cool as a cooling!




I måndags bar det av till Affe och Maja hemma hos Mats. Mycket bus blev det och en del fick man ju med på bild! Maja och Elise busade tills de stupade! Så underbart att se!


Tisadagen var det Ullared och GeKås som gällde. Budgeten på 2000 hölls precis och det var perfekt. Fick mycket inköpt, bla allt till Elise nu när hon ska börja på dagis. Så roligt att se alla människor som vi mötte på väg ner för backen med våra vagnar. Alla visar ett sjukt leende eftersom de vet att de ska in och fynda. Rätt sjukt! Men tro det eller ej, man kom ut med samma leende själv! Lunchen intogs på pizzarestaurangen där på området! TIPS: GÅ INTE DIT! Pissig service och helt blåsta servitriser! Åsa beställde pizza och resten av oss något annat. Grejen var bara den att Åsa fick sin mat 15 minuter innan oss andra så hon hade ju redan ätit upp hälften av sin pizza när vi andra fick mat. Själv var jag sugen på spaghetti köttfärsås och det fanns bara på barnmenyn. Frågade om man kunde få det även som vuxen och betala ett litet tillägg. Slutnotan blev att jag fick betala 99 kronor!!!!!!!!!!!! (45 kostade barnmenyn!!!!!!!!!!!!) Vilket JÄ*LA tillägg! När vi sedan bad om att få betala notan sa vi till att vi inte var så nöjda med att vi fått maten på så olika tider!
Idiotservitrisen svarade : "Men så funkar det inte här".
Vi: "Men så funkar det väl överallt att man vill ha maten samtidigt!?!?!?"
Hon: "Men inte här i Ullared! Här har vi faktiskt EGNA regler!"
Vi: "??????????????????????????????????"

SERIÖST!!!!!

Men men i alla fall... onödigt att störa ihjäl sig över en sådan sak!!!!



I morse blev det visst ett par nya 2/3 jeansbrallor till Elise. Med häng! (Var inte riktigt meningen!!!!!!!!!!!!!!!) Såhär cool blev hon med solbrillorna hon fått av Maja!




 Snacka om HOMEMADE! Axel har tryckt tshirten, jag brallorna, suffletten, dynan och kudden! Ja...stackare hon kommer väl att göra revolt senare i sin ungdom mot hemmasydda kläder! Bara att förbereda sig!


Elise med sin väska, vad hon är rolig. Hon ska ha med den med sina leksaker hela tiden. Köpte en hel hink med låtsasmat till henne. Pizzaslice, pommes frites, grönsaker, frukter, kex mm... Hon älskar att leka med det!







Vid lunch bar det av till familjen Lindström där det har diskuterats mycket idag huruvida det kan bli aktuellt att bo i Eksjö. Självklart är det en fördel gällande pris på hus, tillgång till farmor och farfar och hjälp med barn efter skolan eller hur det nu blir men det är mycket jag måste tänka på innan man tar ett sådant tungt beslut. Jag tror, i alla fall, att jag är en stadsmänniska men visst vore det underbart med hus! Ja, ja det är en long way to go anyway! Jag är inte riktigt beredd på att "offra" min familj för det gör jag på ett sätt om vi väljer Eksjö. Hur sällan kommer jag att träffa mina föräldrar då?!?!?


Elise och Fidde kontemplerar vid röda vinbärsbuskarna!


Bus med Fidde!


Elise fick bada i polen och bubbla vatten. Ett säkert kort!!!


Libbe fick vara med på ett hörn!


Pappa och Elise åkte även traktor i trädgården!

Ja det var allt nu! Orkar inte mer för idag! Imorgon är det lite jobb/skyltning hos Linda, förhoppningsvis tennis och senare grillkväll hos kusin Mattias med familj! Ska verkligen bli jättekul att ses! Så längesedan sist!

NATTI allesamman! 

Oaklake, vad e det!?!?!?

Emma och Danne kom ju hit och hälsade på i fredags och åkte hemåt till Björsäter idag på förmiddagen. TRÅKIGT väder kan man ju inte påstå annat! Men vi har haft det jättekul ändå och många goa skratt! Om inte annat var den en rätt härlig syn igår när vi var och handlade allesammans och Minna och Elise fick åka i var sin varukorg! Där satt de helt nertryckta! Hahahaha! Jättekul att ha Emma här. Var ju så länge sedan vi hann ses bara vi och hann prata som vi alltid gjort förut!
Jättekul som sagt att de var här i alla fall. Kan ju inte annat än att bli nostalgiska över det liv vi levde som nyblivna föräldrar i mars förra året! Känns som evigheter sen! Men kul har vi haft och kommer vi att fortsätta ha det!!!!!

I fredags tog vi en tur till lekplatsen för att rasta våra små! Många härliga bilder på dem.

Busfröken på äventyr IGEN!


Vad menas med den minen egentligen?????


Sköna fröknarna Halme!


Sorry Emma var TVUNGEN att lägga upp denna bild! Som vi har garvat åt minen och åt Emmas händer på denna bild! Ser ut som MRS. POSH! Med nymanikerade naglar! Inte riktigt Emmas stil kanske! ÖÖÖÖ NÄ!


Denna gungan är poppis. Måste också informera att den är väldigt passande för mammor med! Hahaha!

TACK vänner för att ni var här!

(Medan jag kommer ihåg det CISSI: Jag SKA ringa dig! Har tänkt massor på det men det är så mycket i huvudet just nu att jag bara glömmer! Ringer i veckan!)

Denna veckan ser ut som så att imorgon blir det lugnt, tisdag ska jag följa med Mats, Åsa och barnen till Ullared för att inhandla nödvändigheter till Elise dagisvistelse! Önskar det hade funnits ekonomi till annat men NEJ! :(
Annar är det JOBB som gäller och så även syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy massor. Har tänkt att sy nya egna tröjor får väl se resultatet imorgon om inte annat! Ska tillverka ett nytt syrum uppe hos Annika. Hon har ju semester hela veckan så jag ska jobba under tiden!

Ja det var det det!!!!

besök, besök, besök

I måndags eftermiddag åkte ju mamma och pappa hem så vi åt alla lunch tillsammans. Kalle och Kristina and the rest of the family! På kvällen kom även så Kristinas mamma, bror och flickvän samt Amandas systerson Eddie. Han var så söt. Vi åt alla middag tillsammans så det var uppdukat för långbord. Eftermiddagen blev det dags för lite Rappakalja, den nya versionen som är så jädrans rolig. Riktigt kul att försöka luras. Måste väl nämna att Johan vann. Dock var det med ilska i ögat jag fick erkänna det. Det är ju rätt välkänt att familjen Sander är RÄTT SÅ tävlingsinriktade!!!!! Men i alla fall så vann Johan som sagt!

Såhär såg Elise ut på måndagskvällen när det skulle bakas rulltårta med passionsfruktsfromage! Gissa om hon slickade upp den byttan!!!!


Tisdagen jobbade jag hela dagen och var inte hemma förrän vid 18. Kvällen hade vi tänkt hänga med Kalle och Kristina ner till Limhamnsfältet för att spela brännboll. Elise var helt slut och att vi inte haft några som helst rutiner de senaste veckorna har skapat en viss otrygghet hos Elise tror vi. Hon har fått små utbrott, eller små vet jag inte om de egentligen har varit men de varar inte mer än en minut som tur är. Men att en sån liten och söt skrutt kan bli så arg känns skrämmande. Vi har i alla fall bestämt att det är back to basic när vi kommer hem igen. Hemma somnar hon ju utan problem direkt bara man lägger ner henne i sängen men när vi är borta blir det alltid strul och sena kvällar. Gillar rutiner jag med!
Snart börjar ju dagis och plugg och jobb så då är det skönt att komma i ordning igen! Men innan dess är det en vecka i Eksjö som gäller, Ellen kommer på besök (ÄNTLIGEN!!!!!!!), 25årsfest hos Matilda, Rhodos mm...

I onsdags kom i alla fall Ebba och Frasse in till Malmö för att leka med Elise och Johan. De var på lekplatsen och det fanns visst inga bilder därifrån. Däremot tog jag lite foton på godingarna när de satt och gungade i Elise gungstol här hemma! Så söta! Och TRÖTTA!





Snipp snapp snut!

Eastsmooth

= Österlen!

Vi har ju haft en del besök för omväxlings skull! NOT! Lite skönt att vara iväg själva nu!

Förra helgen var det ju som sagt dags för två kalas. Lördagen innehöll mycket skratt och dansande hos Anne-Marie och Thor. En rejäl 60års fest som jag inte ens fått på foto då kameran var urladdad! SUCK!


Lisan my lovely daughter!


ÖSTERLEEEEEEEEEEEEEEN!


Elise och Österlen i ett!

På söndagen bar det av till Simrishamn tillsammans med mamma och pappa. Riktigt mysig dag ute på Österlen. Vi skulle fixa en kylskåp som hade kapitulerat hemma hos en hyresgäst där. Med nöd och näppe fick vi in det till sist!!!!
Lunch blev det kl 16.30!!!! På Kamskogs! Vilken underbar bakgård denna restaurang gömmer. Och den är till salu dessutom! Sååååååååååååå mysig både krog och uthyrningslägenheter. På vägen hem åkte vi förbi en snabbis om Löderup där Berséus har sommarstuga eller snarare stugor. Jättemysigt precis nere vid havet! Avundsjuk! JA!!!! Alltid lika kul att ses. Marie-Louise har en viss svaghet för Elise med så det är så lätt att umgås.

På vägen hem körde mamma och jag Twingon och pappa vår bil eftersom vi var tvugna att ta två bilar för att kunna frakta kylskåpet! Men bromsarna började plötsligt att lukta lite väl mycket så vi stannade till längs med vägen för att kolla läget men hittade inget fel.
 


Vi bytte chaufför i alla fall och det blev pappa, jag och Elise som sedan tog oss tillbaka till Malmö där två bakisfamiljemedlemmar väntade! Axel och Johan tog nämligen en sväng ut på krogen efter 60årskalaset och kom inte hem förrän kl 5!!! Sådär lagom nyktra men enormt fnissiga! hahahaha

Det var den helgen det! (bara uppdaterad en vecka senare! )

kommer mer....

When the sun is setting in the sky...

...everybody know is partytime!
Igår kväll var vi bjudna till Kristinas familj. Vi fick äntligen träffa Kristina, Ingela (K's mamma), Kalle, Alexander (K's bror) och Amanda (K's brors flickvän) och Heidi (K's bästa vän).... och MINA PÄRON kom direkt dit från flygplatsen! De stannar tills på måndag! NICE!

VILKEN BUFFÉ och vilket drag det blev när Kristina satte på sin karaokemaskin som hon hade fått av sin familij i födelsedagspresent. Till och med Elise som somnade runt tio vaknade åter igen när Amanda och Alexander sjöng Simply the Best med Tina Turner....
Här kommer några urdrag fråån kvällens nyblivna musiker...Kolla in minerna!

Elise visar sina moves och sin fina sångröst!


Pappa och Bodil sjunger "Oh Pretty Woman".... hahaha...


Mamma och Kalle sjunger "Ooa hela natten" med EXTREMT mucket inlevelse...


Ingela (mästerkocken) och Kristina är med och kör backup moves!


Det blev slutligen en familjeaffär det här med "rätta toner"!


Nej då inte ALLS koncentrerade på texten!!!! Hahahaha


Vad var det jag sa?!?!?!?


Johan och Alexander sjöng "Sara" med Mauro Scocco... Let me put it this way: Det lät INTE som Mauro sjöng i alla fall! Hhahahaha
 

Ja som sagt det är ju bara att kolla in Kalles min i bakgrunden!!!!

Elise får uppmärksamhet...???? Nähä!!! Kolla åt vilket håll ALLA kollar! :)

CHEERS, sängdags för oss alla vid 2!

brother Jakob and jakobina

Kalle och Kristina mötte vi upp i torsdags för att unna oss en fika! Här är bilder från dagen!


Elise borstar tänderna så hon luktar fräscht när hon ska möta upp mprbror sin!


Låtsaspäronen :Kristina och  morbror Kalle!


Hålla bådas hand såklart!


Mammas axlar är BÄST!


Elise i sin nysydda för lilla mössa! Får nog sy ännu en!

 


Ja jag har ju jobbat en hel del denna veckan! Men det är skönt och om inte annat så är det välbehövligt i vår familjekassa! Fick jobba med Paola ägaren av butiken igår. Hon har egen hemsida eftersom hon är designer för de amningskläder vi säljer i butiken. www.paolamaria.com är hennes hemsida om ni behöver kläder som funkar ypperligt för gravida/ammande mammor!!! Hett tips! Fick dessutom lägga upp lite varor där i butiken. Så förhoppningsvis kommer jag att sälja lite! Kan ju hoppas det i alla fall! det var riktigt roligt och inspirerande att jobba med Paola. Hon har ju liksom egen produktion i Turkiet av sina kläder och har erfarit både bra och dåliga saker med att sy upp kläder utomlands!
Fick dessutom reda på att jag fick jobba lite mer extra i sommar samt till hösten så det är perfekt!!!!! MONETAS!!!! Dessutom kom jag in på utbildningen så det blir franska på distans och C uppsats till hösten. Är faktiskt rätt motiverad....

Bonjour tout le monde maintenant je vais finalement recommencer à parler francais avec l'outre monde!

AUREVOIR eller som jag har lärt mina elever under min praktik: Å RÖV OAR  ja just det...det där med att inte säga fula ord inne i ett klassrum när man  är lärare!!!!!!!!!!!!!


CIAO ANCORA UNA VOLTA!

broder jakob

Är här på besök. Äntligen! Han har ju inte varit här sedan julafton så det är ett tag sen!
I onsdags jobbade jag nästan hela dagen men jag hade tårta med mig hem eftersom Kalle och Kristina skulle komma på besök, det var ju Kristinas födelsedag!






That's a wrap!!!

dagen som gått

har varit rätt stressig...
men har varit och jobbat hela dagen, sedan fikat här hemma tillsammans med Kalle och Kristina (en sån där frusen tårta blev det till fika...juste?!?!?! NÄ men hade inget val när det var så stressigt!) Hon blev glad i vilket fall. det är ju det som är viktigast!
Ikväll blev det pannkakor till middag som Chef Axel eller (AYEL som Elise nu kallar honom!) tillagat. Sedan har det sytts en hel del... En specialbeställd hjälmmössa åt lille Melker.




Lägger in bild imorgon då den blev riktigt cool faktiskt! Kanske måste börja sälja sådana om inte annat till nyfödda tror jag! Sen är det blöjförvaring för hela slanten som har klippts ut och sytts ihop. Ska sy klart dem imorgon så då kommer bilden! En liten förvaring som är till för att ha med sig om man vill slippa skötväska och hela baletten, om man bara vill ha sin handväska menar jag. Får plats med ca 2-3 blöjor och ett travelpack våtservetter... Perfekt till skötväskan med då man har koll på var de där J***A blöjorna håller hus!


Ja allt för idag, nu slår klockan snart 1 och jag är redo för att somna in ...så Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

natti

Roliga vägskyltar

Min storebror skickade mig ett mail igår innehållandes en länk till Aftonbladet. För två år sedan körde vi ner till Skåne för att hälsa på vår sjuka farmor. Vi stannade på gränsen mellan Skåne och Småland. Där hittade vi denna vägskylt! Hahahahaha KOLLA IN!  

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2864640.ab?service=galleryFlash

Min skrutt & stolen

Elise är ju bara för rolig ibland!

I våras köpte vi en miniplaststol till Elise att ha på balkongen! Hon har inte varit något vidare intresserad av den förrän nu. Nu ska hon sitta i den hela tiden, oavsett om den är på balkongen, i vardagsrummet framför tv:n eller i hennes rum! Jajajaja! Den lilla skruttan har blivit stor nu! Hon går omkring här hemma och babblar för fullt vare sig det är med sig själv eller i en låtsasmobil... för så gör ju hennes föräldrar ju! Hahaha! :)
Fångade henne på bild i morse sittandes framför tv:n i sin stol!


Ja mormor, jag saknar dig med...

Hallå!?!?! Nån där?!??!?!

Här har ni den lilla fläskläppen som nu har lagt sig. Elise skulle busa med sin morbror och gå genom Axels ben eftersom han är så lång.... problemet var bara att hon blev så uppspelt att hon tappade balansen och trillade rakt ner pladask på golvet läppen före....Ajajaj vad det skreks men efter 2 sekunder är det alltid över. Så nu är det uppskrapade knän, blåmärke på läppen och 7 tänder på g! NICE!


MI LÖV!


Ajajajaj...dra bort plåstret själv är visst en hit!


Kollar in MTV! Ska ju börjas i tid! hahaha
Idag blir det forsatt syjunta nu när vi har städat och tvättat för fullt. Arga meningar mot varandra blev det allt innan vi alla fick häcken loss men det behövdes nog! Börjar bli lite segt att ha ett "hostel" här hemma. Även om Axel inte är iv vägen är det ju rätt segt att alltid ha någon här hemma.... Men är förvånad över att det går så bra!

Nu ska jag arbeta vidare för veckan är fullspeckad sen, imorgon jobbar jag, onsdag ska vi förhoppningsvis träffas mammorna och Kalle och Kristina kommer hem till Malmö, torsdag jobb, fredag jobb och grillfest hos Kristinas mamma med allesammans och då komme räven mamma och pappa hit! :) På lördag är det 60års fest hos Anne-Marie och på söndag blir det väl att hänga med familjen innan mamma och pappa drar sig tillbaka igen! :(

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Helgens alster...

Ja i helgen har det arbetats på flitigt!

Har sytt 8 babyfiltar (4röd/rosa med gula sömmar och 4 blå/svarta med orange sömmar)
 


Sen tryckte jag en hel del när vi var i Simrishamn, bla de här plaggen:

Vit långärmad med citytryck i orange/khaki
  
jeansklänningarna... med citytryck i korall
 
jeansen... med stjärntryck i khaki
 
röd långärmad tröja med orange citytryck
 
och så mössorna...
   
och så SUFFLETTERNA! Har en till likadan som den första fast med blått foder och kantband!
 


PS......DS kan bli långt!






Idag bar det av till lekplatsen vid bibblan för att Elise skulle få leka av sig lite. Erfaren mamma som man är och amningshjärna som man FORTFARANDE har lämnade jag ALLA Elise leksaker på lekplatsen. Det blev så himla varmt och vi bestämde oss rätt plötsligt för att gå hemåt i värmen för att sedan dra till stranden. Så där ligger alla hennes leksaker. Ska gå dit imorgon i hoppet om att hitta några få i alla fall! Inte så troligt!


Elise redo med sin MINI Fjällräven Kånken ryggsäck som hon fick i efterskott av Ebba när hon var här och hälsade på!


Anita är ju självklart med på ett hörn!!!!


Hela familjen njuter i solen. Underbart är det med sommarlov i alla fall!!!




Det har ju varit lite jobbigt på sistone att hon varit så arg, ledsen och fått utbrott titt som tätt. Vet absolut inte hur mycket det har att göra med tänderna, har hört att kindtänderna skall vara de värsta. Kan i så fall stämma rätt bra! Nu håller visst de nedre kindtänderna också på att spricka upp. Det är så svullet runt dem så det ser onormalt ut men vi har försökt intala oss att det ska vara så!?!?!?! Men AJ säger jag bara. Vet ju själv hur ont mina visdomständer gör. Annars har den lite utökade familjen varit på stranden en sväng mitt i stormen. Vi svor lite över blåsten men värmen var riktigt skön idag.

Ja, sen Elise mage var väl sådär i morse.....MITT PUCKO! På väg till lekplatsen gav jag Elise lite morotsdryck. Tänkte att det stoppar ju upp och samtidigt får hon vätska! (Elise har fått rätt mycket sådan dryck de senaste dagarna!!!!!!!!) När jag precis ska hälla över lite i en annan nappflaska för att ge henne blandat med vatten ser jag att den innehåller aprikos och päron. Plötsligt slår det mig!!!!!!!!!!!!! PUUUUUUUCKOOOOOOOOOOOOO! Läser på etiketten "Bör ej ges till barn med diarré. Har ej stoppande effekt" SKIIIIT! Och stackars Elise som säger YIUIIIIII varje gång blöjan e "smutsig".... och så har det varit VÅRT/MITT fel! Stackare säger jag bara! Men hon överlever! Nu har hon fått en massa banan istället i alla fall!

Ikväll somnade hon så mysigt i sin nya orange spjälsäng. Ska sätta mig nu med wallies och tryck till nya tshirtar. Har flyttat runt i Lisans rum så måste fylla på med nya wallies nu!

SNIPP SNAPP SNUT NU E SAGAN  SLUT!

PS: Har bestämt mig att jag kommer plugga till hösten och satsa lite på företaget bredvid samtidigt! Tror det blir bäst! Vill verkligen ta ut en examen nån gång! Få känna mig stolt över att jag gjort något KLART! Så FRANSKA 41-60 (61-90) poäng blir det till hösten på distans...med C uppsats! BLÄ! Sen blir det Engelska kanske på halvfart på distans, vet inte än... men efter engelskan är det bara pedagogiken kvar sen! Håller tummarna att allt går bra nu! Dock är min examen lika eller lite mindre viktig än min familj eftersom jag känner pressen.... men som sagt man vet aldrig.

Tänk om man kunde se in i framtiden! Får väl be Axel att kolla, han brukar ha koll på sånt :) Vill ju ha MINST 2 barn! Men som sagt är det inte vi som bestämmer över det längre känns det som, högre makter kanske!?!?!?! Den dagen vi blir fler i vår lilla familj blir vi väldigt tacksamma i alla fall!

Det är ju så lätt att ta allt för givet..... nu babblar jag vidare här, fastän det bara skulle vara ett PS! Hahahaha men sa till min bror idag på stranden att jag är så himla glad över att jag och Johan fick barn när vi är i denna åldern. Bredvid oss idag kom det en pappa med en Ellen och en Max. De var nog ca 2 och 4 kanske. Pappan var nog minst 40! Och farmorn var med. Hon kunde inte ens röra sig från filten, hon var i 70-75 årsåldern. Hon hade långkjol och tog inte ens av sig fastän resten av familjen var och badade. Sa till Axel att jag var så tacksam över först och främsta att jag och Johan är såhär unga så vi hänger med Elise. Men FRÄMST att våra föräldrar är så pigga! Tänk att Elise har en mormor och morfar som är i 54 och 56 och en farmor och farfar som är 52 och 50. Tänk att hon kommer att ha dem nästan hela livet. Vilken glädje det är att ha nära och kära som orkara vara mormor och morfar och farmor och farfar. Är verkligen glad för Elise skull.


Ja ja nu var det allt!

Gonatt då! 

Jobba är ju rätt kul!

Ja, har jobbat både igår och idag i barnvagnsaffären. Dagen har mest bestått av att städa, ändra runt på vagnar och skylta lite propert.... man har ju det i sig helt enkelt. Hoppas bara att ägarna inte tar illa viid sig imorgon när de kommer till butiken!!!!

Ja, annars idag tog vi vår "lilla" familj numera beståendes av Johan, Elise, Axel och mig, en liten fika på gården vid Konst & Design. Riktigt mysigt men shit vilken tid personalen där tar på sig att servera...SNIIIIIIIIIIIIIIIGEL!

Den orange själsängen står inne på Lisans rum och efter mycket om och men har hon nu somnat! Imorgon ska vi ringa till vårdcentralen, Elise är fortfarande kass i magen. Mer än en vecka sedan hon låg inne nu ju! Undrar vad det är. Hon vill varken äta ordentligt eller ha välling. Hoppas att de hittar vad som kruxat till sig!

På fredag bär det av till Simrishamn en sväng förhoppningsvis. Stannar där över helgen för att jobba. Vi ska förhoppningsvis träffa André och Siri och Axel och jag ska försöka jobba på hans skola. Hoppas att allt funkar nu!



Nu ska jag inta sängen...dödstrött ju!

KRAAAAAAAAAAAM

Chapeau, klack och cadillac...

Ja! Klackskor har Elise provat på igår morse framför en road morfar, morbror och mamma... hahaha Hon fick tag på mina gamla/första svarta lackskor.... och de klackade ju så roligt när hon gick runt i lägenheten att hon blev alldeles salig!




Elise nya outfit nuförtiden! Blöjan på huvudet är bland det roligaste hon vet! HAHAHA



(Bilder kommer ikväll när jag åter får tillgång till min egna dator).

KRAM sålänge nu ska jag återgå till jobbet i barnvagnsaffären!

...att man aldrig förstår!!!!


Elise och dockan i matchande mössor!



En riktig liten MISSIRIPA!



Förrän efteråt en kinkig period med Elise! Vad hittade man inte igår när Elise gallskrek och slet sönder brödskivan på ett VÄLDIGT frustrerat sätt! JO: TVÅ kindtänder! Riktigt taggiga sådana, inte konstigt att hon hade ont! Och de flesta av er vet ju vad som följer med en ny tandupptäckt gällande magen! Vi som trodde att hon fortfarande var dålig pga magbakterien! Kankse är både och men mest troligt tänderna. Så söta taggiga kindtänder. Tänk så mycket som förändras när de får dem så.

Elise gillar verkligen denna outfit! Hon jagar omkring i lägenheten iförd denna luva och dinosaurieglasögon! Hahaha!

På kvällen igår bar det av till kyrkogården tillsammans med pappa för att sätta blommor på mormor, morfar, farmor och farafars gravar. Passade på att sätta en liten miniros på Mareks (Kalles flickvän Kristinas pappa) och Calle Jacobssons gravar med. De ligger så fridfullt på Limhamns kyrkogård. Den kyrkogården vill jag också ligga på när tiden är inne för min del! När vi kom hem blev det grillning på balkongen i det fina vädret. Det börjar ÄNTLIGEN att klarna upp nu igen! Thank God!




(Förresten så kan jag skriva, så finns det med här, jag vill ha "Barn i sommartid" av Vrejswijk eller vad den nu heter och "För kärlekens skull"  med Gärdestad och "You raise me upp" med Josh Groban på in begravning. Bara så ni vet! Detta blev ju ett elektronikst testamente!)

Igår kväll kollade vi på en film som hette EARTH. Den måste ni se! Vad mäktig naturen är och den är filmad på ett helt otroligt sätt! Jääteroliga sekvenser med en fågel som får fnatt! Och vilka underbara och roliga djur det finns här på jorden....helt otroliga! Efter en sekvens med elefanter och lejon blev Elise helt slut och däckade i morfars famn helt slut!



Allt för dagen!
 Kommer nytt inlägg sen men nu ska det jobbas i barnvagnsaffären under dagen sen hem och måla klart Elise spjälsäng, det blev nämligen ändrade planer igår!


KRAM i värmen!

RSS 2.0