsammans. Vi om några vet ju att man inte lever för evigt och att oväntade saker kan hända. Det vet jag att det finns många andra som också gör, men som TROTS DET, ändå väljer att planera ALLT i sina liv, som inte vågar sats, drömma och förverkliga sina drömmar. GÖR INTE DET! STASA! VÅGA! STÅ PÅ ER! ÅNGRA ALDRIG NÅGOT SOM DU GJORT!!!!

TA vara på er allesammans!
MASSOR med KRAMAR och goda tankar från oss

 
Här kommer den långa versionen. CA 1 timme lång, men VAD är en timme av era liv!


Walking ELISE


Elise och Ebba på lekplats, mm...

Här kommer du utlovade bilderna!!!

image256

Ebbas mormor Kina är ute på promenad med Elise 13 månader och Ebba 16 månader.

image257

Elise ville ge Ebba en kram.... detta är minerna INNAN

image258

Men det ville inte Ebba... detta är minerna EFTER kramen! Elise tittade på Ebba först sen började även hennes läpp att darra och hon blev jätteledsen. Fattade nog inte vad hon gjort för fel. "Så gör ju min mamma hela tiden! hrmmmmmm...." :)

 Den mest "normala" bilden på mammorna och barnen!!!

image260
De sitter så skönt när de leker...lite mer viga än vi vuxna!

image261

Bruttorna på lekplatsen!!!
image262

Elise var glad en liten stund när hon gungade! Inte så ofta nuförtiden. Mycket roligare att bara gå runt efter alla andra barn!!!

image263

Så fin bild på mor och dotter!!!!


Ja det var allt! Håller på att ladda upp två videos också. En där flickorna leker och en där Elise gåååååååååååååååååååååååååååååååååååååååår!:)

Ha en bra dag!





www.klararipa.dinstudio.com

är min smyckeshemsideadress om ni undrar...
Inte så uppdaterad dock men smyckena finns live här i lägenheten. Har inte hunnit ta nya bilder eller att tillverka nya modeller än!

Men smyckena kommer att finnas med på www.missiripa.com sen under en flik som kanske kommer att heta SMYCKEn till EXEMPEL! hahahahaha


PS: Vagnen vi har eller hade i La France är ju dessvärre i La France!!!!
Om inte pappa hinner att komma hit innan. Så puckad jag var då! Hade jag bara kommit på det innan helgen hade jag ju kunnat skicka med den emd mina föräldrar!!!!!

Får sy ett fodral till Bugaboon annars! Hittar ingen billig sulky som är bekväm ju!

KRAM o godnatt!

Argt mail och lekplats

Igår spenderade vi halva dagen med Emma och Ebba. Blandar ofta ihop namnen men Emma är mamman i alla fall och Ebba hennes dotter ;) En riktig gladfis (sålänge Elise inte närmar sig eller vill kramas, kommer bildbevis sen!) är Ebba speciellt på beställning när man säger "Kan du skratta???". Hon gör en min värd att få på förstoring alltså!!! Vi var hemma hos Ebbas mormor och morfar först och tog en fika i trädgården följt av en promenad till Mellanhedsparken. Den park jag alltid lekt i när man var liten, nostalgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vill jag lova! Sen stod gungning och lek på tur. De hade riktigt kul och vi stod och titta på.

Allt var jättebra och DESSUTOM ringde två vänne rigår och berättade att de ska bli föräldrar i oktober! Jag blev såååååååååååååå glad för deras skull.... De kommer att bli helt underbara föräldrar. Har bara väntat på detta beskedet. När blivande pappan ringde igår började jag nästan lipa! Eller jag lämnade visst några tårar. Att man kan bli så glad för ett par vänners skull. Men det var verkligen så innerlig känsla av lycka att få detta beskedet igår. Jaaaaaa Johan blev precis lika rörd han vill jag lova.

Allt var helt underbart, jag levde på ett litet moln och tänkte på de blivande föräldrarna osv....TILLS jag läste ett inlägg som gjorts den 7e april på min smyckessidas gästbok. Det jävligaste jag har varit med om. En idiot till människa, som dessutom lämnat både namn, efternamn och mailadress, hade skrivit såhär: "Har nu tittat på din sida och är själv smyckesdesigner. Antar att du är medveten om att du har tagit dina hjärtsmycken fråne n mycket erkänd smyckesdesigner som heter Ulrica Larsson om som dessutom har dem på omslaget av sin bok. Dessutom tycker jag att dina priser ligger lite väl mycket i överkant. MVH" VAD FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN svarar man då!?!?!? Hur reagerar man? Hur förväntas man att reagera? Hur förväntas man att bete sig moget mot en sådan här IDIOT!!!!???!!!!

Min reaktion blev följande. Skickade ett mail till adressen som hon angivit där jag spydde galla..... Skrev i stort sett att hur man nu kunde vara så dum i huvudet och ta sig tid att skriva ett sådant inlägg i en persons gästbok istället för att ta sig tid att skicka ett mail!?!?! Och hur fan man ens kunde skriva som hon gjort! Dessutom kollade jag upp boken som hon nämnde. De hjärtan som är där på ser ju inte alls ut som mina. Mina är fyllda med sötvattenspärlor OCH Swarowski och jag började att tillverka mina smycken INNAN boken ens kom ut! Så gött!!! Skrev det med! Sen kanske det slank in en och anann svordom, men vad mer kan man göra!?!?! Skrev kanske typ att om man inte kunde hitta rätt källor till information var det bättre att hålla k*ften! Sen skrev jag att hon var hjärtlös och att jag hoppades att hon var nöjd med det faktum att hon har förstört för mig och sårat och gjort mig ledsen, efetrsom jag antar att det var hennes avsikt! Har inte fått något svar! OVÄNTAT?!?!?!

Det finns bra många idioter ibland alltså!

Ja, orkar inte lägga mer energi på henne.....men idag har vi haft det jättebra.
Först tjockisklubben och sen pastasallad hemma hos Lisette och Melker. Såååå gott det var med lunch idag!?!?! Välförtjänt vill jag lova. KL 15 började vi äta!!! Inte konstigt att barnen var kinkiga och hungriga vid 14 då kanske?!?!?! Shoppingmammor...men inte idag! Fick äntligen träffa Jonas, Lisette sambo. En riktigt härlig skåning som Elise desperat försökte att flörta sig in hos!!!! När jag var på väg hem i ösregnet somnade självklart Elise. Så det var bara attd ra upp henne i vagnen 3 trappor eller 6 trappor upp till 3e våningen! Sliten blev jag allt eftersom vi tog en sväng om Möllevångstorget på väg hem til Lisette för att köpa färska grönsaker och frukt för en billig penning!

Men upp kom hon, lillskruttan, och sovandes dessutom! Lite för pigg nu på kvällen bara, men hon somna nyss!!!
Tjingeling!!!

PS: Har precis kommit på ett problem idag som jag inte riktigt vet hur jag ska lösa...hur ska vi göra med vagn nu när vi ska iväg i helgen, eller nästa helg menar jag!?!?!? Kan ju inte skicka med Bugaboon med väskorna, då har man väl ingen kvar vid ankomst!!! Ska kolla billiga sulkys nu! Måste ju dessvärre ha en bra så hon kan sova. Ska ju ha den i sommar med när vi ska till Rhodos ju!

PS2: Bilder komme rimorgon >ORKAR INTE< Dessutom börjar Barnmorskorna snart!!!! SNYYYYYYYYYYFT!

kram igen allesammans

Tjoooockisklubben!

Ha ja men näääääääääääääääää- hade faktiskt gått ner nästan 3 kg (2,9 to be exact!!!) så det var ju lyckat (läs på 2 veckor!!!).
Farligt att börja såhär, eftersom man inte kommer att ha det så varje vecka kan man ju lätt säga. Men ska hålla hårt i pointsen nu i veckan!

ja det var det, bara lite stolt....

Till ALLA mina vänner!!!

ja!!!! usch annica! har riktigt dåligt samvete! Är urkass på att höra av mig! och det gäller ju till ALLA dessvärre! Har jag en liten sekund över från den lilla gående varelsen bredvid mig här så skyndar jag att fixa på datorn eller symaskinen  inför företaget. Har ju bara drygt två veckor på mig att göra klart allt!!!!
Sen är ju både företaget och hemsidan igång! FÖRHOPPNINGSVIS!!!

Men det vet ni ju att det inte har med er att göra!!!!!


Lovar att bli bättre. Bara allt administrativt blir klart så är det lugnt!

Men att ringa mig är ett hett tips! Kan ju fortfarande göra 2 saker samtidigt! Är ju kvinna som sagt!!!


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS mina vänner och en liten extrakyss till dig Annica!!!!


Kvällens alster

image254

har ju fått nya loggolappar!!! wiiiiiiiieeee

så nu ska det äntligen kunna sys igen!

image255

ET VOILÀ!!!!!!

Elise+racerpotta= SANT

Var bara tvungen att lägga in denna bild på Lisan. Hon fick en häftig racerpotta av Ebba i ettårspresent. Men hon är mer intresserad av att låta "dockan" (numera försöker vi byta ut hennes namn mot Alice men utan succé!!!!) använda pottan istället. Sen kör hon runt med den i som en riktig racerbil!

image252

Älskar man bara dessa blåa ögon eller?????? Jaaaaaaaaaaaaaaaa, mummy does!!!

image253

PUSS min lillskrutta, nu sover du gott!!!!


Vår balkong är klar!

Nästan i alla fall! Johan drog sönder en skruv igår när den andra stolen skulle skruvas ihop. Men nya möbler blev det och en MASSA växter. Tillverkade t.o.m en egen spaljé så att murgrönan kan klättra upp för pelaren... bilder kommer imorgon eftersom kameran är urladdad!

Annars har det inte hänt så mycket idag... Johan kom nyss hem från jobbet. Denna veckan är lite jobbigare än vanligt, han har utvecklingsamtal varje dag så han kommer hem sent. Men allt är ju relativt!!!!

Skriver mer imorgon för nu ska det sys haklappar och skäras ut wallies!!!!!!!!!!

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeee


KRAM

Lilla Engla har blivit ängel! Tänd ett ljus kl 21.00



Usch! Det är med tårar i ögonen jag skriver detta inlägg. Satt precis och kollade på nyheterna.
Kan inte förstå vad som hänt? Och man kan ju inte undvika att tänka att hon fortfarande kunde ha levt om polisen hade gjort sitt jobb! Arg är jag, över att Englas föräldrar aldrig mer får träffa henne på denna jord!

Som tur är finns himlen! Och tur det!

Sov sött på ditt lilla moln, lilla Englaängel...

Vi tänder alla ett ljus i vårt fönster idag kl 21.00

Hoppas att du ser dem allihopa!

SNYFT!



underbar dag trots tårar...

Ja, mamma och pappa åkte ju idag igen. En riktig snabbvisit denna gången. Måste varit PMS smärtorna som framkallade tårarna...NOT! Shit vad man saknar dem så fort de åker. Men de hann få JÄTTEFINT i lägenheten i alla fall! Suuuuper verkligen. Inredd som en riktigt fin design visningslägenhet...då vet man var man fått sin smak ifrån!


Axel tog fina bilder på skruttan ur roliga perspektiv igår och här kommer de!

image246
Fröknarna Ripa i mormors och morfars soffa!

image251
Jag bara äääääääälskar denna bilden!

       


Igår var vi ju på restaurang med familjen Berséus och Tina. Volym på Möllan kan rekommenderas STARKT: bland de trevligaste personal någonsin! Mycket liv och musik men supergod mat och som sagt underbar service! Blev VV gös för min del  hehe- alltså ingen god brownie till efterrätt för min del. Men det blev det för de andra. Och sååååååååååå god den såg ut. Räcker nog med att fråga Lisan för hon åt ju en del av Oscars! haha

image242

    


Tar sån jädrans tid att ladda in filmerna på youtube men ska fixa det imorrn så ni alla får se skruttan gå. Hon gick med johan på promenad idag utan vagn. Hon är ju bara för rolig. Hon ville vända och gå efter en hund som kom förbi. Johan sa NEJ och hon blev riktigt lack! Lillaskruttan!

Annars idag har vi suttit och tittat på en massa hus. Men vi bor ju här ett tag till så det är ingen panik. Vi fixade istället på balkongen nu på eftermiddagen. Ska köpa utemöbler imorgon och göra mysigt och fint. Har ju två balkonger så vi ska sitta där och hänga när vi inte är på starnden vill säga. Den ligger ju bara 5 min gångväg från lägenheten!!! Så utemöbler, sy sittpuffar till vår förvaringssoffa, köpa en massa jord och växter, kanske ett par ljuslyktor mm....sen får det nog firas med ett glas vin imorgon!!!

Ja, i alla fall.... en helt underbar dag idag trots tårar.

Ikväll blir det parmys för Johan och mig, vitlöksmarinerad kyckling med färskpotatis, morötter, rödlök och timjan i ugn. Tar till och med och lyxar till det med varm fruktsallad och vit choklad! Ja, man har ju ett visst sug efter det these days!!! hahaha!


KRAM och ha en trevlig kväll!
NU SKA JAG SYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

Bilder från onsdagen, torsdagen, mm....

Ja, var ju så upprörd efter vår lilla tur till Mobilia att jag helt glömde bort bilderna! hahahah
Här kommer dem... och SJÄLVKLART posar ju Melker i en mössa även denna dag, vad annars!!!!!

image239
Elise posar i sin nysydda outfit!!!

image240
Melker eller får man lov att kalla honom Dalkulla????

image241
Buddiesarna på Mobilia innan idioterna förstörde vår dag!

2 glada nyheter & 2 pundare

Hej allesammans.... Två goda nyheter idag alltså! Mamma och pappa kom ju hit igår. Vi var tyvärr i Lund och tittade på sista kvalmatchen mellan Hallby och Lugi så vi missade dem. Men imorse satt vi alla och åt frukost: mamma, pappa, PA, peter, jag och Elise. Satckars Johan fick åka och jobba tidigt i morse!

Mina etiketter kom idag! WIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEE Ska lägga upp loggan här snart med:) och min skatteblankett! En hel månadslön= två mammamledighetslöner ska jag få tillbaka. Och jag som var så orolig! Känns alltid skönt för då är ju sommaren nästan räddad! Kommer ju inte göra så mycket i sommar som kostar så det är ju tur det!

Men annars var dagen rörig, fylld med äckelkänslor osv...

Jag och Lisette var på Mobilia för att titta lite. Satte oss och fikade  (=Cola light numera...) på Espresso House. Jag skulle gå och byta blöja på Elise. När jag kom till skötrummet och skulle öppna dörren skrek nån inifrån bara "upptaget". Eftersom jag aldrig varit där förut visste jag inte hur det såg ut därinne!!!! Väntade inte snällt utanför mer än 5 minuter sen gick jag in på damtoan och bytte ståendes på Elise. Sen gick jag tillbaka och städade undan medan Lisette bytte på Melker. Börja tycka att det tog lite tid och skulle gå och möta upp dem vid toan. Då kommer en tjej i 17/18års åldern och en kille i 35årsåldern ut från skötrummet. Han vinglade som fan så de hökk hårt i varandras armar. Han hade en liten pappåse i handen hårt hopknycklad. Trodde han var skitfull så jag gick efter. Sen fattade jag ju trög som jag är att han var sÅååååååååååååååååååååå påtänd! Fick sån obehagskänsla eftersom tjejen var så ung. Följde efter dem utåt för att se var de tog vägen och försökte hitta en vakt! Ärligt talat! Hur kan man PUNDA inne på en barntoalett. Trög som jag är hade ju inte jag fattat att de blåa ljusen som finns inne på vissa toaletter var för att pundare inte ska kunna hitta sina vener. Är ju inte riktigt inne på den banan som sagt! Blev så äcklad och förbannad och insåg ju att det var dem som var där inne när jag och Elise var på väg in för att byta blöja!!!!! Det fanns nämligen en toalett innaför dörren till skötrummet där de sedan hade gått in. Och Lisette var därinne och bytte på Melker när de kom ut. Hittade både blod och kanyler inne på toans golv! FY FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN vad arg jag bvlir. Tänk om ett barn skulle krypa på golvet medan mamman byter på ett mindre barn, hittar knaylen, leker med den...osv... Tänker ringa Mobilias ledning och kräva att man får hämta ut en nyckel till det rummet för att folk ska se vem det är som ska gå in där! För jävligt! Annars går jag till tidningen! Är sååååå upprörd!
Vilka jävla idioter det finns....

Det sjuka är att vi skulle till Lund sen på kvällen för att möta upp Johan och gå och titta på handboll. Vem sitter inte på bänken helt däckad och höga som bara den andra än de jäkla pundarna??? Hade sån lust att ringa polisen och anklaga dem men vågade inte när jag hade Elise med. Då önskar man att man hade haft mindre flashig vagn om inte annat!

Ja, ja...grubblar en massor över det här som hände. Blev arg, förbannad, rädd, äcklad och samtidigt kände jag bara att det var så himla tragisk situation. Speciellt för den unga tjejen!!!

Ja, usch nu ska vi ut och gå en sväng med lillan och fixa lite ärenden. Skriver mer ikväll med bilder osv....

KRAM från upprörd Klara

starta eget dag och febrig elise

...går inte ihop! Men som tur var hade snälla Tina hand om Elise idag. Tråkigt nog var hon inte i sitt esse men det hade gått ok i alla fall. Själv har jag suttit på föreläsningar hela dagen och lyssnat, lyssnat och antecknat en himla massor. Har fått reda på en hel del och bland annat att det verkar nästan omöjligt för mig att få starta eget bidrag! Men men...är för ung och fräsch antar jag! haha
Måste med andra ord vänta med att starta mitt företag tills jag blivit arbetslös, dvs i slutet på april om jag inte har helt fel! Men kommer att starta hemsidan lite grann, måste ju fixa till den och så. Tänk bara hela tiden att så länge företaget inte är startat är den inte officiell!!!!!

nu är jag utmattad av all information så update imorgon...och då kommer mina föräldrar IGEN wiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee

Älskar sådana överraskningar!!!
godnattkram

Lilla Ängla!

Hoppas att de hittar henne snart!

En tanke går till hennes föräldrar...kan inte förstå vilka oroskänslor de känner just nu!
USCH!!!!

week-end...

Elise är ju för underbar. Hon sov HELA natten i sin säng och prick halv sju stod hon upp i sängen och pep som en väckarklaocka. Vi hade nämligen redan bestämt att vi skulle upp allesammans just halv sju. Skulle ju överraska farbror Mats som fyllde 50 i lördags. Vilken bättre present än just att Elise gick typ hela dagen!!! Halv åtta stod en fyrmannakör på altanen och sjöng/skrek/banka... Det var kul och överraskad blev han.

Hann med en kort sväng på stan innan det bar hem för lunch och sova middag. Eller alla sov ju såklart förutom jag och Elise. Hon tyckte visst inte det var så intressant! Hon satt och dansade till So you think you can dance i farmor Annikas soffa. Vid 5tiden kom Annika hem och passade Elisan eftersom det var fest på kvällen. Riktigt roligt hade vi. Kan ju inte annat än att skryta med att vi vann ÖVERLÄGSET på musiktävlingen!!!!

image232
Johans underbart söta syster Maja :)


image235
Farbror Martin och faster Sofie

image236
Gammelmormor Aili och Elon ute på Näset!!! Vårt lilla paradis!!!

Idag har vi varit ute på promenad med Lissie och melker. Träffades redan kl 10 och känns som om vi gått runt hela Malmö typ! Varit lite inne i ghettot för säkerhets skull...måste ju få känna av den känslan med nu när man ändå bor här! Hahahaha!!!!

Vid lunch stannade vi till på Thai thai! Sååå god mat...kankse inte så mycket VV men ikväll blev det soppa i alla fall!!!!

image237
Underbare Melker på Thai thai!! Lyckas fånga alla hans skratt på foto! Lyckos mig!!!

image238
Vi stannade till på biblan på vägen hem för att låna lite böcker... Här sitter vi o fikar lite...riktigt mysigt med dessa glada och pigga skruttar!

Nu får det vara nog för uppdaterandet.
ALLA: En Wallie är en väggdekoration, ett stort klistermärke kanske man kan säga :)


KRAAAAAAAm

PS: imorgon är det spännande...starta eget informationsträff hela dagen. Snälla Tina ska ha Elise hela dagen:)

Nu måste skönhetssömnen infinna sig!!!

fredag med melker och lissie

Fredagen började med en promenad som skulle sluta på VV. MEN, som vi nästan gissade, var det stängt pga sjukdom så vår långa promenad var förgäves... Men VV som man är är det ALDRIG förgäves för att bränna kalorier...hahaha Så turen slutade istället på stan en snabbis. Svärfars present skulle ju även inhandlas. Vinglas för hela slanten blev det...kanske inte den mest praktiska present att inhandla när man ska gå hemm med vagn osv...men men de var hela när vi kom fram på fredagkvällen i Eksjö.

Efter städning och att Johan kommit hem från jobbet, bar det av just mot Eksjö. Elise var helt slut och sov i 2 timmar i bilen!! Vilken duktig skrutta vi har! När vi väl var framme fick hon en energikick av vällingen antagligen. Hon var vaken till elva den kvällen och Martin och Sofie fick gosa lite med henne när de kom fram runt 21... Kul att träffa dem igen, det var ju ett tag sen...typ 28 december!!!!

image229

farbror Melker i vacker och tjusig solhatt på H&M! Kanske något att komma ihåg inför kommande ettårsdag
 hahaha
image230

Köpte en mormorfavorit till klänning till Elise i fredags...en svart hoodklänning med skelett på hahaha. Här provar damen mina solglasögon såklart!

image231

I väntan på farbror Martin, faster Sofie och pappa passade Elise på att dyka ner i farmors diskho!!!! Hon ryms visst forfarande!!!

Det var nog det för fredagen det!!!

KRAM O GONATT!!!!!

Veckoslutet...

Elise och jag drog iväg till lekplatsen i torsdags. Var tvugna att komma ut i det fina och underbara vårvädret. Vi hade ju minst sagt roligt båda två. Åkte rutschbana ( NO IDEA hur det stavas....) coh kastade iväg stenar upp i luften. Skrattade gott båda två.... var iväg från eftermiddagen...eftersom mobil/kissincidenten inträffade på förmiddagen hehehe

Lite bilder från vår dag;)
image228

image227

Walking Elise part 2

Jajemen, Elise har gått och gått och gått och gått! Hon kan gå alltså nuförtiden. Vad passar bättre än att lära sig att gå långt (runt och runt hemma i lägenheten) på farfars 50årsdag????

Ja vi har varit iväg sen i fredags vilket gör att man halkar efter med uppdatering. Speciellt när man bor hemma hos svärmor och att internet är sjuuuuuuuuuuuuuuukt seeeeeeeeeeeeeegt!

Har i alla fall haft fullt upp hela helgen och är nyss hemkomna. Orkar inte skriva så mycket mer nu...
Kommer imorgon bitti misstänker jag!
Ses då!!!!


KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

MIN nyckelpiga à la RIPA

image225

Morfar skickade denna fina bild precis från La France. Denna underbara basker, som ser ut som en nyckelpiga, fick Elise av mormor och morfar i 1-årspresent!

MIN SKRUTTLISA!

no cell!!!!

cellphone alltså! Jo men ni förstår, Elise hade visst lite tråkigt i morse så för säkerhets skull passade hon på att kasta ner min mobil i toaletten...i mitt kisssss USCH!!!! hade inte hunnit spola eftersom badrummet ligger vägg i vägg med skruttans säng och hon låg och sov.... Så går det när man lämnar badrummet i 2 sekunder för att hämta ett par strumpor! SKIT också! Ringde försäkringsbolaget eftersom den är helt ny och ska ha den i 24 månader UTAN försäkring såklart!!!!  1500 i självrisk så lycka till!

Men men man lär sig av sina misstag!

Hon var ju glad och nöjd i alla fall!

farbror doktor...ett riktigt skämt!

Jajemen...igår bar det av till doktorn efter tjockisklubben....
 Det ringde någon från Barnmottagningen som bad oss komma dit då det var någon som hade lämnat återbud. l 15.30 var vi där alla tre. Vi fick efter ett tag träffa läkaren- Percy Nilsson (råkade skratta när jag fick höra hans namn...) Han hade fått en remiss från Linköping gällande Elise komjölksallergi, eksem och pga hennes viktuppgång!!!! VA?????????????? Har inte hört talas om NÅGOT av detta.... vi som trodde att de skulle göra ultraljud på hjärtat...men nähä! Det hade han ingen aning om. Jag bad om att få läsa ur journalen då vi upplevt att läkaren i Linköping inte sagt allt som det var till oss. Helt plötsligt läser man "jag har noterat att Elise enligt vår viktmätning endast har gått upp 800 gr på 3 månader.bla bla bla...." Han var lite orolig pga det! Men det har han aldrig sagt till oss ju! Vi frågade tom när vi var där sist eftersom vi tyckte att hon hade gått upp så lite i jämförelse med hur hon brukar.... men då bara avfärdade oss direkt! Schysst!!!! Sen vaddå eksem???? Komjölksallergi???? Det har hon ju inte haft sen hon var typ 4 månader!?!?!?! Seriöst!
Vi frågade i alla fall om hjärtat. Läkaren sa att han skulle vidarebefodra vår remiss till barnkardiologen i Lund så de kollar henne inför operation. Det var ju det barnkardiologen sa sist i Linköping men det kunde inte denna läkaren se på remissen! FATTAR NADA!!!! Och helt plötsligt dök det andra hjärtfelet ändå upp på journalen. hon har ju tydligen fortfarande 2 hjärtfel...lindriga men de finns kvar. Det ena måste åtgärdas genom operation och det andra kan vara som det är... men sist sa de ju att det första inte kunde kallas för hjärtfel längre. Vi blir så trötta på dem! Man lugnar ner sig o sen blir man orolig och ledsen igen.... Att de inte kan förklara för oss VAD SOM ÄR FEL! Och de har 7 års utbildning MY ASS!!!!! (sorry men etik, moral och empati har de nog missat i de flesta läkarutbildningar!!!) Självklart har vi träffat många kompetenta och trevliga läkare, som igår...men man blir så upprörd!!!

Elise var i alla fall jätteduktig hos läkaren. Han tittade på hennes mage, hud, i öron och hals. Allt såg bra ut, vi skulle bara fortsätta att behandla henne med Miniderm. Skönt! Sen var det EKGdags. Och där låg hon still och fint som vanligt fast de där klisterlapparna var mycket intressanta!!!!
image223


Var bara tvungen att lägga in denna bilden på Elise... Hon har fått för sig att hon ska ligga i hårdliften och titta på barnprogram vid 7-8 tiden. Hon ser ut att ha det så mysigt! Och självklart ska dockis vara med!!!!! Mycket viktigt. Och som ni ser ska dockis helst ha en napp också annars offrar hon sin egen! hahaha

image224

Idag ska vi ut i dimman...ser inte ens Turning Torso härifrån idag! Vi köpte en hink med spade osv igår så nu blir det ut på långprmmis först och sen lek i nån park i närheten!!!

KRAM och have a good day!

no comments

ibland funderar man på varför det inte kommit några kommentarer på ens inlägg.... i detta fall undrar jag nog mest eftersom jag skrivit priserna på framtida varor som ska säljas...

Uppskattar om folk säger sin mening vad gäller prissättningen, alltid intressant att se Era funderingar och kommentarer....


SÅ---------------------------------TYCK TILL!!!!!

Kramar från MISSIRIPA

Tjockisklubben here I come!

Ja nu får man väl ta tag i saker och ting....soooooooooooooom min vikt. Idag är det inskrivning hos ViktVäktarna...usch....ångest men ännu mer ångest att vara slapp och tjock i sommar!!! Får väl se det så!
Har dessutom Lisette som kan peppa mig! Tur det!

Tänker då inte skriva inskrivningsvikten hahaha
image222

NAJJJJS!

Till salu!!!!


Ja, först och främst gällande mössorna och allt annat... Kan inte mer än att ge er schablonpriser men efter att ha räknat ut vad kostnaderna blir med material samt en liten del arbetskostnad ser de tillfälliga priserna ut såhär!

Nappband 80:-
Haklapp i vaxduk 100:-
Dregellapp 80:-
Skallror 100:-
Filtar 180:-
Barnvagnsmobiler 200:-
Mössor 150:-
Byxor i trikå 150:-
Byxor i velour 200:-
Byxor i trikå med förstärkningslappar på knän och rumpa 200:-
Omlott fleecetröja 300:-
Vantar 100:-
Body med tryck 150:-
Tshirt med tryck 130:-
Påslakanset för vagn/vagga 350:- och spjälsäng 400:- (handtryckt tyg)
Sufflett till Bugaboo 600:-
Lampskärmar 150:- (18 cm), 200:- (28 cm), 250:- (38 cm)
WALLIES :
stad 400:- (ca 10 olika hus i olika storlekar)
princessvärld 600:- (slott, trädgård med blommor och princessa och kronor)
piratborg 600:- (borg, trädgårg, pirat och dödskallar)
fantasifigurer 500:- (ca 10-15 olika gubbar och mönster i olika storlekar)
"giant" blomvärld 700:- (8 stora blommor (ca 1-1,5 m höga) och 6 kortare samt grönska)
gräs 100 kr/m
alfabet 700:-
ansikten 400:- (4 olika stora ansikten med olika frisyrer som man kan bestämma humör till med hjälp av munnar)
djungel 500:- (8 olika djur ca 20-30 cm höga)

NAMN att klistra fast på dörr, på beställning: 200 kronor

VUXENVÄRLDWALLIES
grönska 400:-
ansikten 500:-
profiler av ansikten 500:-
fotoramar 300:- (2 stycken)

Ja det var nog allt for the moment...


Ibland kan jag känna att vissa saker känns lite dyrare men man får ju inte glömma att det är hantverk och att arbetstimmarna får man inte mycket för om man räknar ut noggrannt (därför jag inte kan syssla med detta på heltid! :))


GODNATT everyone och hoppas ni hittar något!

PS: Om nån är intresserad av något så hör av er på [email protected] eller via bloggen eller mobilen så kan jag skicka bilderna som inte finns ute på nätet än:) Vill inte lägga ut dem heller pga mönsterstöld! tyvärr!!!


KRAMAR på er alla där ute

 

inlägg försvunnet....


 

Trodde nästan att det var ett aprilskämt men hade skrivit ett jäätelångt inlägg och så var det bara borta... inget skämt dessvärre!!!!! Nu orkar jag inte skriva ett nytt och långt så det blir förkortat helt enkelt!
_______________________________________________________________________________________

Ja det har som sagt inte gått att blogga på flera dagar så det blir en snabb resumé.... En bild säger ju mer än tusen ord så jag satsar nog på bilderna istället....

image221
Mössor till 1000.... och till salu SNART!

Vad gäller företaget osv har det ju hänt en del... Var på Malmö Nyföretagrcentrum i torsdags och pratade med en trevlig man där som hjälpte mig med min affärsplan, budget och frågor... 0hju350 000 skulle jag behöva sälja per år för att det skulle gå runt så den planen är lagd på hyllan sålänge. Nu blir det jobb som gäller eller studier och hemsidan vid sidan av för extra cash. Beräknas öppna inom 2-3 veckor på webbadressen www.missiripa.com. Det var det ja. Kommer även att försöka sälja via kanske homeparties och så vidare...

image208
Cissi och Jonas var ju här i torsdags och fredags. De fick prova på hur det är att ha en ettåring...en lätt sådan i och för sig!

image217
I lördags var det kalas hos Tina som fyllde 21. Massor med goda tårtor och en massa bus med morbror blev det för Elise del i alla fall!

image216
Lek med ballonger e ju kul!
image214
Och tofsar för första gången...små men visst finns de där haha

På söndagen var Johan och Elise ivåg hela dagen nästan. De lekte, grävde i sanden och busade. De tog en massa fina kort även!!! 

image213
image212
image211
image210
image209

Igår var det mammafika som gällde hemma hos Evve. Lisette, Johanna, Evelina och jag träffades med våra småttingar...eller Elise är ju rätt stor nu i jämförelse... Jättemysigt och kul var det. Fick en massa fina bilder på alla knytena med! Men ingen på Elise...har ju ca 2000 anda så det är ju rätt lugnt!

image218
Goe & glade farbror Melker. Hur söt är inte han på en skala då!!!!!!
image219
Lilla söta Bella lånade Elise mössa när hon låg så sött och kontemplerade i vagnen innan hon somnade. Vilken blick!
image220
Och Liam...elelr får man säga Evve??? Så lik han är sin mamma här alltså. En go gladskit som fick ställa upp som modell för att jag skulle kunna testa nysydda byxor och mössor i storlek 62/68! Perfekt modell och söt är han  ju med:)

Det var alles for today!!!!

KRAM
// EN bitter Klara som har blivit av med sitt inlägg!

blogg.se eller hur???

var bara tvungen att avreagera mig som så många andra tydligen! Hur kan man stänga ner en bloggportal i 4 dagar...seriöst!

Bara så ni vet...har inte latat mig utan det har inte gått att komma in på hemsidan!
KRAM

nu ska det laddas ner bilder från de gångna dagarna

tjing tjong

RSS 2.0