farbror doktor...ett riktigt skämt!

Jajemen...igår bar det av till doktorn efter tjockisklubben....
 Det ringde någon från Barnmottagningen som bad oss komma dit då det var någon som hade lämnat återbud. l 15.30 var vi där alla tre. Vi fick efter ett tag träffa läkaren- Percy Nilsson (råkade skratta när jag fick höra hans namn...) Han hade fått en remiss från Linköping gällande Elise komjölksallergi, eksem och pga hennes viktuppgång!!!! VA?????????????? Har inte hört talas om NÅGOT av detta.... vi som trodde att de skulle göra ultraljud på hjärtat...men nähä! Det hade han ingen aning om. Jag bad om att få läsa ur journalen då vi upplevt att läkaren i Linköping inte sagt allt som det var till oss. Helt plötsligt läser man "jag har noterat att Elise enligt vår viktmätning endast har gått upp 800 gr på 3 månader.bla bla bla...." Han var lite orolig pga det! Men det har han aldrig sagt till oss ju! Vi frågade tom när vi var där sist eftersom vi tyckte att hon hade gått upp så lite i jämförelse med hur hon brukar.... men då bara avfärdade oss direkt! Schysst!!!! Sen vaddå eksem???? Komjölksallergi???? Det har hon ju inte haft sen hon var typ 4 månader!?!?!?! Seriöst!
Vi frågade i alla fall om hjärtat. Läkaren sa att han skulle vidarebefodra vår remiss till barnkardiologen i Lund så de kollar henne inför operation. Det var ju det barnkardiologen sa sist i Linköping men det kunde inte denna läkaren se på remissen! FATTAR NADA!!!! Och helt plötsligt dök det andra hjärtfelet ändå upp på journalen. hon har ju tydligen fortfarande 2 hjärtfel...lindriga men de finns kvar. Det ena måste åtgärdas genom operation och det andra kan vara som det är... men sist sa de ju att det första inte kunde kallas för hjärtfel längre. Vi blir så trötta på dem! Man lugnar ner sig o sen blir man orolig och ledsen igen.... Att de inte kan förklara för oss VAD SOM ÄR FEL! Och de har 7 års utbildning MY ASS!!!!! (sorry men etik, moral och empati har de nog missat i de flesta läkarutbildningar!!!) Självklart har vi träffat många kompetenta och trevliga läkare, som igår...men man blir så upprörd!!!

Elise var i alla fall jätteduktig hos läkaren. Han tittade på hennes mage, hud, i öron och hals. Allt såg bra ut, vi skulle bara fortsätta att behandla henne med Miniderm. Skönt! Sen var det EKGdags. Och där låg hon still och fint som vanligt fast de där klisterlapparna var mycket intressanta!!!!
image223


Var bara tvungen att lägga in denna bilden på Elise... Hon har fått för sig att hon ska ligga i hårdliften och titta på barnprogram vid 7-8 tiden. Hon ser ut att ha det så mysigt! Och självklart ska dockis vara med!!!!! Mycket viktigt. Och som ni ser ska dockis helst ha en napp också annars offrar hon sin egen! hahaha

image224

Idag ska vi ut i dimman...ser inte ens Turning Torso härifrån idag! Vi köpte en hink med spade osv igår så nu blir det ut på långprmmis först och sen lek i nån park i närheten!!!

KRAM och have a good day!

Kommentarer
Postat av: Annica

PUSS OCH KRAM !!!!!!!

2008-04-03 @ 21:08:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0