underbar dag trots tårar...

Ja, mamma och pappa åkte ju idag igen. En riktig snabbvisit denna gången. Måste varit PMS smärtorna som framkallade tårarna...NOT! Shit vad man saknar dem så fort de åker. Men de hann få JÄTTEFINT i lägenheten i alla fall! Suuuuper verkligen. Inredd som en riktigt fin design visningslägenhet...då vet man var man fått sin smak ifrån!


Axel tog fina bilder på skruttan ur roliga perspektiv igår och här kommer de!

image246
Fröknarna Ripa i mormors och morfars soffa!

image251
Jag bara äääääääälskar denna bilden!

       


Igår var vi ju på restaurang med familjen Berséus och Tina. Volym på Möllan kan rekommenderas STARKT: bland de trevligaste personal någonsin! Mycket liv och musik men supergod mat och som sagt underbar service! Blev VV gös för min del  hehe- alltså ingen god brownie till efterrätt för min del. Men det blev det för de andra. Och sååååååååååå god den såg ut. Räcker nog med att fråga Lisan för hon åt ju en del av Oscars! haha

image242

    


Tar sån jädrans tid att ladda in filmerna på youtube men ska fixa det imorrn så ni alla får se skruttan gå. Hon gick med johan på promenad idag utan vagn. Hon är ju bara för rolig. Hon ville vända och gå efter en hund som kom förbi. Johan sa NEJ och hon blev riktigt lack! Lillaskruttan!

Annars idag har vi suttit och tittat på en massa hus. Men vi bor ju här ett tag till så det är ingen panik. Vi fixade istället på balkongen nu på eftermiddagen. Ska köpa utemöbler imorgon och göra mysigt och fint. Har ju två balkonger så vi ska sitta där och hänga när vi inte är på starnden vill säga. Den ligger ju bara 5 min gångväg från lägenheten!!! Så utemöbler, sy sittpuffar till vår förvaringssoffa, köpa en massa jord och växter, kanske ett par ljuslyktor mm....sen får det nog firas med ett glas vin imorgon!!!

Ja, i alla fall.... en helt underbar dag idag trots tårar.

Ikväll blir det parmys för Johan och mig, vitlöksmarinerad kyckling med färskpotatis, morötter, rödlök och timjan i ugn. Tar till och med och lyxar till det med varm fruktsallad och vit choklad! Ja, man har ju ett visst sug efter det these days!!! hahaha!


KRAM och ha en trevlig kväll!
NU SKA JAG SYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

Kommentarer
Postat av: Cathrine o Henry

Söta lilla tussan!! Hur fin är hon inte?!?! Och mammma också förståss! *ler*

Ska bli underbart att träffa er nästa vecka! Stor kram!

2008-04-14 @ 15:46:37
Postat av: tina

haha kul bild på lilla elise och oscar!

2008-04-18 @ 19:56:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0