bättre sent än aldrig!

Ja ja jag vet!!!! Har inte skrivit på några dagar men här är det fullt upp. Träffade Evelina idag på stan och hon nämnde att jag inte hade skrivit igår så här kommer det :) hahaha

Gårdagen spenderade vi med Ellen och Matilda, Ellens bästa kompis och barndomsvän.... De är lika galna båda två! (bildbevis kommer sen!!!!) Blev några slingor också i håret så nu är båda Miss Ripa ljusa i håret igen! Den ena är dock mer av en blondin än den andra (på alla möjliga blondin sätt och vis....Alltså DU Ellen! !!!!! moahahahaha)

Gjorde inget speciellt igår, var mest hemma och myste, förutom att vi höll på att åka in till akuten igen...med mig IGEN!!! Ja, inget vidare men fick så HIMLA ont igen igår på höger sidan. Precis när vi satt oss ner och skulle äta lunch. Precis som i Linköping. Märkligt. Ringde Marie-Louise, mammas kompis, som är chef på ungdomsmottagningen här i Malmö. Hon har en mycket trevlig och snäll barnmorska där som har varit till stor hjälp. Hann precis få tag på henne innan hon gick hem förr dagen. Hon tyckte att jag skulle åka upp och förklarade allt om cystor osv...ALDRIG nån som förklarat för mig så det var ju skönt... men hon trodde att det kunde vara samma cysta igen som blivit vätskefylld IGEN och därför gör så satans ont. Trodde jag skulle svimma två gånger men andades igenom igen. Ellen och Matilda såg lite skrämda ut vid matbordet men det lugnade ner sig. Ville ju inte åka upp till akuten om det inte var något, inte efter hur de behandlade en sist!!!
Tog smärtstillande istället och vilade lite så var det över. Tog samma dos i natt så jag fick sova gott. En annan medicin var att sy hehe...

image167


image169

Resultatet blev såhär:) Leker på andra höjder med morbror Axel hehe


image166

Ellen och Elise busar för fullt! TITTUT!!!!!!!!!!!

Ja annars, så var det let's dance som gällde med Johan, Ellen, Axel och Matilda och sen kom svärmor hit. Annika stannar till söndag kväll så det blir mysigt.

Idag bar det av till stan efter en seg morgon. Fick lite sovmorgon i alla fall men Johan har väl fått sova i stort sett halva dagen!!! Han vaknar ju inte av det minsta lilla...inte av det största heller för den delen!!!!!!!!!!!!!!!!!

image168
Elise med mamma och moster på gässen med Nils Holgersson

Alla tjejer gick in till stan och fixade de sista små paketen till Elise, bland annat en liten docka. Hon älskar ju att pilla på ögonfransarna på mig så nu var det dags för en docka som stänger ögonen och viftar med fransarna. Måste nog sy nya kläder till henne dock! Bara rosa! PANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK! hahahaha....fixar jag väl i natt :-)

Annars hade vi jäkligt skoj på vägen hem. Stannade i kunsparken eftersom det var så himla fint väder för att posa lite hehe Skämt åsido så ställde vi oss i omgångar på ett podium och skrattade tills vi kiknade :) Riktigt kul och svärmor var med på notorna kan vi lätt säga.... Ellen har de fotona på sin kamera så de får läggas in senare...men här kommer några i alla fall:)

image171
Bästisarna längtar efter män!!! De tänkte att den här herren kanske ville få två blöta kyssar....

image175


image174




image172

Systrarna Ripa töntar sig för fullt framför kameran...Finns ju en (eller kankse flera hehe) VISS anledning till varför vi inte är fotomodeller... hahahahahahahahaha

image170
Elise var ju också tvungen att få posa i den nya vagnen...ny sufflett helgen till ära!


 Ha nu en bra kväll... Imorgon blir det sång, bakning och presentöppning för lillan...1 år! CAN*T BELIEVE IT!!!!

Älskar dig min lilla sötnos, och har gjort det i ett helt år nu.....
Nästan så man får tårar i ögonen ju!!!

Kommentarer
Postat av: Angela & Stella!

Så fina bilder=)
Supersnygg suflett OCH tröjan med camo, me like=)

Hoppas verkligen att du mår bra imorn å lilltösens födelsedag. Jobbig att magen spökar med dig.
Kram kram o krya på dig!

2008-03-15 @ 22:53:05
URL: http://minstjerna.blogg.se
Postat av: Angela & Stella!

GRATTIS ELISE PÅ 1-ÅRSDAGEN=)

kika in på denna sida vettja=)
http://www.gurrajr.se/

2008-03-16 @ 08:01:52
URL: http://minstjerna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0