Eastsmooth

= Österlen!

Vi har ju haft en del besök för omväxlings skull! NOT! Lite skönt att vara iväg själva nu!

Förra helgen var det ju som sagt dags för två kalas. Lördagen innehöll mycket skratt och dansande hos Anne-Marie och Thor. En rejäl 60års fest som jag inte ens fått på foto då kameran var urladdad! SUCK!


Lisan my lovely daughter!


ÖSTERLEEEEEEEEEEEEEEN!


Elise och Österlen i ett!

På söndagen bar det av till Simrishamn tillsammans med mamma och pappa. Riktigt mysig dag ute på Österlen. Vi skulle fixa en kylskåp som hade kapitulerat hemma hos en hyresgäst där. Med nöd och näppe fick vi in det till sist!!!!
Lunch blev det kl 16.30!!!! På Kamskogs! Vilken underbar bakgård denna restaurang gömmer. Och den är till salu dessutom! Sååååååååååååå mysig både krog och uthyrningslägenheter. På vägen hem åkte vi förbi en snabbis om Löderup där Berséus har sommarstuga eller snarare stugor. Jättemysigt precis nere vid havet! Avundsjuk! JA!!!! Alltid lika kul att ses. Marie-Louise har en viss svaghet för Elise med så det är så lätt att umgås.

På vägen hem körde mamma och jag Twingon och pappa vår bil eftersom vi var tvugna att ta två bilar för att kunna frakta kylskåpet! Men bromsarna började plötsligt att lukta lite väl mycket så vi stannade till längs med vägen för att kolla läget men hittade inget fel.
 


Vi bytte chaufför i alla fall och det blev pappa, jag och Elise som sedan tog oss tillbaka till Malmö där två bakisfamiljemedlemmar väntade! Axel och Johan tog nämligen en sväng ut på krogen efter 60årskalaset och kom inte hem förrän kl 5!!! Sådär lagom nyktra men enormt fnissiga! hahahaha

Det var den helgen det! (bara uppdaterad en vecka senare! )

kommer mer....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0