dagen som gått

har varit rätt stressig...
men har varit och jobbat hela dagen, sedan fikat här hemma tillsammans med Kalle och Kristina (en sån där frusen tårta blev det till fika...juste?!?!?! NÄ men hade inget val när det var så stressigt!) Hon blev glad i vilket fall. det är ju det som är viktigast!
Ikväll blev det pannkakor till middag som Chef Axel eller (AYEL som Elise nu kallar honom!) tillagat. Sedan har det sytts en hel del... En specialbeställd hjälmmössa åt lille Melker.
Lägger in bild imorgon då den blev riktigt cool faktiskt! Kanske måste börja sälja sådana om inte annat till nyfödda tror jag! Sen är det blöjförvaring för hela slanten som har klippts ut och sytts ihop. Ska sy klart dem imorgon så då kommer bilden! En liten förvaring som är till för att ha med sig om man vill slippa skötväska och hela baletten, om man bara vill ha sin handväska menar jag. Får plats med ca 2-3 blöjor och ett travelpack våtservetter... Perfekt till skötväskan med då man har koll på var de där J***A blöjorna håller hus!


Ja allt för idag, nu slår klockan snart 1 och jag är redo för att somna in ...så Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

natti

Kommentarer
Postat av: Emma

Yiiiiiiippiiiiiiiieee!!!! Då kommer vi ju att ses snart, vi bokar den helgen för er!!! Vi får höras om detaljer och vägbeskrivning nästa vecka, Vi åker nog förmodligen efter jobbet på fredagen i så fall. Men details later :) LÄNGTAR

PUUUUUUUUUUUUSS

2008-07-11 @ 17:06:16
URL: http://emmahalme.blogg.se/
Postat av: Angela

Gerym mössa=)

2008-07-13 @ 07:27:18
URL: http://minstjerna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0