week-end...

Elise är ju för underbar. Hon sov HELA natten i sin säng och prick halv sju stod hon upp i sängen och pep som en väckarklaocka. Vi hade nämligen redan bestämt att vi skulle upp allesammans just halv sju. Skulle ju överraska farbror Mats som fyllde 50 i lördags. Vilken bättre present än just att Elise gick typ hela dagen!!! Halv åtta stod en fyrmannakör på altanen och sjöng/skrek/banka... Det var kul och överraskad blev han.

Hann med en kort sväng på stan innan det bar hem för lunch och sova middag. Eller alla sov ju såklart förutom jag och Elise. Hon tyckte visst inte det var så intressant! Hon satt och dansade till So you think you can dance i farmor Annikas soffa. Vid 5tiden kom Annika hem och passade Elisan eftersom det var fest på kvällen. Riktigt roligt hade vi. Kan ju inte annat än att skryta med att vi vann ÖVERLÄGSET på musiktävlingen!!!!

image232
Johans underbart söta syster Maja :)


image235
Farbror Martin och faster Sofie

image236
Gammelmormor Aili och Elon ute på Näset!!! Vårt lilla paradis!!!

Idag har vi varit ute på promenad med Lissie och melker. Träffades redan kl 10 och känns som om vi gått runt hela Malmö typ! Varit lite inne i ghettot för säkerhets skull...måste ju få känna av den känslan med nu när man ändå bor här! Hahahaha!!!!

Vid lunch stannade vi till på Thai thai! Sååå god mat...kankse inte så mycket VV men ikväll blev det soppa i alla fall!!!!

image237
Underbare Melker på Thai thai!! Lyckas fånga alla hans skratt på foto! Lyckos mig!!!

image238
Vi stannade till på biblan på vägen hem för att låna lite böcker... Här sitter vi o fikar lite...riktigt mysigt med dessa glada och pigga skruttar!

Nu får det vara nog för uppdaterandet.
ALLA: En Wallie är en väggdekoration, ett stort klistermärke kanske man kan säga :)


KRAAAAAAAm

PS: imorgon är det spännande...starta eget informationsträff hela dagen. Snälla Tina ska ha Elise hela dagen:)

Nu måste skönhetssömnen infinna sig!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0