förlossningen T/R

Vilken dag! Skulle ju bara till läkaren för att kolla allt med sammandragningar osv...

Slutade med att läkaren skickade mig till förlossningen. Hon blev osäker på tillståndet så hon ville att UL skulle göras för att undanröja tankarna om att livmodertappen hade förkortats.

När jag väl fick tag på Johan bar det av till förlossningen som väntade oss då läkaren på mödravården hade ringt dit. Väl där blev det dags för CTGkurva, kläm och känna på maken av 4 olika personer/läkare, urinprov mm... Ligga på sidan var ingen hit, det gör jag ju aldrig, men då fick jag i alla fall inga sammandragningar. Så fort jag lade mig på rygg kom några för att inte nämna så fort jag lyfte mig från sängen!!! Då kom de allihopa tillbaka.

Slutsats: så fort jag rör på mig sätter det igång! Alltså ska det nu taggas ner och vilas så mycket det bara går här hemma. Jag kommer få spader på att bara vara hemma men jag skulle undvika att gå i trapporna så gott det går! Lätt när man bor på 3e våningen utan hiss!!!!!

Så har någon beställningar är det hög tid för tid lär jag ju ha nu här hemma eftersom jag inte kommer ut!!! SNYFT! Frågade barnmorskan och sy fick jag sålänge det inte orsakade stress!!!! hahahaha! Tur att jag "slängde" ihop ett par byxor till mig i morse då innan det bar av till innercity för läkarbesök!!! :-D

Vilken dag som sagt! Hade vi inte haft underbara Emelie, Hedvigs mamma, som ställde upp, vet jag inte vad vi hade gjort.... Hon har haft Elise nu på eftermiddagen. Paybacktime soon!

Men vi mår i alla fall alla bra med tanke på omständigheterna och här har jag och lillen kommit överens om att han ska vänta MINST 8 veckor till där inne i det varma och sköna badvattnet!

Nu ska Klara vila upp sig så att sammandragningarna lugnar sig för ikväll! (PS: Jag LOVAR att denna bloggen nu inte bara ska handla om t/r förlossning eller om värkar och barnafödande.... I'm not that kind!)


KRAM och NATTI NATTI

Kommentarer
Postat av: Evelina

o jag som tycker att d eär väldigt underhållande o läsa om allt som har med förlossningar att göra, får lixom en adrenalinkick utav de;)

Vi ses jättegärna på söndag förresten, de va lite mycket igår som du kanske förstår..:(

2008-12-05 @ 08:58:15
Postat av: Tina

usch vad läskigt det lät,stackars er!!Skönt att inget allvarligt hände!Tycker det är kul när du berättar lite om din graviditet,det är så spännande :).Ta det nu lugnt bara KRAM

2008-12-05 @ 09:38:37
Postat av: Cissi

Nu har jag läst in mig igen.. hade missat detta inlägget.. Håller tummarna för att allt löser sig! Fasen vad häftigt att man ser killens fot! Kram på er!

2008-12-05 @ 10:12:36
Postat av: Klara

Cissi! Det är inte min mage dessvärre... Hahahahaha hittade denna bilden för ett tag sen och tycker själv den är jättehäftig! Johan och jag dividerar nu om den är retuscherad eller inte! Jag tror INTE!KRAM och Puss

2008-12-05 @ 11:02:36
URL: http://pippivogel.blogg.se/
Postat av: Cissi

Är det inte:( Den var hur som helst väldigt cool..

2008-12-05 @ 11:38:23
Postat av: Bella & Hugo

JÄVLAR vad är det jag läser! Herreguuuud, jag måste ringa NU! Bebis stay where you are. Puss

2008-12-05 @ 14:42:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0