vi mar bra

Flygresan gick bara bra, Elise somnade inte forran vi skulle landa tre och en halv timma senare men men... Hon varken grat eller skrek sa det var jatteskont!!!!

Fortsatter och kampar med penicillinet men det ar sista dagen idag.

Har har vi det jattebra! Varmt vader, sol, bad i ej sa svalkande hav men det ar helt underbart och jattefint hotell.

Imorgon bar det av till Rhodos stad och turistar lite sen atergar nog allt till det charteraktiga livet igen! Hahahaha! (for mig ar detta ju forsta chartern sa allt det har med vattengympa, poolaktiviteter osv ar ju ratt nytt!!! Hahaha)

Elise sitter pa datorn bredvid och slar pa tangenterna nu sa det ar bast att avsluta detta.

Nar vi ar tillbaka i verkligheten igen ar det inskolning pa dagis som galler och Linkoping den 3e : )

KRAM pa er alla!


Läkarbesök X 2

Ja idag på förmiddagen bard et av till VC med Elise. Jag visste innerst inne att de var nåt på tok= ÖRONINFLAMMATION! Så passande inför en flygresa på söndag NOT! Men efter en bra stunds väntan fick vi penicillin till skruttan, hostmedicin och sen shoppade jag även loss på Apoteket... Borde fått bonuskort idag! MammaKlara fick för sig att det var en massa man skulle ha med sig när man ska på resa utomlands: first aid kit. Så massa olika plåster, sårtvätt, panodil, nässpray, mm inhandlades... känns bra att ha det med sig.

Halv två var det dags för mitt läkarbesök. Läkaren på barnmorskemottagningen. De ville erbjuda ett extra UL i v 22 eftersom Elise föddes med hjärtfel. Kändes ju lugnt och tryggt. Så ser fram emot UL och KUB hos Selbing 3/9, 13/10 UL i v 19 här i Malmö, UL v 22 och slutligen UL i v32. En himla massa ultraljud! Men det är ju bara för att man sk akunna kolla hjärtat närmre så det känns jättebra! Läkaren trodde också att jag redan råkat ut för foglossning så nu blir det till att ringa sjukgymnasten first thing in the morning!

Annars har det varit en dag med fighter mot Elise. Vad gäller att få henne att ta sin medicin. Läkaren skrev ut fel penicillin IGEN! Förstår inte varför man skriver ut medicin som smakar och stinker MÖGEL! Fick ringa till VC nu på eftermiddagen och be dem igen om en annan sort med godissmak. Varför inte ta den direkt??? Ja ja vi är ju så rika så vi betalar  gärna för en sort som man häller ut i vasken!!! IRONI!

Ja, nu är jag TRÖTT i alla fall. Bilder på skruttan kommer imorgon!

Natti

gravid+malmöfestivalen

är ingen bra kombination! Definitivt inte! Matos luktar det i hela stan och var man inte illamående och spyfärdig innan pga graviditeten blir man ju desto mer av att gå genom, fastän det knappt går för att vara ärlig, Gustav Adolfs Torg.

Malmöfestivalen var ju sommarens höjdpunkt när man var yngre. Det var det man kom hem till här i Malmö, det kändes exotiskt när man bodde nere i Frankrike...men VARFÖR??? För om jag tänker tillbaka så var det exakt samma höjdpunkter- några få konserter som är bra, smaka en munk eller två, GB glasståndet på Stortorget, ja det var väl allt. Och hur UNIKT är det då???
Nej, jag trycker BUUUUU för Malmöfestivalen helt enkelt. Hade man sett Tiffany Persson någon stans hade det varit en klar förbättring men hon verkar ha gömt sig i Staffanstorp! Festivalen består ju egentligen bara av matos (mat från ALLA världens hörn), stånd som säljer tshirtar, lakritsstänger i 1000000 smaker, spådamer, karuseller och stora Marabou mjölkchokladkakor till 1:a pris mm.... So exciting!?!?!? NOT!

Kanske låter som en surkärring men det är jag faktiskt inte. Det är vare sig graviditeten eller saknaden av sömn de senaste nätterna som påverkar mig. Jo, bitterheten finns nog någonstans härinne. Elise har ju självklart gått och blivit sjuk och jättehostig. Risktigt läskigt när de hostar sådär så man undrar om den lilla kroppen kan hantera den hostan. USCH! Ringde vårdcentralen med tanke på att på söndag lyfter planet från Köpenhamn destination Rhodos. VÅR semester, den vi verkligen har sett fram emot.... men typiskt att hon blir dålig precis innan! På VC tyckte de att vi skulle AVVAKTA (favoritterm för övrigt hos sjuksköterskor som jobbar på VC). Jo men visst. Tänkte bara ligga lite före ihändelseförloppet med tanke på att jag gärna ville veta om det var något anmärkningsbart med tanke på att vi ska resa på söndag- men strunta i det då! Jo men visst låter jag bitter! Men för den anledningen är jag fakiskt det. Elise som alltid äter glatt har knappt ätit något idag, hon har sovit 5 gånger (hon brukar sova ca 1 timma/dag) så något fel är det ju! Men men modersinstinkten räcker inte långt ibland!!!!

Annars är det mest jobb i butiken som väntar, dvs om elise blir bättre. Jobbade idag och saknade ihjäl mig efter den lilla sjuklingen som Tina så snällt tagit hand om idag. Elise hade skött sig jättebra och det är ju faktiskt himla kul att höra...

Är så seg och trött att nu är det dags för sängen...men Elise vaknade visst precis IGEN! Lär ju bli några gånger till i natt! SUCK!

Zlatanoman!

Eller snarare Helena Seger m. barn. Ja, det var vår första välkomnande syn idag när Karin, jag och Elise klev in i hissen i Köpenhamn. Reagerade över vagnen (barnvagnsförsäljare som man numera är!) och sedan på två barn i passande åldrar och även en liten och SUPERTUNN mamma i Louis Vuitton och Gucci. Ja helt enkelt var det Helena, Maximilian och Vincent tillsammans med assistent som vi knölade oss in i en hiss med! Gissa om jag messade Johan att Elise och Maximilian åkte samma hiss! Hahahaha! Ni som känner honom väl vet ju att han är ZLATANOMAN! Tråkigt nog sov ju Elise när vi åkte hissen, hon som ALDRIG sover vid den tidpunkten annars! Typiskt! Annars hade ju hon kunnat få kontakt med Max... hahaha... Gissa om jag bara spann vidare och skickade mess på mess till Johan om att vi hade hängt med dem resten av dagen och att de skulle gå på samma dagis men olika avdelningar... och han nappade! moahahaha! Men till slut var man ju tvungen att tala sanning och höra herr Sander mycket besviken!

Ja Köpenhamn har varit underbart idag! Danskar är rätt sköna, mycket mer avslappade och mysiga. De vågar helt mer helt enkelt! Lunch på Pasta Basta...lika gott som vanligt! MUMS! Där snackar man pastabuffé med klass.

När vi kom hem var det uppdukat med tacos och nu sover skrutt! Karin är kvar till imorgon så vi har hela dagen imorgon med! Jiha!

Bästa med dagen var nog att Dr.Selbing i Linköping ska få en stor kram den 3e september. Ska på KUBtest i Linköping då tack vare att han svarat på mitt panikmail och bokat in en specialtid! Han tar emot mig kl 17 fastän han egentligen inte jobbar så sent! UNDERBART!!!! Ska bli skönt att faktiskt kolla att barnet är friskt osv... Men i alla fall ett STORT TACK till honom! Dagens höjdpunkt definitivt!


Nu ska jag umgås vidare med min kompis. Saknar att man inte har den där vardagliga kontakten med Karin, hon är bara sååååååååååååååå mysig och genomgo!


NATTI NATTI

buhuuuuu

nu är buggan såld!!!!

Men till ett jättetrevligt par som kommer att ha mer användning för den än vi som dagsläget ser ut! Tyvärr! Lite rabatt fick de med men men man får ju vara snäll ibland! Lika kul när man säljer saker över Blocket som folk blir nöjda med! I detta fallet hoppas jag verkligen att de blir nöjda. Men med ny liggdel, nytt chassi och ny varukorg kan de väl inte bli annat! Dessutom fick de ju med 5 suffletter (3 perfekta och 2 lite mindra snygga). Men det tog ju ett tag innan man fattade hur man skulle sy dem. Ja ja i alla fall så fick de ju en hel demskickat, var nog lite för snäll. De fick ju ett påslakan och 2 örngott med... och en sittdyna. Som sagt ibland gör man bra affärer och lite mindre bra affärer.  Här var det dem som gjorde en bra affär. Hoppas att de förstod det med!

Ja mer kommer från helgen lite senare ikväll.

C YA!

Hur snygg???

Får man lov att vara då?

Man kan ju inte annat än att ha självdistans när man hittar sådana här foton på en på facebook...O vad härligt med ett ställa där man kan skämma ut folk offentligt!!!!! Hahahahaha!

Ja men vaddå???? Pricka flaskan och stå på ett ben, det kan ju inte vara så svårt!!! ELLER??????


Det fick visst bli till att stå på båda benen! Johan kunde allt stå och småle i bakgrunden, för allas info så var inte han mycket bättre i just den grenen om han nu skulle erkänna det!

Bilderna kommer från Matildas 25årsfest förra lördagen, då jag, Ellen och Louise även skämde ut oss genom att sjunga och dansa iförda vita/silvriga outfits à la ABBA! Super Tilda vänner ska få se dig just så som du är (MATILDA MATILDA) Ditt livs karriär (MATILDA MATILDA) det vet vi för vi är här......

Ja otroligt roligt var det. Dock kände man sig NÅGOT nykter när man har 44 andra alkoholpåverkade personer vid ens sida! Speciellt när man ska upp och dansa med dem!!!!

Idag har det varit jobb för hela slanten, middag på grekisk restaurang med bara Johan. Underbart med lite egentid, den tid vi använde för att prata ekonomi, mål och förhållande. Vi kom fram till mycket klokt. :)

ELISE har lärt sig ATT GÅ PÅ POTTAN!!!!!!
3 gånger idag var hon duktig och sa kiss och gick och satte sig och kissa! Tänk om hon skulle kunna bli blöjfri till mars, what a relief.

Imorgon blir det upp tidigt för 09.00 kommer Lisette för att bli sminkad och få sit hår uppsatt! Hon ska på bröllop!
Sen blir det tyvärr jobb hela dagen sen middag med svärmor, Axel och vår lilla familj.

På söndag kommer förhoppningsvis Malin och Andreas och hämtar vagnen. Såld med andra ord! Så skönt men man tar inget för givet förrän man har lite cash i handen! Ska ju betala den andra vagnen med det! :(


natti natti

Long time

No update!

Ja det var rätt länge sedan sist jag lade in nya bilder. Här kommer en pot pourri från de senaste 2 veckorna!


Elise har fått en keyboard! HJÄLP!  VARFÖR?????? köpte vi denna hemska keyboard??? Vet inte ärligt talat ...men en sak är säker- Axel har tagit bort batterierna!!!!


Besök hos min kusin Mattias i Eksjö...med familj! Tack för underbar middag!


Och HUR söt får man lov att vara????? LISA är så sööööt! En kopia av vår mormor i unga dagar!


Elise satte sig på altanen på golvet hos sin syssling Lisa för att äta välling. Sådana sockersöta skruttor!


Elise är på After Work på Hotellet i Eksjö! Sådär kul tyckte hon att det var!


Hennes mamma tyckte det var desto roligare! :)


Johan med sin bästis Fidde!


Elise och farmor Annikas disko där man får busa HUR mycket man vill!!!!


Ja, Buggan funkar på en hage med! Eller INTE! Magen syns lite redan oups!


Elise sov och vi hoppades på att det inte skulle komma några arga tjurara! HEEEEEEEEEEELP!


Min skrutt!


Vilket paradis denna sommar!


Cilla och Elise posar!


Fidde och Cilla posar!


Farmor och Elise är ute på vift och busar!


Faster Maja kom ju på besök i några dagar! Falsterbostranden blev det en dag! Mycket vågor !


Mjukglass på kvällen efter jag hade jobbat klart! I Limhamn har de goooooda mjukglassar!


Elise har ju lärt sig att flörta! Som vi skrattar åt hennes flörtar!


Coolingen och pappa på väg mot glassbaren!


PUSSSSSSSSSSSS min älskade faster Maja!


Man kanske inte behöver stoppa in hela struten i munnen samtidigt fröken Elise???


PUSS


Öresundsbron är ju faktiskt magnifik!

Pappa och Elise på Skånes djurpark. Pick nick har pappa Johan fått packa ett antal gånger denna vecka då jag har jobbat!

Ellen och Tom kom ÄNTLIGEN hit på besök. Men kameran strulade såklart bara därför. Tror de har fått fler bilder!


Elise gillar mammas Reebok! Hon är avundsjuk på att hennes är bara VITA...MAmmas är ju faktiskt SILVRIGA!


Ungefär så här stora är mammas fötter! KUL! not!


Elise har visst lärt sig att kolla i spegeln när man säger " Vad fin du är! Har du tittat i spegeln?" Hahaha


God morgon bloggen!


Jag har fått 2 tofsar nu! Har ju massor med hår!


Det var alla bilder för nu men det räcker väl!

NATTI!

TACK TACK

för alla gratulationer från alla håll och kanter....

Vi är ju minst lika spända som ni om inte ÄNNU MER! Hahahaha


KRAM

Allt nytt nu till hösten! Många förändringar kommer det att bli! ;)

Allt detta för att komma till det här!

Vi har köpt ny vagn, en Phil & Teds i orange! Jättenöjda är vi, bara vi får Bugaboon såld! Vilket väl inte ska vara något problem hoppas vi!

JA vi väntar ett (förhoppningsvis) syskon till Elise! Lagom till Elise 2årsdag blir det förhoppningsvis ett litet knyte till! Därför jag varit dålig på att uppdatera. Har ju varit HELT SLUT! Är i vecka 10 (9+4) nu och dags för inskrivning på måndag här i Malmö. Annars är allt bara bra med oss förutom att jag mår såååååååååå illa till skillnad från med Elise! Men men...det ska bli jättekul verkligen och jag hinner klart med lite paus efter C uppsats och hösttermin så det känns jättebra. Men man håller ju bara tummarna för att barnet håller sig där inne tiden ut och att det är friskt och spralligt! Man är faktiskt mycket mer orolig denna gången i och med att man vet så mycket mer!

Så förhoppningsvis får man möta en till liten : runt den 7e mars 2009! Can't wait!!!!


Bugaboo till salu!

Ja nu säljer vi vår Bugaboo med stor sorg i hjärtat! Ni som vet någon som är intresserad är det bara att höra av er! Har även lagt ut den på blocket idag! Den är som ny i och med att vi fått sprillans nytt chassi mm..... och 5 suffletter och en sittdyna hänger dessutom med ! Slå gärna en pling på 0708-843084




Semesterstängd!

Om ni inte hade uppfattat det ännu alltså! :)

Vi har det gött i värmen än så länge och många besök som vanligt har rullat på samt en hel del jobb faktiskt! Därför blir det inte många uppdateringar!

Men det sägs att en rejäl regnperiod väntar så då finns det ju hopp om bloggen igen!

KRAM och ha det gött under semestern (ni som har det kvar!)

RSS 2.0