homo sweet homo

Hahahaha Det finns ju broderikit på Designtorget med det mottot...tyckte det var lite roligare än Home sweet home...

Ja ja i vilket fall! Nu är vi hemma i Svealand. Flygresan gick över förväntan. Elise var jätteduktig verkligen. Till och med paret som satt på andra sidan gången reagerade på att hon åt mycket och fort! De frågade sedan om det var en pige eller en dreng!!! Hahahaha.... när jag sa att det var en flicka sa det danska paret bara...nånting att hon spise som en dreng :) Vad var det jag sa!!! Hahahaha skrattade gott inombords. Hon är duktig min kicka! Hon deckade TOTALT fem minuter innan vi skulle landa. Lite jobbigt att släpa på henne i 20 minuter, rätt tungt med nästan 11 kilo på armen men det gick. Tror sjutton att min högra armmuskel är större än den vänstra! Hahahah!

Både tråkigt att komma hem men samtidigt är det alltid skönt att komma hem, hem till sina saker osv...men saknar redan mamma och pappa. Men på lördag är det bara två veckor till de kommer hit över påsk och fram tills dess är det ju en massa kul. På lördag är det utgång med tjejerna efetr en fotosession på Turning Torso, nästa tordag kommer Ellen hit :) JIPPI, på fredag kommer svärmor och på söndag fyller ju Elise 1 år! 1 år, kan inte förstå att det gått så lång tid. Veckan efter är det konstutställning med Axels alster, på lördagen kommer mamma och pappa hit och efter påsken blir det dessvärre lite tomt...men sen helgen efter är det ju 50-års fest i Eksjö. Svärfar fyller 50 nämligen, en ungkarl än! Därefter är det inte så mycket förrän helgen kring den 25e men kan inte skriva något eftersom det är en överraskning åt Johan....så ni som vet angående detta SKRIV INGET!!! Please!

Ja hemma är vi i alla fall men krya och pigga veti sjutton. Johan var på vårdcentralen idag och det visade sig att han hade fått halsfluss en ny omgång och svamp i halsen mm...usch han mår inget vidare! Jag har sketaont i halsen med så det blir bara att sitta inne och sy då!?!?! hahaha inte mig emot!

Sitter och kollar runt HELA internet känns det som! Om mitt företag. Det är mycket som ska fixas osv...måste ju starta en e-butik men hur gör man när man är NO HACKER!!!! Nåt tips! Nån som känner nån som har startat en ebutik kanske??? Jag sitter här med min anteckningsbok där jag kladdar ner idéer till varor mm...
Har dessutom fått mina namnband så imorgon MÅSTE det sys ju:) Måste ta kontakt med Försäkringskassa, Arbetsförmedlingen, Almi, Nutek...ja en hel del olika trådar i MIN egna spindelväv!
Kom gärna med tips om ni vet nån som startat eget. Kom precis på att det är rätt roligt för er som varit med från allra första början ju! Nu får ni se hur det kan gå att starta eget! Alla olika procedurer, man kan ju förstå att det är ett smidigt sätt att vara anställd om man säger så! Men jag måste våga stasa känner jag...sprutar idéer ur knoppen på mig för tillfället...saknar BARA tiden :) hehe
Och NÄR ska man få svar på om Elise får börja på dagis då?!?!?! Har satt henne från 1a april men ff inget svar. FÖR JÄVLIGT! Hur ska man kunna vänta till två veckor innan man ska tillbaka till sin vanliga anställning!?!?!?! Fattar ingenting. Ni som redan har barn, när fick ni veta????

Jaha lägger in lite bilder från sista dagen i La France men även på hagelovädret som inträffade i natt! Synd att vi åkte i morse då!!!! NOT!!!!

Kram o godnatt!

image131

image132

Shit vad man kan älska sitt barn!!!!!

image133

Kommentarer
Postat av: Angela & Stella!

Ha ha ha, roligt du skriver=)
Jo, ang e-shop, I think my husband no that shit;) Skickade inte jag en länk till dig förut ang det? hrm.. tror minsann det=)
Ni verkar verkligen ha fullt upp i vår, kul!
Här ska det packas, hua.
Och tänk att lilla Elise blir ett år, det e ju verkligen helt sjukt vad tiden går fort. Skriver det ofta, men VART TAR TIDEN VÄGEN?!?!?!

Kram o gonatt o krya på svampen i halsen=)

2008-03-05 @ 23:58:15
URL: http://minstjerna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0