what's the story morning glory????

Det verkar vara läga att blogga på morgonarna då ingen annan sitter och tar sig tid att blogga. De flesta är väl på väg till jobbet... SJälv har man sovit helt OK i natt. Har sammandragningar som aldrig förr, eller snarare HADE igår. De känns ju ända ner i benen. Molande värk finns det med att få tag på men om han kunde vänta till måndag vore det toppen! Har ju lite till att fixa och sen är det Hedvigs barnkalas på söndag istället då hon var en liten sjukling i söndags.
Men jag hör min mammas kommentar ända hit: "Precis som om man kan planera sånt själv! Hahahaha!" Och det är ju sant.Man vill så gärna ha ut honom men både skräck för förlossning och nya omställningar gör ju en lite återhållsam.

Här kommer i alla fall lite bilder på vår lilla skrutt för tillfället- Elise!

Hon har en så snygg frilla den här lilla nyvakna tjejen.

Närmare sagt: fågelbo istället för hår :)


Elise "Yoar" omkring med Johans keps som hon hittade sägandes "pappas kess"


 

Mummy to the rescue nu, Elise verkar inte vilja bada och skölja av schampot i håret. Hon säger bara "inte nu" hela tiden för att slippa! Inte dumma de små liven!

Fler bilder kommer ikväll då.
Idag är det bank, barnmorska och utvecklingssamtal på Elise dagis.

tjingeling

Kommentarer
Postat av: Elledellan

Alo!! Vad sot skruttan ar! har bokat nu. Kommmer den 21 kl10.10 (Cph) och sticker den 26 kl18.15. Pas mal non, pour une fois je reste plus d un week end top chrono!! Puss sa lange!

2009-02-19 @ 10:21:49
Postat av: Annica

Hahahaha Klart att allt går att planera =) om någon skulle klara av det vore det ju DU och INGEN annan som jag känner iaf. puss

2009-02-20 @ 19:23:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0