weddingplans del 1

Jaha, vi har ju pratat om det här med bröllop...eller snarare det med att gifta sig. Varken jag eller Johan ser fram emot ett stort och pampigt bröllop. Vi är nog rätt ense om att vi bara kommer ha en liten och opretentiös vigsel, gärna utomhus (alternativ 1: trädgården i Frankrike, alt 2: på Näset hos Johans mormor och Elon, och alt 3: på Idala gård), med tillhörande middag och brakfest!
Vi vill nog lägga betoningen på festen. Vi har börjat räkna lite på det och ca 80 pers blir vi lätt. Mestadels vänner men även vänners familjer i vissa fall.
Frågan är ju bara när! Som det ser ut nu rör det ju sig om antingen nästa sommar eller året därpå.... Eller kanske vi inte ska ha det på sommaren???? Vad sägs om ett vinterbröllop på Näset med förhoppningsvis snö osv... ja som sagt INGET alls bestämt än. Bara att vi känner att det snart är dags! Men traditionell som jag är kommer dte inte hända något förrän Johan har ringt min pappa och bett om lov, sen en liten detalj till: Han kanske måste fria först!

Ja som sagt...bara tankar...men nån gång måste man ju börja fundera!!!

Kommentarer
Postat av: Angela & Stella

Åååååhhh.... spännande!!!
=)

2008-02-24 @ 18:53:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0