Läkarbesök X 2

Ja idag på förmiddagen bard et av till VC med Elise. Jag visste innerst inne att de var nåt på tok= ÖRONINFLAMMATION! Så passande inför en flygresa på söndag NOT! Men efter en bra stunds väntan fick vi penicillin till skruttan, hostmedicin och sen shoppade jag även loss på Apoteket... Borde fått bonuskort idag! MammaKlara fick för sig att det var en massa man skulle ha med sig när man ska på resa utomlands: first aid kit. Så massa olika plåster, sårtvätt, panodil, nässpray, mm inhandlades... känns bra att ha det med sig.

Halv två var det dags för mitt läkarbesök. Läkaren på barnmorskemottagningen. De ville erbjuda ett extra UL i v 22 eftersom Elise föddes med hjärtfel. Kändes ju lugnt och tryggt. Så ser fram emot UL och KUB hos Selbing 3/9, 13/10 UL i v 19 här i Malmö, UL v 22 och slutligen UL i v32. En himla massa ultraljud! Men det är ju bara för att man sk akunna kolla hjärtat närmre så det känns jättebra! Läkaren trodde också att jag redan råkat ut för foglossning så nu blir det till att ringa sjukgymnasten first thing in the morning!

Annars har det varit en dag med fighter mot Elise. Vad gäller att få henne att ta sin medicin. Läkaren skrev ut fel penicillin IGEN! Förstår inte varför man skriver ut medicin som smakar och stinker MÖGEL! Fick ringa till VC nu på eftermiddagen och be dem igen om en annan sort med godissmak. Varför inte ta den direkt??? Ja ja vi är ju så rika så vi betalar  gärna för en sort som man häller ut i vasken!!! IRONI!

Ja, nu är jag TRÖTT i alla fall. Bilder på skruttan kommer imorgon!

Natti

Kommentarer
Postat av: Angela!

Men fy för öroninflammation. Hoppas verkligen hon blir bra till resan. Så skönt o få lite sol o värme igen, inte ett dugg avis;)

Puss på er alla tre!!! Eller just ja... alla FYRA=) Hihihihihihihi!!!!

2008-08-22 @ 16:40:46
URL: http://minstjerna.blogg.se/
Postat av: Gordi

KUB? va e d för nått? Va d inte NUPP testet du skulle göra? Ni får ha en trevlig resa. Hälsa Johan o Elise o knutten i magen=)Kram

2008-08-23 @ 22:05:10
Postat av: Sofia

Super super TACK för de snygga wallies (hittade dock inge hund, men det gör inget) Satte upp dessa direkt, blev mer än bra. Ska ta kort o visa dig:-)Vad trist att Elise är sjuk, vet hur det är med öroninflammation. Ebbot har haft många, många... Hoppas hon slipper det!Vart ska ni åka, Frankrike???Må så gott, o ta hand om bebben i magen!Kram

2008-08-25 @ 14:24:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0