Sander & Elise!!!! Jajemen!!!!

Kanske ska börja med att säga att INGEN bebis dykt upp ännu!!!!

Kolla in det här! Min vän Sanna skickade detta alldeles nyss från Australien!!!! Hon är från Finspång originally så NT är ju hennes hemmatidning!

Vi kanske inte har valt speciellt konstiga namn alltså!!!! :)


TACK vännen!

PUSS miss you! Älskar dig jätteyxa (JA detta ÄR internt!!!!)Carolina och Christian, fick den 5/1 en son som heter Zander.
Vikt: 3 965 gram, längd: 52 cm.
Syskon: Elise.

Källa: www.nt.se/nyfodda

K.A.O.S

Dessa bokstäver har fått bli kvällens pyssel.... Beskriver rätt bra mina tankar just nu...Men jag tänker på allt annat jag också ska hinna med innan bebben kommer.... Tittar man på denna lista verkar det som om det vore bäst att han dyker upp om3 veckor! Men lite krut har jag allt kvar i kroppen. Får se hur mycket som hinner bockas av imorgon! Förhoppningsvis skötväska, pallen och hyllan i alla fall!!!!Kanske passar i Stringen? Hrm...inte klar med placerandet än!!!Dagen har annars spenderats på lekplatsen en bra stund med gungande, lånat filmer på biblan, kaffe på Solde, lång igångsättningsrunda på staden med Emelie lika underbar som vanligt förutom att man bär på 15 extra kilo!!!!

Elise kommenterade direkt tjejerna som gungade bredvid henne idag. De stod nämligen upp på gungan! Inte poppis i Mrs.jagvetvadsomärrättochfels ögon!!!!! Hon sa direkt "aj!aj!aj! inte stå gungan, sitta, farligt!" Nu visar det sig dessutom att en av de filmer vi lånade på biblan var Pippi och i den står tydligen Pippi upp på gungan och gungar. Självfallet kom kommentaren ännu en gång ikväll. "Ajajaj Pippi inte stå gungan, falit!" Ja nu börjar det snackas på för fullt här hemma. Vissa uttryck är ju bara to die for! När man hör Elise säga att något man gjort är "tufft" då kan man få sig några bra skrattanfall! Man undrar ju var de nappar upp allt ifrån!

Här kommer två bilder på gungande barn på Sagolekplatsen idag i det fina vårvädret!

  

Håll tummarna för att denna krabat snart dyker upp. Johans och mitt datum var ju satt till idag så nu är det kört för vår del!

crap också!


besviken

H&M Home- den nya satsningen inom inredning. Lite fina textilier men det mesta var inget att ha dessvärre. Några höjdpunkter fanns ju dock! MEN istället för att släppas den 19e februari så som premiären, skulle dessa släppas den 26e. Jag satt uppe till 00.30 i natt för att införskaffa ett coolt tyg designat av Liselotte Watkins. Men vad konstigt! Då funkade inte hemsidan... Det gjorde den inte heller då det andra skulle släppas. Är inte detta rätt illa av ett företag som H&M???? En webmaster måste väl ändå kunna fixa överbelastningen som sker pga expansiv marknadsföring???

Går nu äntligen att handla online MEN kom tidigare på att man kunde ringa in sin beställning så NU är det bokat! Jippi. Blir nog en häftig sommarklänning av detta coola tyg!Illustration: Liselotte Watkins  Bild: H&M press

family living

Måste ju bara förtydliga lite... hrmmm. Kanske några undrar varför mina /MISSIRIPA grejer inte var med i det senaste numret av FamilyLiving. Jo, reportaget blev framskjutet till nästa nummer, det står i slutet av tidningen.

MEN jag har fått mail nu av inredaren på tidningen som bekräftade att både lapptäcket, Elise jacka och en lila wallie skulle vara med på fotograferingen imorgon. Det var ju lite roligt  :-) Trodde bara att lapptäcket skulle vara med så positivt överraskad!

Det var allt för denna kväll, vi har finfint besök av André och Siri.

Voilà natti natti

Mjölkpaket, monarki, pilaster & diskning...


Imorgon ska det inhandlas målarduk för denna tavlan ska målas. Har ju gjort det en gång förr... Har en tavla gjord sen tidigare, 2001, men av en mellanmjölkförpackning. Tycker att denna fina bild måste få återskapas och sättas upp i köket. Vad passar bättre än en mjölkpaket som tavla i ett kök????  Såg det i en annan blogg och då kom jag plötsligt på att jag allt får måla en ny i röda toner! Märkliga tankar man har när man är gravid kanske ni tänker????


GRATTIS till Victoria och Daniel! Helt ofattbart att man har ägnat en hel dag först åt spekulationer gällande deras eventuella tillkännagivande av förlovningen och sedan åt presskonferenser mm... På TV4 har det varit non-stop informationsgivande kring detta sen 07 i morse. Helt sjukt!Annars idag har jag knappt tagit mig ur soffan av smärta i hela kroppen. Usch nu börjar det faktiskt bli riktigt jobbigt med förvärkar osv.. Vågar ju knappt skriva detta för då tror väl alla att jag ska föda när som. Detta kan tydligen pågå en evighet... Sammandragningar har jag ju haft i 3 månader nu men detta känns mer faktiskt. Så att jag sover dåligt om nätterna och att man ändå får andas genom dem. Men när de riktiga värkarna kommer vet jag ju det ändå. Får se! Håll tummarna för att han dyker upp snart. Han lär ju väga redan 4 kilo nu!!!!!!!!!!!!!!! Känns som om min mage inte rymmer honom längre för det gör rejält ont nu PÅ RIKTIGT! Lever på hoppet att dessa förvärkar ska ha förberett mig på smärtan inför förlossningen. Tycker ju att min smärtgräns borde ha höjts nu när man haft ont så länge, men men...

Annars har vi fått rätt fint här hemma nu. Ska spraya klart en hylla imorgon som ska sättas upp på väggen.
Den kommer bli såhär
Förstora bilden

Kommer allt att bli nice på vår lilla vägg vid tv:n.

Annars har jag hittat dessa på blocket. Hmmmm hade jag haft pengar över denna månad hade de inhandlats DIREKT. Får se om det går ihop sig med övriga räkningar kanske!Dock är det ju så att jag var sjukskriven fram till den 17e februari och sen får jag plocka ut föräldrapenning resten av månaden...Grejen är bara den att brytdatum är den 20e så det blir bara 20 dagars ersättning för min del denna månaden och inte 30. Gör ju VISS skillnad ja! Äntligen nästa månad blir allt som vanligt igen med ersättning. Skönt ska det bli. Denna månad som tur är blir det inga tusenlappar till IKEA som förra månaden när smått och gott ska inhandlas till ny lägenhet, massa tyger och gardiner, rullgardiner...ja de där tusenlapparna går åt rätt fort! Bauhaus har fått sig en investering också! MEN allt sånt slipper vi ju denna månaden, däremot har vi lyckligtvis fått skatten på bilen bara för det!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Två bilder för att avsluta kvällen glädeligen. Johan och Elise som "diska" som Elise så gääääääääärna gör (numera iförd sitt nya förkläde- som egentligen Hedvig skulle få i present- men hennes mormor hade konstigt nog köpt ett i orange/vitt häromveckan så det kändes lite onödigt att ha 2 kanske!!! Elise tackade och tog glatt emot!).

Pssssssssssst! Observera att vårt hemska 70tals kakel i köket som senare kommer att bytas ut (vid en framtida köksrenovering) har sålänge dolts av mamma Klaras egenhändigt urskurna kakeldekor helt i svart! Kommer kanske att tillkomma några små motiv på någon platta sen men än så länge är det i alla fall homogent svart istället för bajsbrunt/olivgrönt med fula vita blommor lite varstans!

Det var allt för denna gången! På återseende!bellyupdate

Såhär stor är magen nu! Kom på att jag varit riktigt kass på att uppdatera magstatus. Kan dessvärre bara informera om att jag nu kommer få ligga på playan i sommar för att dölja både alla bristningar jag fått (och jag som tyckte att det var jobbigt efter Elise!!!!) och även alla blåa stora fläckar med blodkärl som denne vilding har sparkat sönder inifrån! Hur vild kommer han då vara när han kommer ut??????Men det verkar vara så helt enkelt. Med Elise fläskade man på sig 27 kg och hittills har man "bara" gått upp 15 kg. Man verkar få välja mellan att få en totalförsörd mage eller bli supermegafet! KUL! Just nu känns det jobbigast att ens vara gravid fortfarande. På torsdag är det den dag Elise kom v.38+2. Verkar inte som om det är dags riktigt än. Alla säger ju att magen inte har sjunkit. Det säger mig ingenting efetrsom det hade inte magen heller gjort med Elise. Alltså inte lätt att veta! Men än så länge har jag någonstans att ställa ifrån mig tallriken i alla fall! :D Tänk att man alltid ska försöka hitta något positivt med varje situation! Hahahaha!

Stor magpuff på er alla!

kalaaaaaas

Kolla in vilka underbara bilder idag från Hedvigs kalas! De sötaste små gosungar!
Färgglada och granna!


Posering vid kopparkistan!


Elise säger "lödasgodis" men hon spottar ju ut allt ändå!
MEN hon fick en klubba idag i fiskdamspåsen och det var en HIT!!!!!


Busungar!


Hedvigs älskade hund!!! Denna står ju klar på Elise önskelista! heheKalaspinglan har nu deckat!

Gonatt!

övertydlighet

Jag vet inte vad jag ska börja med. Kan jag ha låtit arg i det förra inlägget om "mummythoughts" eller? Arg var jag definitivt INTE! Det hela gick väl ut på att jag just undrade var mina tankar kom ifrån som jag känner. Johan undrar varför jag börjar tänka på detta nu.

Jo, det är JUST DET jag också undrar. VARFÖR är min stora fråga! Det var ju just det som var poängen med mitt inlägg att jag inte visste varför jag satt och filosoferade kring det här med besök redan. Men jag tror verkligen att det här med att bli mamma och pappa skiljer sig åt rejält. Johan känner inte alls som jag vad jag har förstått, MEN (en Tony Irving till) det är varken hans kropp, hormoner, sömn, tålamod, humör eller allmänna tillstånd som påverkas av att ha en krabat som rör sig 24/7 i sin kropp! DET kan ju ha betydelse. Jag har ju dessutom en himla massa tid att tänka på allt detta om dagarna när jag är här hemma även om jag försöker att sysselsätta mig!!!!

Jag är däremot trött på att alltid ha denna känslan av att JAG tänker så fel kring detta med besök, för det gör jag tydligen enligt Johan. Jag vill absolut INTE att någon ska känna sig ovälkommen hit!!!!! Alla är välkomna såklart! MEN (ojdå ännu en) kan vi inte alla bara låta denna bebbe komma till världen först? Se så att han mår prima och utifrån det bestämma besök!

Jag vet att jag kommer att få sota för att jag skriver av mig här men det tar jag! Det jag menade med det förra inlägget var nog mer att uttrycka min oro inför framtiden, att jag måste få lov att känna mig emotionellt instabil (hahahha låter som ett psycho!) eftersom det är en stor förändring framför oss. Jag vet inte hur Johan kan ta allt så lugnt men han genomgår som sagt inte heller alla dessa förändringarna fysiskt och psykist så jag vågar nog bestämt påstå att han KAN inte fatta hur jag känner. Får man skriva så???? Jag menar ju att han är ju självklart också spänd inför att allt ska gå bra med förlossning osv, att bebisen är frisk, men han påminns inte om den nya familjemedlemmen hela tiden när jag på min sida får sammandragningar konstant, ont i fogarna, springer och kissar varannan minut och får ta emot sprakar dygnet runt! Är ni med nu?

JAG ÄR INTE ARG!!!! JAG ÄR BARA GRAVID!!!! moahahahaha!


Välkomna hit på kafferep två veckor efter bebbe har kommit för då har jag väl återgått till normalt psyke!

Kramar Klara

Gift of the day

Kom på att jag skulle fixa bilder på presenten som ska ges bort imorgon! Tur att Hedvig är så liten att hon inte kollar min blogg! Hoppas att hennes mamma inte är en alltför flitig besökare heller :) Men tror ärligt talat att hon har annat för sig en lördagkväll!

Hon ska få en luvtröja/jacka i gul manchesterstretch/ fodrad med ett nytryckt 70-talstyg med landskap och med röda band och gula knappar! Elise har fått prova så den är nog lite stor än så länge men hellre åt det hållet. Gjorde ju efter en 92/98 storlek. De växer ju ur allt så fort nu när de börjar bli små tjejer!   Hoppas att den nu passar både i storlek och i smak!

Imorgon blir det KALAS! Elise har ju tjatat en hel del om detta!

mummythoughts

Från rummet kommer ett gråt- en Elise som inte vill sova! Inte lätt när hon nu fått vara hemma en hel vecka eftersom Johan har haft lov. Vi har försökt att hålla på tiderna men det blir ju inte lika stramt som annars när det är dagis dagen efter kl 07 osv...

Snart får hon ju dock komma dit i alla fall till 08 när jag är hemma med lillen! Skönt för henne att äta frukost där tror jag. De första två månaderna får hon ju vara där heltid eftersom hon varit det tidigare. Men de första tio dagarna är vi nog lite osäkra om. Både jag och Johan tycker självklart att hon ska vara hemma för att lära känna sitt syskon och att vi inte bara skickar iväg henne på dagis. Samtidigt kan det vara skönt för henne att komma iväg några timmar nån dag och "leka av" sig lite. Vi pratade om det med Elise dagisfröken på hennes utvecklingssamtal i torsdags. Hon rekommenderade att ha henne hemma men jag tror nog att vi får gå på egen känsla och se hur det ser ut när väl bebben är hos oss. EFter två månader får hon ju vara på dagis 15 timmar i veckan så då blir det mycket öppen förskola för att kunna aktivera lillis. Man tänker på detta hela tiden- att hon ska må bra osv....

Sen är det det här med besök. Jag måste erkänna att jag tycker det är jobbigt att ens behöva tänka på detta redan nu men det är liksom oundvikligt. Det är ju en sak om man hade haft ett hus där folk kunde stana i flera dagar utan att man känner att man bor på varandra. Även om vi har det spatiöst här så är det fortfarande en ny liten familj som ska hinna bildas och jag tror (eftersom jag inte alls vet hur vi kommer att känna om några veckor) inte att jag kommer att vilja ha en massa människor runt omkring mig här hemma mer än Johan och Elise. Johan och jag pratade om detta igår. Jag vet inte om detta har med någon process att göra som jag går genom eller om det är kvinnligt eller att moderskänslorna och hormonerna finns i överflöd MEN (à la Tony Irving) jag vill inte helt enkelt. Kan vara det här med efter förlossning som man kommer ihåg sen sist, att man ammar osv... jag vet helt enkelt inte. Besök kan man ju gärna ha, fika med vänner och familj men skillnaden här blir ju att då kommer alla hit, stannar här i flera dagar och bor hemma hos oss. DET är skillnad i mina ögon.

Men inbokat än så länge är ju att syster yster (som inte har träffat Elise på läääääääänge) kommer hit 21-26e mars. Kul att hon kan komma mer än 1,5 dag denna gången för så har det varit de två sista gångerna! Den 17-19e april kommer farfar och faster Maja och farbror Alfred. Vad härligt det lät med farbror Alfred- även om han bara är 8 år gammal :)

Den 22e mars blir det i alla fall födelsedagskalas för Lisan som fyller 2 år den 16e! Då kommer ju moster Ellen vara här så det blir mysigt! Tror även att farmor Annika kommer hit den helgen. Hade varit kul att få ihop tre saker samtidigt ju! Både Elise 2årsdag, bebis och träffa Ellen. Jag hoppas ju också att det snart är dags för ytterligare ett besök från mormor och morfar runt mars-april, från Kalle & Kristina (min bror som jag inte har träffat sedan i JULI!!!!!), Martin & Sofie från Stockholm, m.fl... Ja vi får se helt enkelt hur detta blir, så sjukt att man inte kan planera NÅGOT eftersom man inte vet NÅGOT.

Det är verkligen helt sjukt att man väntar på ett tecken att allt sätter igång. Varenda gång man är på toa väntar man på slempropp som ska gå eller vatten eftersom det var så sist! MEN det händer nada dessvärre! Man väntar som sagt och man känner efter (till 500%) på att något ska visa att förlossingen är nära. Det är såhär samtidigt som man är lite orolig eftersom man vet en hel del om smärta, förlossning osv... HJÄLP!!!!! Men sammandragningar har jag så det heter duga, så fort jag rör mig eller sitter. Det trycker dessutom på en hel del nu med så jag tycker ju ändå att något BORDE vara på G :) !!!!!


Ja ja...tur att det snart är Melodifestivalen så man kan släppa alla jobbiga tankar ett slag!

Let's party NOT och kolla in alla favorittippade artister som på ett sätt eller annat ändå kommer att få vara med i finalen...eftersom man nu ska rösta i 3 omgångar! SJUUUUUUUUUUUUUUKT!

Natti natti

Se det snöar!

Även om bilderna är en vecka gamla så kan ni allt få se dessa hoppetossor som busar ute i den lilla snö vi fått här i Malmö. Dock har det dykt upp mer under veckan men ingen sol var närvarande då!


Kompisen Hedvig drar tålmodigt Lisan på pulkan...


Hedda tyckte inte det var lika kul...


Mamma Emelie (eller IMELI som Elise säger) och HedvigMan kan ju inte vara sämre än barnen, klart man ska få skjuts!

Nu är Johan och Lisan hemma igen efter en sovpromenad samt bus på lekplatsen!

Känns tryggt att Elise skriker från hallen nu "lördagsgodis". Det är väl bara att hugga i!

MUMS- det var länge sen!

what's the story morning glory????

Det verkar vara läga att blogga på morgonarna då ingen annan sitter och tar sig tid att blogga. De flesta är väl på väg till jobbet... SJälv har man sovit helt OK i natt. Har sammandragningar som aldrig förr, eller snarare HADE igår. De känns ju ända ner i benen. Molande värk finns det med att få tag på men om han kunde vänta till måndag vore det toppen! Har ju lite till att fixa och sen är det Hedvigs barnkalas på söndag istället då hon var en liten sjukling i söndags.
Men jag hör min mammas kommentar ända hit: "Precis som om man kan planera sånt själv! Hahahaha!" Och det är ju sant.Man vill så gärna ha ut honom men både skräck för förlossning och nya omställningar gör ju en lite återhållsam.

Här kommer i alla fall lite bilder på vår lilla skrutt för tillfället- Elise!

Hon har en så snygg frilla den här lilla nyvakna tjejen.

Närmare sagt: fågelbo istället för hår :)


Elise "Yoar" omkring med Johans keps som hon hittade sägandes "pappas kess"


 

Mummy to the rescue nu, Elise verkar inte vilja bada och skölja av schampot i håret. Hon säger bara "inte nu" hela tiden för att slippa! Inte dumma de små liven!

Fler bilder kommer ikväll då.
Idag är det bank, barnmorska och utvecklingssamtal på Elise dagis.

tjingeling

Elise counting money

Tvungen att lägga in denna video på Lisan.... kommer mer imorgon som sagt! Såhär stor och härlig har hon nu blivit. Räkna pengar, snacka om rumpa och feber (ja för Panodil tar man ju i rumpan tyvärr när man har feber!!!!) och mycket mer.Tänk vad tiden går fort, nu väntar man en ny liten krabat, tycker inte det var speciellt länge sen Elise var nyfödd, kommer ju ihåg nästan alla detaljer...hoppas dock att jag har förträngt en del av förlossningen eller åtminstonde av smärtan!

no baby YET!

Antar att det inte bara är Angela som har trott att min bloggfrånvaro har berott på tillökning i familjen

Detta är inte fallet... men är väldigt trött och det värker en del i kroppen. Vi har dessutom passat på att fixa en del här hemma försöka komma i ordning nu när Johan har lov denna veckan!

Imorgon kommer uppdatering av bloggen, jag lovar! Hemsidan har dessutom varit så extremt seg!

Godnatt nu ska det läsas lite och sovas...man vet ju aldrig när det sätter igång!

kurbitstillverkning

Här hemma är det pysselstuga för fullt.
Detta är nattens och dagens resultat! Här kommer en VÄLDIGT traditionell  wallie (som BARA har tagit ca 6 timmar att göra!!!!!!!!!!!!!!!!!)Får ta och uppdatera senare idag om resten av lägenheten, ska försöka ta tag i kaklet i köket och klä in det i väntan på renovering! Tror allt det blir vitt kakel med några få röda inslag... Får se!

lägenheten

Här kommer nu bilder äntligen på lägenheten. Ni får hålla tillgodo med dessa så länge! Inte de bästa med tanke på alla kartonger och annat krafs som står i vägen för kameran.


Idag har det sytts en av två hissgardiner. Fy f*n!!!! Pilligt är det och många sömmar men resultatet blev riktigt bra. Ska BARA sy alla kanaler till hissgardin nr2 i barnrummet imorgon! Ja just det barnrummet är egentligen två rum där en vägg har välts. Mysigt med stort rum till barnen. Jag har ju alltid delat rum med Ellen och det har alltid varit kul- man är ju aldrig ensam om kvällarna.
 
         
Fler bilder från Elise (än så länge) rum! Inte alls klart ju. Trädet ska sättas upp på nytt. Måste bara hämta stammen i den andra lägenheten! Hahaha 


Passagen utanför barnrummet in till garderober och litet syrum! In till höger ligger vardagsrummet!

        
Passagen med en massa kartinger och mitt syrum/klädkammaren som är jättemysigt!


Vardagsrummet, som INTE är färdigt. Men möblerna är ju på plats i alla fall!

      
Hall samt kök. Får nog ta lite finare bilder på en städad lägenhet. Sovrummet är så stökigt med kartonger, tvätt, mm. så det får ni se sen! 

 
Käket med en massa tvätt. Försöker hitta några roliga stolar antingen att klä om eller något annat kul!

Ja detta var allt för idag! Tjingeling! Ha en bra vecka!

kram

pics update

     Ja det har ju varit rätt dött här på bloggen! Har varken haft tid eller ork för den delen mitt uppe i uppackning och sjukdomar!

MEN här kommer en massa bilder från de två veckor som har gått.


Crazy Banana Granny! Elise var väldigt tveksam till detta! Men idag nä hon såg bilden sa hon "mormor banan huvudet!" Ja det kan man ju lätt påstå!


Ja mormor Helena är ju bara för snygg helt enkelt. Nu inser man var man har fått konstiga tankar ifrån- kan väl knappast säga att jag tvekar att hon är min kära mor! Vi är ju rätt lika ser ju jag med! :)


Ja Crazy Banana Granny klistrade upp bananetiketten mitt i pannan- kan ju säga att detta har hänt många gånger sedan dess!!!


Elise mitt på köksgolvet i nya lägenheten! Mitt i KAOSet!


Mitt bland flyttkartongerna satte Elise sig i sin nya kappa (som hon vägrat att prova förrän denna dag!!!!) och sjöng "Hej allihopa" och började snacka om dagis och samling!


Första frukosten på plats, inväntar mormor och morfar... Hur jag missade ta foto när de var här är helt otroligt! Men men, de kommer förhoppningsvis snart igen! Saknar dem redan! Det första Elise har sagt nu flera morgonar är "mormor soffa" hon tror fortfarande att mamma ligger där ute i vardagsrummet och ska busa! :(


Vår traditionsenliga kaffe intas på lördagar på Solde tillsammans med favoriterna!  Här sitter ELise och Hedvig i fönstret och äter bulle och dricker världens godaste äppeljuice!Våra gullungar!


Kiviks äppelmust är suuuuuupergod!

cable guy- woman?

Imorgon kommer det bilder för att uppdatera, låg självklart bland de sista lådorna att packa upp!

Nu när bihålsinflammationen har lagt sig, tack vare dunderpenicillin, har man blivit pigg igen. Kan ju bara säga att det inte är jag som lägger mig tidigast om kvällarna- eller beroende om man räknar lägga sig i sängen eller bara sitta uppe i en soffa eller fåtölj och snarka!

Imorgon ska det sys klart hissgardiner till barnrummet, fixas, städas, tvättas och plockas undan i den mån och takt som är möjlig!

Men imorgon kommer det som sagt bilder. Nu ska jag krypa till kojs! För NU är jag trött!

tjolahopp tjolahej leverpastej!

where to begin????

För att göra en lång historia VÄLDIGT kort så ser läget ut som följer!

1) Vi har flyttat till Fågelbacksgatan! Vi fick till slut vår drömlägenhet men vågade inte tro på det förrän vi varit på banken!

2)Vi har alltså inte haft något internet!

3) Jag har legat deckad i en jädrans feberhistoria.

4) Nyligen hemkommen från VC och med diagnosen: dubbelsidig bihåleinflammation ända upp i pannan!


Har för 5 minuter sen återfått internet (vilket var VÄLDIGT fort gjort med tanke på att det inte varit urkopplat mer än 3 dagar!!!) vilket gör att man är rätt kort och koncis.

Måste ta tag i min mail först men. see you tonight med en massa bilder!


PS: Bebben har hunnit vända sig upp en gång och ner igen under febertoppen- what a feeling...tror sjutton att jag knappt kunde sova hade såååååååååååå ont i magen...men nu vet jag ju var det var! Tack för HICKA som indikation! :)


kram

RSS 2.0