GOD JUL


Igår vid tretiden bar det av till familjen Berséus på julebesök där ett underbart gott julbord väntade tillsammans med gott och glatt sällskap. Marie-Louise och Stefan är ju vi i Ripafamiljen uppväxta med eftersom vi alltid har bott grannar i Malmö. De är som vår "lilla" släkt här eftersom vi aldrig haft en stor släkt.
Vi hade i alla fall jättemysigt! TACK!!!!
Elise blev alldeles vettskrämd för tomten (som hennes pappa Johan illustrerade så fint!).  Hon satt och grät, skrek och darrade i min famn, gömde sig bakom händerna och bara sa "nej, nej, nej, bort, tomten". Stackare. Var rätt nära att be tomten att gå vidare till nästa hus men hon lugnade ner sig efter en stund när vi fokusrade på julklapparna...
Hon var annars en riktig liten sockertopp så som hon brukar- dock med feber! Tyckte allt hon var lite varm och i natt har hon haft feber med och är rätt hostig.
Idag blir det bara att ta det lugnt här hemma, kanske en vända till lekplatsen annars lugnt.


En Elise som har ätit mammas kola! Syns det eller?


Farbror Tomten- alias Johan!


Elise egenhändiga bild på värdinnana Milouise som hon snällt sa!

"Gojul" från Elise med familj!


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja de ska bli så mys med en liten lillebror! Vi har turen att få en av varje:-D Jobbigt att din lille vill titta ut för tidigt. Vill ju helst den ska stanna tills två veckor före bf iaf:D Hoppas ni haft en mysig jul! Kramar!

2008-12-26 @ 21:11:46
URL: http://mammaotindra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0