ER part 1...

Emergency room...ja, har varit på både medicin/ortopedakuten och kvinnoklinikens akut....I Malmö, Sveriges Ustad vad gäller vård.
Klockan 01.30 i natt drabbades jag av ENORM och obeskrivlig smärta (ni som fött barn...det hrmmmm gånger 10). Har aldrig nånsin kännt sån smärta, ville bara dö eller försvinna. Johan försökte att få mig att stå, sitta, ligga, men INGET kändes bra. Började nästan att tuppa av av smärtan...men Johan ringde 1177. Tur det! De sa att vi akut skulle in till akuten.
Mammas vänninna, Världens Snällaste Marlie-Louise, kom förbi och plockade upp mig för att köra mig till akuten. Hon undrade vilken av de två som finns på UMAS men jag kände verkligen exakt var det gjorde ont och det var centrerat mitt på magen och uppåt. Kom in, blev inskriven, fick ligga på en assunkig brits som var så tight att man inte ens kunde sova på den (och det brukar man vilja göra vid 4 tiden ju!), idiotpersonal som endast brydde sig om vilka jäkla cerealbars man gick ner i vikt av osv...

Så såg min kväll ut. Gjorde inte saken bättre att de inte hittade mina ådror när de skulle sticka mig...trodde jag skulle tuppa av efter tredje försöket...och jag som ser ut som Spiderwoman längs med insidan av armarna och på bröstet...men nähä! Somnade inne på något rum långt borta från alla andra patienter efter en timme eller så och sov en liten stund fram tills idiotläkaren kom in och tände båda taklamporna där man låg och sov....nice! NOT!
Han undrade om jag hade överansträngt mig eftersom han inte hittade något. Jag sa NEJ men då trodde han nog egentligen inte på mig...

...tuppar av när jag skriver så jag måste nog vila, har fått starka piller mot smärtan så kan ju vara det...

...kommer mer ikväll

KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0