...att man aldrig förstår!!!!


Elise och dockan i matchande mössor!En riktig liten MISSIRIPA!Förrän efteråt en kinkig period med Elise! Vad hittade man inte igår när Elise gallskrek och slet sönder brödskivan på ett VÄLDIGT frustrerat sätt! JO: TVÅ kindtänder! Riktigt taggiga sådana, inte konstigt att hon hade ont! Och de flesta av er vet ju vad som följer med en ny tandupptäckt gällande magen! Vi som trodde att hon fortfarande var dålig pga magbakterien! Kankse är både och men mest troligt tänderna. Så söta taggiga kindtänder. Tänk så mycket som förändras när de får dem så.

Elise gillar verkligen denna outfit! Hon jagar omkring i lägenheten iförd denna luva och dinosaurieglasögon! Hahaha!

På kvällen igår bar det av till kyrkogården tillsammans med pappa för att sätta blommor på mormor, morfar, farmor och farafars gravar. Passade på att sätta en liten miniros på Mareks (Kalles flickvän Kristinas pappa) och Calle Jacobssons gravar med. De ligger så fridfullt på Limhamns kyrkogård. Den kyrkogården vill jag också ligga på när tiden är inne för min del! När vi kom hem blev det grillning på balkongen i det fina vädret. Det börjar ÄNTLIGEN att klarna upp nu igen! Thank God!
(Förresten så kan jag skriva, så finns det med här, jag vill ha "Barn i sommartid" av Vrejswijk eller vad den nu heter och "För kärlekens skull"  med Gärdestad och "You raise me upp" med Josh Groban på in begravning. Bara så ni vet! Detta blev ju ett elektronikst testamente!)

Igår kväll kollade vi på en film som hette EARTH. Den måste ni se! Vad mäktig naturen är och den är filmad på ett helt otroligt sätt! Jääteroliga sekvenser med en fågel som får fnatt! Och vilka underbara och roliga djur det finns här på jorden....helt otroliga! Efter en sekvens med elefanter och lejon blev Elise helt slut och däckade i morfars famn helt slut!Allt för dagen!
 Kommer nytt inlägg sen men nu ska det jobbas i barnvagnsaffären under dagen sen hem och måla klart Elise spjälsäng, det blev nämligen ändrade planer igår!


KRAM i värmen!

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad fina dom nya mössorna är!!

Det är ju kul att dom är dina alldeles egna, finns ju verkligen bara att köpa hos dig. Det är unikt!!

Du är ju superduktig.

Fina bilder på den lilla sötisen, som vanligt!

Kram

2008-07-01 @ 11:43:26
Postat av: Annica

2008-07-02 @ 09:07:53
Postat av: Annica

Uuuuuuuuuuuuuuuuuunderbara mössor. Gillar skarpt den som E och Dockan har likadan. coooolSer ut som att det är en liten morfar som är lite förloard i sitt barnbarn =) och tvärt om månne =)

2008-07-02 @ 09:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0