hohooooooo


Våra älskade barn
Har varit mycket på sistonde!

  

   

Mor min dök upp i fredags kväll- unannounced :D Så himla härlig överraskning (för mig i alla fall- svärmor som överraskar och ska stanna en HEL vecka kanske är lite mindre roligt- haha). Mamma hade visst bokat denna biljett sedan lång tid tillbaka men i tron om att Sander skulle vara betydligt äldre vid hennes ankomst! MEN som sagt han bestämde visst sig för att inte dyka upp tidigt och därför kom ju mamma när han bara var 6 dagar gammal.

  
Busarna Hedvig och Elise diskar och lagar mat

                 
Kalaspinglan Elise själv (hon pillade dock mest bort godisbitarna) - Hedvig kom en snabbis för att äta en bit tårta.

På fredagen hade vi lite firande för Elise med Stellan och Hedvig. Hon fick ett par uppskattade silverballerina av oss, ett Hello Kitty regnställ, klänning, böcker, vattenflaska, kläder , mm... och några tavlor som Pink Friday vänligt skickat hit! Hon blev mycket glad och säger hela tiden "mina tavlor". Hon har för övrigt börjat babbla en himla massa nu när vi har varit hemma- det är så roligt att höra vad hon säger och menar- det underlättar en hel del! På lördagen dök ju även min bror Kalle med sin flickvän Kristina upp och så även min syster Ellen. Vi hade ett litet kalas för Elise på söndagen med de närmsta och utan barn (var dessvärre tvungen att ställa in barnkalaset med tanke på att lillen är så liten och med tanke på hur jag själv mådde). Elise fick mycket fina presenter och bland annat en hel del med Pippi Långstrump som är stundens favorit. Höjdpunkten måste ha varit den lilla teservisen som Elise har användt mycket flitigt hella veckan och bjudit både Ellen, Kalle, mormor, mamma och pappa på kaffe. Pippiperuken var också härlig. (bilder kommer förhoppningsvis snart från systra mi som har varit flitig på den fronten- svårt att fota när den enda man gör är att AMMA!

               
Mormor och Ellen ute på promenad med Elise och Sander

      
Elise är "tuffing" i mammas solbrillor

                                                  
Elise har trätt i båda ben i samma byxben - Lille Sander får prova syrrans färgglada säng

        
Pappa Jojan och Elise sover middag


Nu då- Hur mår mamman och Sander är det många som undrar.

Jo, nu börjar man väl återhämta sig men det är en mcket konstig känsla med kejsarsnitt. Nu när man vet hur båda funkar eftersom man gjort båda delar kan jag ju bara säga: hur kan man ens tänka tanken att välja snitt framför "vanlig" förlossning???? Återhämtningstiden är ju 5 ggr så lång med snitt och smärtan går ju inte att jämföra. Bara själva känslan att man känner en kittlande känsla som sedan kommer att leda till en eventuell nysning är ens största oro- ja, för nyser man de första två veckorna känns det som om snittet skall öppnas på nytt!!!!!!!!! Gaaaaaaaaaaaaaaaa!

Nu sitter man här i alla fall som tvåbarnsmamma- en UNDERBAR känsla. Två otroligt fina och friska barn känns som det viktigaste i ens liv. Att ha en lugn, harmonisk och trygg familj för Elise och Sander är ju verkligen det man eftersträvar. All logistik kring en tvåbarnsfamilj förändras ju en hel del från den med enbart ett barn. Det tar ju längre tid att ta sig ut utanför dörren om inte annat med tanke på att Sander fortfarande är så liten- kan inte förstå att han bara knappt är 2 veckor! Amma gör man ju en hel del- men man får vara glad att amningen funkar för det är ju trots allt så himla smidigt!
Lillskrutten sitter i bilbarnstolen just nu på soffbordet, vilken vaggas av min vänstra fot samtidigt som jag bloggar- är det såhär vardagen kommer att se ut??? Hahahaha!



Kramar från Malmö

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej älskade vännen!! så kul att höra hur det är nu när ni är tvåbarns-familj och allt! världens finaste familj och det ser såååå mysigt ut på bilderna, tänk att få snuffa bebis och att det går så bra med storasyster :)I löve u!!!!!



ps. min vardag går just nu ut på att torka upp magsjukespyor... stackars Minnan är sjuk!



Puss på er från

McVabba

2009-03-27 @ 10:48:57
URL: http://emmahalme.blogg.se/
Postat av: Cathrine

Hej lilla familjen!



Vilka underbara bilder!! Kul att se att ni ahr det bra och börjar anpassa er lite!



Jobbigt att ditt snitt känns så mycket!! Hoppas det snart blir bättre!!



Stora kramar till er från snöiga Linkan!!

2009-03-27 @ 11:20:36
Postat av: Sofia

Hej... härligt att få se alla underbara bilder... på er fina familj! Skönt att ni mår bra... o jag hoppas att läkningen av ditt snitt blir bättre snart!



Kram på er!!! Ps.. skulle vilja ha er nya adress. KRAM

2009-03-27 @ 12:08:35
Postat av: Angela!

Åh vad mysigt!!! Superfina bilder OCH BARN verkligen!!!! Underbart att vara tvåbarnsmamma, vilken lycka!!! Lite avis allt;)

Det blir ju bara bättre och bättre med snittet så håll ut, och sen får man ett fult ärr, haha... MEN... inte gör det ngt när man vet orsaken.



Hoppas vi kan ses snart, längtar efter er underbara människor!!!

KRAM!

2009-03-27 @ 12:58:19
URL: http://minstjerna.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vilka underbara barn du har :D så söta :) Kul att hon blev nöjd ;D

2009-04-01 @ 23:18:09
URL: http://pinkfriday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0