Oaklake, vad e det!?!?!?

Emma och Danne kom ju hit och hälsade på i fredags och åkte hemåt till Björsäter idag på förmiddagen. TRÅKIGT väder kan man ju inte påstå annat! Men vi har haft det jättekul ändå och många goa skratt! Om inte annat var den en rätt härlig syn igår när vi var och handlade allesammans och Minna och Elise fick åka i var sin varukorg! Där satt de helt nertryckta! Hahahaha! Jättekul att ha Emma här. Var ju så länge sedan vi hann ses bara vi och hann prata som vi alltid gjort förut!
Jättekul som sagt att de var här i alla fall. Kan ju inte annat än att bli nostalgiska över det liv vi levde som nyblivna föräldrar i mars förra året! Känns som evigheter sen! Men kul har vi haft och kommer vi att fortsätta ha det!!!!!

I fredags tog vi en tur till lekplatsen för att rasta våra små! Många härliga bilder på dem.

Busfröken på äventyr IGEN!


Vad menas med den minen egentligen?????


Sköna fröknarna Halme!


Sorry Emma var TVUNGEN att lägga upp denna bild! Som vi har garvat åt minen och åt Emmas händer på denna bild! Ser ut som MRS. POSH! Med nymanikerade naglar! Inte riktigt Emmas stil kanske! ÖÖÖÖ NÄ!


Denna gungan är poppis. Måste också informera att den är väldigt passande för mammor med! Hahaha!

TACK vänner för att ni var här!

(Medan jag kommer ihåg det CISSI: Jag SKA ringa dig! Har tänkt massor på det men det är så mycket i huvudet just nu att jag bara glömmer! Ringer i veckan!)

Denna veckan ser ut som så att imorgon blir det lugnt, tisdag ska jag följa med Mats, Åsa och barnen till Ullared för att inhandla nödvändigheter till Elise dagisvistelse! Önskar det hade funnits ekonomi till annat men NEJ! :(
Annar är det JOBB som gäller och så även syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy massor. Har tänkt att sy nya egna tröjor får väl se resultatet imorgon om inte annat! Ska tillverka ett nytt syrum uppe hos Annika. Hon har ju semester hela veckan så jag ska jobba under tiden!

Ja det var det det!!!!

Kommentarer
Postat av: Kalle o Kristina

Hello era busar!! då vart man tillbax till Londonlivet igen, ni är saknade ska ni veta. puss o kram från oss.

2008-07-20 @ 15:07:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0