fullt upp

Det har verkligen varit fullt ös i slutet på förra veckan och i helgen. När man har ommöblerat är det ju rätt mycket annat som måste fixas. Ny förvaring, nya saker och tavlor som man vill ha upp och även en hel del saker som ska bort.

I torsdags var vi på Idala Gård på pizzaafton. Den godaste pizza ever! Stenugnsbakad med pepparotskräm och avocado. MUMS! Fick även möjligheten att träffa Hans och Pia som äger stället. Ett riktigt genuint värdpard får man väl lov att säga!

Axel och Christopher gör victorysign :)


Elise diggar Idalas pesto...den äter man skedvis visst!!!!!


Pia och Elise läser saga vid matbordet. Pettson och findus ska det ju vara! Tack Cissi för min fina klänning säger Elise:)

I fredags bjöds det på ENORMT god frukost hos Matilda då Louise fyllde år. Tyvärr finns inga bilder från denna morgon men kan bara säga TACK. Var mätt resten av dagen!!!!

I fredagskväll var vi hos Stellan och Emelie, Hedvigs föräldrar. Vi hade det jättetrevligt och hann med att prata om allt mellam himmel och jord på bara några få timmar. Johan fick i sig en hel del vin från Stellans privata lilla vinprovning och han var mycket nöjd och belåten :) Det serverades supergod mat. Köttfärssås gjord på lammfärs. Riktigt gott!!! Kommer att bli fler gånger. Vi hade en riktigt trevlig kväll och ändå var vi hemma redan vid 10. Så är det när man har småbarn och börjar aftonen kl 16! :)
Några bilder från kvällens huvudpersoner. Bästisarna Hedvig och Elise. Eller Is och Hedda som både Elise och Hedvig kallar sig själva.


Hedda och Is i soffan tittandes på Teletubbies....
Hedda som inte har snuttefilt annars plockade sabbt upp en så de hade likadant!


Ser de trötta ut tycker ni??? NEHEEEEEEEEEEEE.

I lördags var det alltså städdag här hemma. Jag och Axel fixade även till vår Stringhylla som vi köpt. Målade om gavlarna i svart istället för sunkig gammal vit plast. De blev suveräna... Ska nog försöka sätta upp den idag. Lampan i tvrummet fixades även till. Den blev som ny!!!! Fullt ös på oss alla undr förmiddagen och efter Elise tupplur blev det en snabbis på stan. Vi inhandlade ett draperi som vi har mellan TVrum och vardagsrum, en röd låda så Elise kan ha sina matlagningssaker i köket och tre lådor till hatthyllan. Vi är så nöjda över resultatet och det är ju alltid kul.


Elise sitter på sin lilla stolen i köket medan mamma lagar mat!


Typisk Elise hemmabild! Håret åt alla håll och vindrovor i näven... hrmmmmm

I söndags var det bara en chill dag på Fras dag. Tillverkade egen musli på morgonen till Johan. Den innehöll det mesta och är att rekommendera. Krispig musli med havregryn, rågflingor, sirap, honung, hasselnötter, linfrön, solrosfrön, torkade jordgubbar, aprikoser, russin, ananas, papaya, och bananchips.... MUMS! In i ugnen i 20 minuter och ut kommer världen godaste Mamma Klaras egenkomponerade musli! Säg till så kommer receptet :) På kvällen bar det av till Berséus på Farsdagsmiddag. Mumsigt som vanligt och Elise var i sitt esse...tills hon bajsade och vi kom på att skötväskan stod i hallen...hemma hos oss.... Av med blöjan och hoppades på att hon skulle klara sig till hon kom hem. Duktiga kickan höll sig och somnade sedan gott i sin säng!

På torsdag kommer pappa hit och på fredag kommer Ellen. SOM VI LÄNGTAR! Axel flyttar även ut när pappa sedan åker tillbaka på lördag, han ska ju med till Frankrike nämligen. Blir tomt här hemma för Elise om inte annat. Ingen ASCHEL att kalla på titt som tätt! Men vi ses ju snart igen.

Nu börjar det närma sig med både C uppsats och Frankrike och jul... tiden går så hiskeligt fort...sen är det ju någon som blir tant (27) innan dess med ! Hahaha! Om en vecka är man alltså 27! Inte dåligt inte. Kommer fortfarande ihåg närjag fyllde 18, tycker inte det är sååååååååååååå länge sen. Hahahaha! Bara att vänja sig. Man lär ju inte bli yngre i alla fall.


TJOLAHOPP TJOLAHEJ nu ska jag plugga!

Ikväll kommer några mammor hit som jag träffat på familjeliv. Ska bli jättekul. Alla har ett barn fött under 2007 och alla ska ha syskon i feb-mars 09. Perfekt! Bilder kommer väl imorgon.


Kommentarer
Postat av: Angela

Vilken fart ni har=)



Så söta bilder på lillsnorkan då=) Härligt! Eller ja, det e ju inte bilderna som e söta, det e ju ELISE!=)

Puss & kram!

2008-11-11 @ 11:32:08
URL: http://minstjerna.blogg.se/
Postat av: Cissi

Vad fin min favorit var i sin nya klänning! Saknar er!

2008-11-14 @ 09:38:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0