besök, besök, besök

I måndags eftermiddag åkte ju mamma och pappa hem så vi åt alla lunch tillsammans. Kalle och Kristina and the rest of the family! På kvällen kom även så Kristinas mamma, bror och flickvän samt Amandas systerson Eddie. Han var så söt. Vi åt alla middag tillsammans så det var uppdukat för långbord. Eftermiddagen blev det dags för lite Rappakalja, den nya versionen som är så jädrans rolig. Riktigt kul att försöka luras. Måste väl nämna att Johan vann. Dock var det med ilska i ögat jag fick erkänna det. Det är ju rätt välkänt att familjen Sander är RÄTT SÅ tävlingsinriktade!!!!! Men i alla fall så vann Johan som sagt!

Såhär såg Elise ut på måndagskvällen när det skulle bakas rulltårta med passionsfruktsfromage! Gissa om hon slickade upp den byttan!!!!


Tisdagen jobbade jag hela dagen och var inte hemma förrän vid 18. Kvällen hade vi tänkt hänga med Kalle och Kristina ner till Limhamnsfältet för att spela brännboll. Elise var helt slut och att vi inte haft några som helst rutiner de senaste veckorna har skapat en viss otrygghet hos Elise tror vi. Hon har fått små utbrott, eller små vet jag inte om de egentligen har varit men de varar inte mer än en minut som tur är. Men att en sån liten och söt skrutt kan bli så arg känns skrämmande. Vi har i alla fall bestämt att det är back to basic när vi kommer hem igen. Hemma somnar hon ju utan problem direkt bara man lägger ner henne i sängen men när vi är borta blir det alltid strul och sena kvällar. Gillar rutiner jag med!
Snart börjar ju dagis och plugg och jobb så då är det skönt att komma i ordning igen! Men innan dess är det en vecka i Eksjö som gäller, Ellen kommer på besök (ÄNTLIGEN!!!!!!!), 25årsfest hos Matilda, Rhodos mm...

I onsdags kom i alla fall Ebba och Frasse in till Malmö för att leka med Elise och Johan. De var på lekplatsen och det fanns visst inga bilder därifrån. Däremot tog jag lite foton på godingarna när de satt och gungade i Elise gungstol här hemma! Så söta! Och TRÖTTA!

Snipp snapp snut!

Kommentarer
Postat av: Johan

Åh, min tösabit! Du har redan i tidig ålder förstått vad som verkligen är gott! Grädde är mumsigt värre!

2008-07-20 @ 14:57:01
Postat av: Bella

Det är svårt att bli sötare, grädde är gott Lisan eller hur? Vi saknar dig här. Kram

2008-07-21 @ 13:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0