** mellandagarna i all ära **


Härmed skickar vi julkort till Er alla som inte har fått något (dvs ALLA)

Hade vi haft detta fotot tidigare hade detta kommit till Er alla! MEN Elise har dessvärre inte velat ställa upp på foto med tomten innan :)
     
Kan  ju numera säga att Elise är VÄLDIGT lik mig som liten. Med klämman i håret är vi numera mor och dotter officiellt! hahaha Till och med Johan har erkänt likheten nu! :)

 

 

I fredags kväll var vi hos familjen Eliason på traditionsenlig fest. Mycket trevligt och Elise stod och dansade på dansgolvet fram till halv tolv (utan att ha socit midag!!!! Första gången sedan hon föddes som hon inte har sovit på dagen!) Trodde att kvällen skulle bli hemsk med tanke på Elise och att hon skulle bli grinig men där satt hela middagsbordet och sjöng Imse Vimse Spindel, En Kule Natt, Tomtens visa m.fl... Mycket nöje minst sagt!!!

TACK för trevlig kväll allesammans!

PS: Johan fyllde ju 25 igår och farmor, gammelmormor och morfar var här över dagen! Han blev rejält firad och Elise myste med pappa i sängen på morgonen (har tyvärr inte fått tillåtelse att lägga upp bilderna!) :(

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack för julkortet ;)

Kul att du fick till ett till slut, bra blev det ju med!!

Hoppas julhelgen varit bra, försökte ringa i lördags men inget svar.

Och hoppas Johan var nöjd med dagen... synd att vi inte fick se några bilder :(

Kram till er

2008-12-29 @ 21:29:52
Postat av: Sofie

Åh vad hon är ljuvlig Flisan :) hon har blivit så stor!!! Kollar lite alternativa resealternativ här under mitt nattpass...Puss o Kram!

2008-12-29 @ 22:50:39
Postat av: Anna

Tack för alla råd! Det har varit lite bättre idag under dagen då jag badad med bomull ljummet vatten, men nu har hon vaknat ett x-anatl gånger under kvällen å ögonen är igenvarade, stackars...

Hoppas Elise mår bättre, skjyst pjanoplinkande! Helt otroligt att hon orkade hålla igång!Kramar!

2008-12-29 @ 22:57:33
URL: http://mammaotindra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0