Mat mat mat...

Mamamamamama...namnamanmamamamama...vad menar hon egentligen? Hon säger ju mamma VÄLDIGT ofta (lite för ofta om man lyssnar på Johan) men nästan lika ofta säger hon namnam eller mam mam... Hon vill helst äta HELA tiden. Kryper gör hon för fullt men det kan inte vara möjligt att hon kan vara så himla hungrig tycker jag. Hon kryper ut i köket och säger namnam...slår på skafferidörren och vill ha något att tugga på. Rätt ofta ger man ju efter men säger man ifrån börjar hon gråta. Då är det bara att leka lite så glömmer hon ju. Alltså var hon inte hungrig!
Ja ja...men mat är det enda vi tänker på nu, eftersom det inte går att svälja! Har knappt ätit något på tre dagar. Johan och jag bara går omkring och beklagar oss över at vi är så himla hungriga... men vad ska man äta - allt gör ont!

Försökte oss på att gå och äta grekiskt igår. Tänkte att vi ville lyxa till det lite. Greekaway med souvlaki och tsatziki och sallad...men det gick inte heller ner speciellt lätt.

På tal om mat satte Elise en apelsinklyfta i halsen idag. Greps rejält av panik för hon slutade nästan att andas. men hon fick upp den igen som tur var!

Nu är hon kinkig och vi ska bada lite...sen ska skruttan sova middag tror jag!

Lite bilder från promenixen igår- sjuklingarna på turné helt enkelt! Have a good day!
image14

Klara och Johan- glada (innan vi åt i alla fall...sen klagade vi mest på att det var upprivet i halsen...buhuuu grekiskt som brukar vara så gott!!!!)

image15

Elise låg snällt och sov i sin nya vagn medan vi andra åt!

image16

Kommentarer
Postat av: Emma

Vilken fin suflett du har sytt till vagnen. Hörde om er tråkiga sjukstuga, jag som tyckte det var jobbigt när Hugo var sjuk och vara den själv till råga på allt. Mardröm! Vad fin bloggen är, att du hinner bara. Puss o kram

2008-02-19 @ 19:58:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0