sweet dreams, eller?!?!?


Drömde i natt för första gången om bebisen i magen!
Han kom 3 veckor för tidigt och vägde ändå 3680 gr och var 53 cm lång. Han var så tung att jag knappt orkade hålla honom. I drömmen sa jag bara " Men Elise vägde ju 4170 gr och henne orkade jag ju. "
Ja, vad får man allt ifrån?!?!?!?!
Kommer ihåg att det var en del annat inblandat i drömmen med. Vi var i Frankrike och vi hade inte bilbarnstol när vi skulle hem från sjukhuset (alltså måste bebisen ha fötts där!), att jag bara grät och skrek när jag insåg att bebisen blev genomskinlig och hade gått ner jättemycket på några minuter.
Kom då på att den inte hade fått amma en enda gång sen den föddes! När jag lade den vid bröstet bara vällde det ut mjölk. Hade ju haft bebisen i nästan två dagar utan att den fått ätit! Seriöst, vad är det för fel på en gravids drömmar???

Har hört att det är fler som drömmer konstigt under graviditeten! Tror verkligen att man sitter och bearbetar allt gällande besvikelse över julen, oron över att lillen dyker upp alldeles för tidigt, mm.... Hoppas att allt går bra.

Tror faktiskt att Johan och jag har bestämt oss för att vi är hemma i jul och nyår. Vi tar inga risker! Johan var riktigt söt igår kväll. Han förklarade för mig på ett väldigt bra och snällt sätt att det var väldigt svårt för honom att förstå hur jag kände. Det är ju klart att detta inte är lätt för honom. Kom på igår dessutom att sen jag har varit hemma och tagit det lugnt har jag inte så mycket ont i kroppen i alla fall. Lämnade Elise på dagis i morse för första gången denna veckan, kände direkt att det inte var så bra för kroppen. Hade sammandragningar på cykeln hela vägen hem från dagis. Nu sitter jag bara här hemma och har bestämt mig för att en gång i trapporna får räcka! Ett problem återstår, tvätten som ligger nere i tvättstugan, fick ju inte tid förrän idag så det har blivit kräktvätt! Ska gå försiktigt ner nu. Får väl se ut som en idiot i alla fall då!


Kramar på er alla.

Nu ska det sys till Hedda, Hugo, m.fl. Kommer bilder se :) Några julklappar på G!

Kommentarer
Postat av: Linda

Drömmer du bara sånna konstiga drömmar när du är gravid?!

Dom drömmarna jag kommer ihåg är alltid så störda som din ;)

Så det är skönt att man inte kommer ihåg dom varje natt för då skulle man nog bli mer störd än man är!

2008-12-12 @ 14:16:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0