Min skrutt & stolen

Elise är ju bara för rolig ibland!

I våras köpte vi en miniplaststol till Elise att ha på balkongen! Hon har inte varit något vidare intresserad av den förrän nu. Nu ska hon sitta i den hela tiden, oavsett om den är på balkongen, i vardagsrummet framför tv:n eller i hennes rum! Jajajaja! Den lilla skruttan har blivit stor nu! Hon går omkring här hemma och babblar för fullt vare sig det är med sig själv eller i en låtsasmobil... för så gör ju hennes föräldrar ju! Hahaha! :)
Fångade henne på bild i morse sittandes framför tv:n i sin stol!


Ja mormor, jag saknar dig med...

Hallå!?!?! Nån där?!??!?!

Här har ni den lilla fläskläppen som nu har lagt sig. Elise skulle busa med sin morbror och gå genom Axels ben eftersom han är så lång.... problemet var bara att hon blev så uppspelt att hon tappade balansen och trillade rakt ner pladask på golvet läppen före....Ajajaj vad det skreks men efter 2 sekunder är det alltid över. Så nu är det uppskrapade knän, blåmärke på läppen och 7 tänder på g! NICE!


MI LÖV!


Ajajajaj...dra bort plåstret själv är visst en hit!


Kollar in MTV! Ska ju börjas i tid! hahaha
Idag blir det forsatt syjunta nu när vi har städat och tvättat för fullt. Arga meningar mot varandra blev det allt innan vi alla fick häcken loss men det behövdes nog! Börjar bli lite segt att ha ett "hostel" här hemma. Även om Axel inte är iv vägen är det ju rätt segt att alltid ha någon här hemma.... Men är förvånad över att det går så bra!

Nu ska jag arbeta vidare för veckan är fullspeckad sen, imorgon jobbar jag, onsdag ska vi förhoppningsvis träffas mammorna och Kalle och Kristina kommer hem till Malmö, torsdag jobb, fredag jobb och grillfest hos Kristinas mamma med allesammans och då komme räven mamma och pappa hit! :) På lördag är det 60års fest hos Anne-Marie och på söndag blir det väl att hänga med familjen innan mamma och pappa drar sig tillbaka igen! :(

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Kommentarer
Postat av: Linda

Haha, va skön hon är!!

2008-07-07 @ 12:54:47
Postat av: Kristina

halleminadar som sötnosen växer.. på onsdag när vi kommer så har hon väl skaffat pojkvän och kör bil!! Ska bli så kul att se er allihop på fredag iaf. puss o kram!

2008-07-07 @ 19:50:39
Postat av: Emma

Hej my sunshine!!!!!!! Vi kan helgen 19-20 juli, är ni i stugan då? Vi vill gärna komma och hälsa på var ni än är då :) Massor pussar och kramar från familjen Halme

2008-07-07 @ 20:12:05
URL: http://emmahaölme
Postat av: Cathrine o henry

Vackra unge!!!!! Puss till er o saknar!

2008-07-07 @ 21:30:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0