fredag med melker och lissie

Fredagen började med en promenad som skulle sluta på VV. MEN, som vi nästan gissade, var det stängt pga sjukdom så vår långa promenad var förgäves... Men VV som man är är det ALDRIG förgäves för att bränna kalorier...hahaha Så turen slutade istället på stan en snabbis. Svärfars present skulle ju även inhandlas. Vinglas för hela slanten blev det...kanske inte den mest praktiska present att inhandla när man ska gå hemm med vagn osv...men men de var hela när vi kom fram på fredagkvällen i Eksjö.

Efter städning och att Johan kommit hem från jobbet, bar det av just mot Eksjö. Elise var helt slut och sov i 2 timmar i bilen!! Vilken duktig skrutta vi har! När vi väl var framme fick hon en energikick av vällingen antagligen. Hon var vaken till elva den kvällen och Martin och Sofie fick gosa lite med henne när de kom fram runt 21... Kul att träffa dem igen, det var ju ett tag sen...typ 28 december!!!!

image229

farbror Melker i vacker och tjusig solhatt på H&M! Kanske något att komma ihåg inför kommande ettårsdag
 hahaha
image230

Köpte en mormorfavorit till klänning till Elise i fredags...en svart hoodklänning med skelett på hahaha. Här provar damen mina solglasögon såklart!

image231

I väntan på farbror Martin, faster Sofie och pappa passade Elise på att dyka ner i farmors diskho!!!! Hon ryms visst forfarande!!!

Det var nog det för fredagen det!!!

KRAM O GONATT!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0