Hur snygg???

Får man lov att vara då?

Man kan ju inte annat än att ha självdistans när man hittar sådana här foton på en på facebook...O vad härligt med ett ställa där man kan skämma ut folk offentligt!!!!! Hahahahaha!

Ja men vaddå???? Pricka flaskan och stå på ett ben, det kan ju inte vara så svårt!!! ELLER??????


Det fick visst bli till att stå på båda benen! Johan kunde allt stå och småle i bakgrunden, för allas info så var inte han mycket bättre i just den grenen om han nu skulle erkänna det!

Bilderna kommer från Matildas 25årsfest förra lördagen, då jag, Ellen och Louise även skämde ut oss genom att sjunga och dansa iförda vita/silvriga outfits à la ABBA! Super Tilda vänner ska få se dig just så som du är (MATILDA MATILDA) Ditt livs karriär (MATILDA MATILDA) det vet vi för vi är här......

Ja otroligt roligt var det. Dock kände man sig NÅGOT nykter när man har 44 andra alkoholpåverkade personer vid ens sida! Speciellt när man ska upp och dansa med dem!!!!

Idag har det varit jobb för hela slanten, middag på grekisk restaurang med bara Johan. Underbart med lite egentid, den tid vi använde för att prata ekonomi, mål och förhållande. Vi kom fram till mycket klokt. :)

ELISE har lärt sig ATT GÅ PÅ POTTAN!!!!!!
3 gånger idag var hon duktig och sa kiss och gick och satte sig och kissa! Tänk om hon skulle kunna bli blöjfri till mars, what a relief.

Imorgon blir det upp tidigt för 09.00 kommer Lisette för att bli sminkad och få sit hår uppsatt! Hon ska på bröllop!
Sen blir det tyvärr jobb hela dagen sen middag med svärmor, Axel och vår lilla familj.

På söndag kommer förhoppningsvis Malin och Andreas och hämtar vagnen. Såld med andra ord! Så skönt men man tar inget för givet förrän man har lite cash i handen! Ska ju betala den andra vagnen med det! :(


natti natti

Kommentarer
Postat av: Linda

Måste bara säga att det var en riktigt snygg klänning du har på dig!! Vill me ha ;)

Var kan man köpa en sån.. inte i Eksjö i alla fall

2008-08-09 @ 10:12:31
Postat av: klara

Ja du Linda! Den är som du kanske anade! HEMMASYDD! Kvällen till ära satt jag i all panik och hast och sydde denna klänning under lördagen. Helt underbart tyg!!!! Men den är egentligen hellång. Dock hade jag den både och under kvällens gång så man fick ju justera längden beroende på vilka dansmoves man gjorde!!!! Alltså var den kort i princip hela natten lång! Hahahaha! Förresten! Glömde ju alla mina inslagningssaker i affären. NOLL KOLL säger jag bara!

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

2008-08-09 @ 12:30:08
URL: http://pippivogel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0