klara färdiga gå!

Hahahaha! Ja man kan knappt räkna hur många gånger man har fått höra denna kommentar. No offence men hur många vill ens att tyskland vinner ikväll? Sitter här och kollar in matchen med en liten sned blick mot tv:n. Är inget vidare intresserad av denna matchen måste jag nog svagt erkänna. Sålänge inte Sverige spelar är jag inte något vidare insatt! Men som sagt BARA INTE TYSKLAND vinner! Konstigt att de flesta känner som jag. Är de så hemska eller? En spansk seger vore väl inte helt fel.

Nu över till VIKTIGA saker!!! Hoppas verkligen att min overlock är klar imorgon...annars får jag panik! Har lite andra ärenden jag måste fixa i vilket fall imorgon! Ska spreja Elise spjälsäng som vi häntade ut på IKEA. Fick för mig att hon skulle få en orange sådan, men såg att den ena gaveln hade slagit sig i träet. Åkte till IKEA och fick en ny GULLIVER. Dock fanns det ingen möjlighet att få en vit eftersom de var slut. Men en i björk gör ju ingenting eftersom den endå ska målas! Idag kommer det att ske!

(Förresten blev ju aldrig inlägget publicerat igår så ja SPANIEN vann!!!!!)

Skickar bilder på sängen ikväll!!!!


KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

MÖSSOR

Har kommit  på att jag nu ska börja tillverka mössor i begränsad upplaga för att mössorna skall vara unika. Har påbörjat arbetet en del redan i Eksjö under tiden jag återhämtade mig från influensan. Kommer att sy varje mössmodell i alla storlekar men enbart i ett exemplar. Alla mössor finns alltså bara i ett ex i just den storlek man köper. Lite roligt ibland tycker jag. Håller på för fullt med att sy för att sedan lägga ut dem på hemsidan. Har lagt in sygbilder redan på www.missiripa.com

Hoppas att ni gillar de nya tygerna jag hittat och den nya designen. Mössorna är numera dubbelsydda och väntar nu bara på att min overlockmaskin skall återvända från sin semester hos farbror mekaniker! Som jag har längtat efter denna maskin. Den skapar ju ett visst beroende vill jag lova!

Kram på er alla sålänge! Nu kommer min pappa snart och hälsar på så vi hörs ikväll om inte innan!


KRAM från en MISSIRIPA full av inspiration!

What does the future bring?????

Nu väntar en del jobb för mig! Johan är ju hemma med Elise denna sommaren så jag ska kunna komma igång med företaget och bestämma mig för vad jag ska göra i höst. Har ju fortfarande inte bestämt mig faktiskt. Samtidigt som jag skulle kunna tänka mig att läsa franska C så är jag lika peppad över att jobba för att tjäna lite pengar så vi kan köpa hus en dag i framtiden.


Det här med pengagnabbandet i ett förhållande är verkligen döden. Är så trött på att ha 0 kronor i inkomst faktiskt. Det kanske inte är roligare att vara den som tjänar mest heller eftersom man måste dela med sig av hela ens lön, men att inte tjäna något, fastän man vill är heller inget roligt vill jag lova....



Sen är det ju det här med barn med. Känns lite jobbigt att man känner press överallt ifrån! Pluggar jag till hösten är vi beroende av samma SGI som med Elise vilket betyder att vi antagligen måste få en bebbe innan Elise hunnit fylla 2,5 år, annars är alternativet att jag jobbar i höst och då är inte SGIpressen så stor bara jag får ett fast arbete. MEN då är det så att pressen har vi ju ändå från det medicinska hållet för er som känner oss väl.


Ja ja...vi får väl se om inte annat. Tyvärr inget vi kan rå för! Bara naturen som kan bestämma ju! Kankse ens dumt att tänka men det är ju klart man gör, eftersom allt hänger ju på mig för den ekonomiska delen inför ett andra barn :-( Beror helt enkelt på vilket val jag gör i höst!

borta bra men hemma bäst!

Så skönt det är att äntligen komma hem. Oavsett hur kul och mysigt det är att träffa och bo hos andra så är det bäst och skönast hemma. Det måste jag nog inse. Ni skulle sett Elise när vi kom hem. Hon sprang till sina leksaker och blev alldeles glad även om klockan var halv tio på kvällen och hon var övertrött! Men det var ingen protest att lägga ner henne i sin säng så det var skönt! Snacka om att hon uppskattar att vara hemma igen.




fff

FIT FOR FIGHT!
Det är vad jag är idag...eller nästan i alla fall!
Måste helt enkelt varit en bakterie som jag fått av Lisan! En rejäl sådan!
Men nu är jag tillbaks på benen och ingen vi har umgåtts med de senaste 72 timmarna har insjuknat så det är väl ett gott tecken! Som tur är!
Så idag blir det syende för hela slanten tror jag och på söndag bär det av hem igen för att vila upp oss. Har ju fått ett extrajobb i barnvagnaffären Villa Magnolia, så jag ska jobba på tisdag! Ska bli jättekul! Sen kommer pappa till Malmö imorgon med så vi hinner träffa honom en sväng!



GRATTIS PAPPA på födelsedagen!
Idag blir min käre far 56 år gammal! Vilken gyllene ålder! Saknar dig och mamma massor! Men vi ses ju på söndag!


PUSSSSSSSSSSSSSSSSS från Oaklake & Co.

BILDER

Har försökt att få in bilderna men 47 bilder som ska in och då är det inte så lyckat med 50 kb uppkopplíng!!!!!! Måste verkligen skaffa nytt internet åt min svärmor! PANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!

Kommer antagligen bilder imorgon istället

TACK TINA!



Måste verkligen ägna ett eget inlägg åt Tina! Först och främst har vi fått bo där under hela vår vistelse. Ebba har offrat sin säng åt Elise och Niklas sin åt mig. De har varit så underbara och bjudit både på sig själva men även på god mat, husrum, en himla massa blöjor (som vi fick snällt hämta vid ettiden i natt!!!!) och moraliskt stöd när Elise blev så dålig. Utan dem hade jag aldrig klarat med en så sjuk Elise. Ett stort tack speciellt till Tina som satt uppe med mig och Elise hela natten på barnakuten, som ställde frågor jag inte orkade ställa och som åkte hem och hämtade alla våra saker OCH ändå jobbade dagen efter!!!! Ja det finns inget annat än att säga TACK VÄNNEN! Som Tina så fint och onyktert (hon är nämligen på festival i Borlänge as we speak) skrev i ett sms till mig alldeles nyss: Jag älskar dig vännen!!!! Vi är ju ungefär lika sentimentala båda två så det var tur att jag slapp säga hejdå till henne!

linkan T/R





 

Akut till Eksjö blev det nu på morgonen då jag drabbades av samma bakterie som Elise ( för På tisdagen var ju som sagt inte Elise som vanligt.... På kvällen när jag hade lagt henne vaknade hon till två gånger och jag stoppade in nappen. Hon brukar inte vakna på kvällen när hon väl har somnat. Men tredje gången tog jag upp henne i famnen och hon var konstig. Hon bara sa "nej nej nej nej nej..." något som hon brukar säga när hon har trillat och slagit sig. Förstod ju alltså att hon hade ont någonstans. Men VAR????? Hon vred sig i min famn och grät, slöade och skrek om vartannat. Tyckte att hon var seg och det gick verkligen inte att tvinga fram ett leende från henne, vilket är högst osannolikt för att vara Elise. (ja, hon är ju precis som sin mor! hahahaha!) Sen är det ju det där med hjärtat! Man har ju det alltid i bakhuvudet. Hon andades konstigt och jag blev lite rädd faktiskt. Plockade upp henne och skulle se om hon kunde stå på benen. Plockade upp henne på Tinas diskbänk medan Tina var inne och nattade Ebba som Elise hade väckt med alla sina skrik. Sen hostade hon till och upp kom VÄRSTA kaskadspyan. Det värsta är att lite hamnade i mig när jag pratade med henne. Fyyyyyyyyyyyyyyy vilken äckelkänsla men det hann jag ju inte ta itag med eftersom jag var orolig för Elise. Under många skrik och MASSOR med hjälp från både Tina och Niklas (TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!) kunde jag slutligen prata med 1177 som bad mig att åka upp med henne till barnakuten. Upp kom vi efter lite småincidenter på vägen. Ingen vidare pigg Elise hade jag med mig. Hon ville ju bara sova men kräktes i sömnen flera gånger om. Vi blev inlagda för observation eftersom både läkare och kirurg anade att det var något annat än magsjuka med tanke på att hon hade så ont. Hon fortsatte ju med sitt "nejande" lillgumman. Efter ett litet tag kom kirurgen in och tittade kände och klämde på henne. Han misstänkte att det kunde vara invagination som de så fint kallar det. Att tunntarmen går in i sig själv. Så de beslutade att hon skulle röntgas. Det blev röntgen klockan 06.00 för lillis. En vanlig röntgensession på mage, rygg och sida. Den andra varianten var så synd om henne. De stoppade in en slang med luft i rumpan för att sedan pumpa i luft i henne genom tjocktarmen. De ville kolla så att luften gick över i tunntarmen. Stackars Elise låg på magen med slangen i sig, gråtandes och skrikandes om vartannat. Ändå fann hon energi att ta upp vänsterarmen för att vinka åt den dumma doktorn som övervakade ingreppet. That's my girl! Att hålla tillbaka tårarna var ju ett måste så hon inte skulle bli rädd! Men gråten hade jag högt upp i halsgropen.

Tillbaka till rummet visade det sig att det inte var invagination och att hon antagligen fått i sig en grym bakterie. Hon har ju varit en del och pillat i Tinas katters matskålar. Det tyckte hon var så intressant. Tchi fick hon nog för det!


Och jag med för den delen!

För inatt har jag legat däckad kräkandes var och varannan minut! Trodde i ärlighetens namn att jag skulle dö! Det vidrigaste jag har varit med om. Elise kräktes ju på mig i tisdags och en del hamnade i mig om man ska förklara det på ett lite nättare sätt!!! Har antagligen fått i mig hennes bakterie då! Men Elise mår nu rätt bra men inte hennes mamma. Ligger däckad i min svärmors säng. Vi beslutade att akut ta oss till Eksjö för att inte smitta ner fler.


Därför blev det inte fler vänner som planerat. Sorry Emma, Minna, Lotten, Laila, Cathrine, mfl.... Det bara blev såhär. u ska jag försöka äta en skorpa och dricka lite. Var ju sisådär 24 timmar sedan sist!!!!



KRAAAAAAAAAAAAAM från min dödsbädd! moahahahaha! 


SAJA och LILLE HEJMAN


Under tisdagen umgicks vi med Sara och Herman. De har köpt hus i Hackefors som vi var och inspekterade. Sååååååå himla mysigt. Mycket potential, blått och relieftapeter. ;) Men ack så mysigt och de har redan tankarna klara kring hur de ska måla om. Allvarligt talat blir man ju rätt avundsjuk långt därinne. De har hus- de har inte vi! hahaha Men vad underbart att ha 7 rum! Men allvarligt talat var det supermysigt område så det tyckte jag var ett MYCKET bra köp! Sara var så snäll att hon både hämtade och lämnade mig och Elise i Linköping. Riktigt härligt att se henne - en kär vän som jag känner mycket för. Vissa människor är man ju bara så otroligt glad över att man får tillfällighet att träffa här i livet, hon är en av dem! Herman var på bra humör han men Elise var ledsen hela dagen, inte som hon brukar. Sa faktiskt det på vägen hem från dem till Sara att man som mamma kanske säger att ens barn inte är som vanligt för att ursäkta att de inte är så pigga eller annat. Men Elise var hängig och jobbig. Tyckte inte att det var speciellt roligt att åka bil heller för den delen, något som hon aldrig brukar reagera över. Ni kommer snart förstå varför hon var som hon var!!!!!!


nästa gång









Sedan i söndags kväll har jag och Elise alltså varit i Linköping. Vi träffade både Cissi, Tina, Ebba, Emma, Hugo, Linda, Johanna, Cathrine och Henry (en snabbis på stan) men hann inte med fler tyvärr....

Har ju varit i Linköping som ingen antagligen undgått och här kommer lite mysiga bilder från vår sejour...


Mys med Emma och Hugo i måndags! Lek i lekplatsen utanför deras lägenhet. Så smidigt eftersom Cissi och Jonas, Tina och Ebba och Emma och Hugo bor ett stenkast från varandra!


DÅLIG

Kan man lätt säga att jag har varit på att blogga på sistone! Men det har ju varit besök hemma hos oss en hel vecka innan vi åkte iväg i all panik söndagen innan midsommar. Här kommer lite bilder i alla fall från tiden som gått....


NYA MÖSSOR (mycket bättre kvalitet och sydda på ett annat sätt, även nya figurer!)










AXEL (1) målar graffitti åt AXEL (2) i Eksjö








 MIDSOMMAR PÅ NÄSET












Som ni ser missade jag helt att ta fler bilder på kvällen. Hoppas att Lina kan vara snäll och skicka några åt mig... vi hade ju faktiskt roligare än såhär! Hahahaha! Norsk karaoke here we come!


finaste fröken Ripa!

Hon är en riktig missiripa denna lilla Elise!
Tina har lagt in fina bilder  (som hennes syster snällt gjort om i svart/vitt) från deras tur i malmö!



Här är Elise VÄLDIGT lik både mig och min mamma när hon var liten! Tänker speciellt på ett foto när mamma är 4-5 år gammal och tar ett dagisfoto med en docka i handen! Känner du igen dig mamma???



Kan man något annat än att pussa denna vackra mun????

Nä nu ska vi återgå till syandet, bara en maskin så vi turas om ;) resultatet publiceras imorgon


kram o natti natti

Anlänt i Linkan

Ja tidigare än planerat befinner vi oss nu i Linkeboda.
Schema ser ut som följande:
Söndag: Emma o Hugo
Måndag: Tina o Ebba
Tisdag: Sara o Herman
Onsdag:  (kväll_ Emma o Minna till torsdag)
Torsdag: dag  Cissi
Fredag: Cathrine o Henry

Ja provisoriskt sätt är det ju såhär. Får väl se hur verkligheten blir!

USB kabeln till kameran är i Eksjö s¨bilder blir det inte förrän på onsdag! BUHUUUUU

Har förberett en ny stilmall eftersom jag har ett foto som ska in!

Kram o natti natti

Oaklake summer edition

Efter en helg tillsammans med Aili, Elon och Annika har vi pustat ut. Vi har satt oss i en bil, åkt 35 mil norröst och landat i Eksjö av alla ställen. Här ska vi tillbringa en vecka för att sedan ta oss vidare till Linkan. Näset för hela slanten blir det på midsommar tillsammans med Axel, Johan, Elise, Cissi, Jonas, Johan, Lina, Martin, Sofie, Aili, Elon och Annika. Ja en hel drös på Näset blir det.
Tråkigt nog har jag inte vår dator här med de senast inladdade bilderna eller kameran. Fick självklart med mig laddaren! SMART! Men Johan och Axel dyker förhoppningsvis upp imorgon kväll eller på onsdag förmiddag!

Så bilder och uppdatering kommer senare!
Den som väntar på nåt gott.....

besöööööööööööööök

Ja det är vad denna veckan består av minst sagt!!!!

I måndags kom Frida på morgonen då det blev frukostdags och sen STOFF & STIL för hela slanten. Jättemysigt att äntligen träffa henne, det var ju så länge sedan sist! Dagen fortsatte på IKEA där Johan plockade upp oss och åt kvällsmat med oss.





FUNKAR INTE MED FLER BILDER FÅR FIXA IMÖRA!!!



Sen var det syjunta för fulla muggar här hemma. Hann sy tre kjolar (en söt liten orange frottékjol till Elise men även var sin blommig kjol till Ebba och Elise som jag sytt av en gammal 70tals klänning som jag köpt på second hand!!) Frida sydde tuffa små plånböcker men fick dem aldrig på bild!

Här kommer pixs från dagen :)

I tisdags var Cissi på snabbvisit över dagen. Myste med henne och Tina som kommit med sin Ebba som inte var så liten längre. Stor flicka nu visst! Även om det skiljer ca 4 månader mellan Ebba och Elise så väger de cirka lika mycket och är lika långa. En stor frisk tjeja är hon allt. Och hon har lärt sig gå för fulla muggar nu när hon varit här! MEN hon är livsfarlig!!! Hon har ju aldrig krupit så hon kastar sig hejvilt bakåt! Några slag i bakhuvudet blir det allt tyvärr! Nu sover de små skruttorna inne i Elise rum. Vaknar en så vaknar båda, det fick vi erfara ikväll hahahaha! Mammorna har suttit och sytt. Tror nog Tina har fått ihop 4 par byxor i alla dess färger och jag har suttit och skurit wallies för fulla muggar. Imorgon åker de upp i Elise rum så bildbevis kommer imorgon.... då ska jag andas uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut! Jättekul med besök men nu är jag rätt trött! Tur att vi inte får besök i helgen då!?!?!? hahahaha

Dessutom har jag sketaont i mitt högra öga! Har fått ett bett i mitt högra ögonbryn som gör att det är svullet runt om och att huden hänger ner över ögat. Ser inte fullt ut till höger men men... Gör ont men inget jag dör av är ju inte MAN hahaha

Imorgon är det skolavslutning för my honeys del! Lite spänd och nervös är han allt!

Nu blir det lite mer syjunta och sen natti natti.

TGIhelg

Ja vilket väder finns ju inget annat att skriva.
Veckan har varit underbar och mest spenderats på stranden... bildbevis följer från olika dagar!


Leka i gruset är det bästa jag vet! Desto mer geggamoja desto bättre!!!!


Elise tyckte att hon skulle mata fågeln med sin bagel! Gick sådär va!


Här står Elise på sitt favvoställe i lägenheten! Spaningskärringssyndromet har hon visst genetiskt!

Dessa dagar har bara bidragit till att fylla på min solenergi i kroppen. Och det bara strålar av glädje och glatt humör när solen skiner. Det bästa exemplet är väl då i torsdags när vi ( Lotta som var på besök över helgen tillsammans med sin kille David, Elise och jag) satt på en indisk restaurang på Lilla Torg (som för övrigt hade VÄRLDENS MEST OTREVLIGA KYPARE!!!!!!!). Helt hemsk var han...usch!!! Men men... i alla fall mitt under lunchen gick solen i moln under sisådär 10 sekunder. Hela torget blev ju så mörkt när solen väl gick i moln varpå alla glodde runt omkring sig precis som om det vore den där filmen med Will Smith. Heter den Independence day? Är det den? Där en våg sveper över staden eller så??? Helt sjukt! Man är så van vid att solen skiner att man blir chockad när den inte gör det! hahaha!

Några bilder från i torsdagstillsammans med Lotta och Elise. (Elise fick smaka Lottas latte. Eller snarare pilla i den...det var mycket poppis!)


Ja just det! På torsdags kväll på vägen hem från Västra Hamnen efetrsom vi beslutade oss för att ta en sväng dit när Johan slutat jobbet, ringde Lisette. Det blev spontanfest på Lilla Torg även på kvällen. Några drinkar senare var visst klockan 2! OJ DÅ! Men mycket skratt och tårar blan några Bönder som sökte fruar eller bara skulle på en traktorsmässa i Eslöv!

I fredags bar det av till stranden. Helgdag och allt men ingen sol...i alla fall inte precis där vi låg och väntade otåligt. En rad med moln PRECIS ovanför just oss... Hade kunnat tro att man var marie-Louise. Hon brukar ju ha otur med väder på semester osv... :) hahaha

Igår var det stranden för hela slanten efter en halvdag med tvätt och städ. Skönt att få det fint hemma innan stundande pensionatsvecka som kommer!


Skrutt i all fart!

Gunga är kuuuuuuuuuuuuuul!


Elise i sitt fäääärghav!


min PLUTT!


Here she goes igen!

Idag bar det av till kÄMPINGESTRAND! sÅ DAJLIGT! Här är ju bilder som talar för sig självt!


Is this love that I'm feeling??? oh yessss!


Mamma Klara njuter!!!


Pappa Johan njuter av solen...


Hela familjen samlad!!!

Ja vi har en underbar vecka som väntar oss! Imorgon kommer Frida som stannar tills på tisdag morgon, då kommer nämligen Cissi och avlastar Frida över dagen för att sedan lämna plats åt Tina och Ebba som äntligen kommer ner! Ska bli SKITKUL ju!!!!! Äntligen kommer någon ner från Linkan och hälsar på! Har ju trots allt väntat i nästan ett halvår så det ska bli kul med lite härliga vnner på besök denna vecka! I helgen kommer jOhans mormor och morfar samt svärmor. Sen hänger jag och Elise med hem till Eksjö för att stanna där hela veckan. På fredag firar vi midsommar hos Aili och Elon på Näset som vanligt. Grillkåtan har blivit till en tradition nu! NICE! Då kommer vi alla ses som vanligt: Martin och Sofie, Johan och Linba, Cissi och Jonas och jag och Johan och Elise... Nästa år finns det ju minst en bebis till i sällskapet! Det vill jag lova! Om inte annat kanske t.o.m 3 förhoppningsvis hehe!

Ja nu är det bara att sy och sen ladda energibatterierna inför den stundande veckan!
JEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAA vad kul det ska bli!!!!


PUSSAR från en Gla Skit mitt i solen på balkongen! Me like!!!

byggareblogg

Ja vilken härlig humor. Har en kompis som träffat en kille på ett uteställe. Han tog foton på dem och sa senare att han skulle lägga upp dem på sin blogg. Byggareblogg hette hans blogg! Hur underbart är inte det namnet på en blogg då??? Svårt att missa och lätt att komma ihåg!

Go Byggarblogg!

Bara en tanke...som så många andra jag har i mitt huvud ibland!

Kram

äntligen funkar bloggen

och bara för det har jag varken tid eller lust att blogga. Får hit Lisette och Jonas om en stund på grillning så det får bli i natt nån gång om inte imorgon!

En massa fina bilder har jag på lager!

KRAAAAAAAAAAAAAAAAM

tisdag, onsdag, torsdag....

Uppdatering till tusen ju!
Ett inlägg hade inte kommit in så här kommer bilderna. Orkar inte skriva om allt igen!!!
Kolla in skruttan här! Elise första "lilla" med betoning på LILLA hästsvans! :) SÖTIS!image409

Evelina försöker torka bort Elise mat på sina vita tights!
image407

OCH pusssssssssssssssssssss Liam på dig!
image413

Melker in da house!!! Glad som vanligt!
image408

I tisdags satt vi ju och grillade ute på balkongen med mormor och morfar! Kul att de var här en snabbis!!!!
image406

Ja det var nog allt!
Nu väntar ett bad och sen sängen! Är dödstrött nuförtiden! Tror att det tar ut sin rätt nu!!!!!


KRAm o godnatt allesammans!

solen/helgen den underbara

är det ju helt enkelt....

I förrgår kväll kom Johan och Lina på besök.
image414
Våra underbara vänner som väntar bebis i höst!!!! Och den lille/lilla ska ligga i Elise vagn! Så kul att veta var vagnen tog vägen!!!!
Igår var det staden den stora inklusive turistattraktion som gällde!!! Vi tog Rundan I genom Malmös kanaler och broar. Underbart att sitta på en båt i det underbara väder och se Malmö från en annan vinkel.

image415
Elise och mamsen på Rundan

image416
Nästan hela gänget samlat!

image417
Here we go again!
image418
Elise och papsen!

Kvällen bestod av god mat och öl ute på balkongen. Mys på kvällen för att sedan decka allesammans vid elvatiden! ;)

Idag har varit den stora dagen. Vi satte oss i bilen vid tio i morse. Vi var på väg mot Österlen, Trelleborg, Ysad och Simrishamn. En helt underbar dag i alla fall. Tog oss även in på Idala gård, ner till Smygehuk, osv... ja man kan ju inte annat än att bli sugen på att bo på Österlen. Ystad känns verkligen helrätt.

image419
Lek vid BoDagarna i Ystad!
image420


 
Det var ju dessutom BoDagar i Ystad där banker mm befann sig. Passade på att prata med en bank. Det visar ju sig helt krasst att vi måste få in en kontantinsats på något sätt om vi ska få till ett lån!!!! Och hur??? Ska vi spela på Triss och hoppas? Eller lyxprostitution??? hahahaha Vet inte än men det löser väl sig! Det brukar det ju göra :)

image421
På söndagen innan de begav sig hem tog vi en runda på stranden där vi alla brände oss in på benen! AJAJAJAJAJAJ!!!! Men det har lag sig som tur är! Här är Elise irriterad eftersom hon inte fick kanelbulle! hahahahhaha


Ja, det var det det!!!

RSS 2.0