hela veckan lång!

Ja då var det ju dags för den stora premiären... och det blev det ju med! Med hemsida som inte fungerade osv....
Svärmor var ju kvar ett tag på morgonen och sen bar det av för att träffa Lisette och Melker...och detta utan bildbevis konstigt nog!

Promenix blev det och en massa snack. Vi drog till Folkets Park för att käka Larssonssallad som nu har blivit en stor hit! Mysigt värre var det förutom att man nu inte längre kan få vara en social mamma som sitter ner på filten och bara ÄR! Nu ska man springa runt som en idiot på lekplatsen, gunga, se till så Elise inte får i sig HELA sandlådan i alla fall. Halva räcker ju menar jag! ;)

image329
Lilla rapparen i vagnen. Mamma Klara hade scarfsen i håret och la den i vagnen. Elise plockade upp den och satte den på huvudet.

Kvällen var det en del jobb kvar men jag var helt utbränd vill jag nog påstå. man hade ju inte sovit så mycket de sista nätterna tyvärr. Men det är kul samtidigt för jag har fått en massa gjort på väldigt kort tid tycker jag allt!

Men det var måndagen som sagt



TISDAGEN

 Då var det degande på balkongen för nästan hela slanten. Hade jag tänkt i alla fall. Men så blev det väl inte riktigt. Efter ett tag var Elise rätt uttråkad så vi tog oss på promenad först och sen till lekplatsen. Vi tog även premiärtur på cykeln. Var ute och cyklade i nästan tre timmar. Vi föll till och med men nu vet man ju att man inte ska prata i mobil samtidigt som man har Elise i cykeln. Även om man tycker att man håller cykeln så stadigt! För det har jag insett att det gör man ju INTE! Men det blev en härlig cykeltur och det gör vi ju mer än gärna om! På kvällen var vi dock rätt trötta vill jag nog påstå. det tar ju en del på krafterna att cykla runt i halva Malmö.

image331

image330

Åkturredo Elise i det område vi helst vill bo när vi köper hus- NÅN gång


ONSDAGEN

Underbart väder innebar tur med Lisette och Melker samt Petra och Erik ut i parken. Hade dock missuppfattat vilken park så det var ju Folkets Park vi menade. Där träffade vi (men vi var ca 1,5 timme försenade) Evelina, Johanna och Gordi med deras småttingar Liam, Bella och Milijan. Var tvungen att ta en bild på mammorna eftersom den var nästan roligare än bebisarna! :) De bara satt uppe med kamerorna hela tiden för att fota minstingarnas minsta rörelse! hahaha:) Nej men skämt åsido så såg bilden så rolig ut:)
image333

Och här är knoddarna!

image334

Melker och Elise höll sig tydligen i bakgrunden denna dag, och så även mammorna haha

Johan mötte upp oss i parken efter jobbet. Vi bestämde oss för att vi bara skulle åka och handla lite picknick och sedan ta en cykeltur hela familjen tillsammans.
image335

Blev längs med strandpromenaden och sen stannade vi vid Ribbans lekplats för att Elise skulle leka av sig lite innan det blev medköpt grillad kyckling, brieost, baguette och pärltomater (som råkade vara en BIG HIT för Elise). Alla skal fanns dock kvar på filten visade det sig :)

image332







image336
Härlig bild i solnedgången!

image337
Bus på lekplatsen. Mamma och Elise gungar (och Elise äter ju självklart samtidigt!!!)

image338
Elise kör bil med ena handen på växelspaken!!! (och kanske bajsar hon samtidigt! hahaha)

image339
MY LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV!

TORSDAGEN

Vi mötte upp Emma och Ebba utanför porten för en promme till stranden (lång promme då!?!?!+  5 min hahaha)
Väl där plockade vi upp picknick med pannkakor till de små och brunch till mammorna.... fick tyvärr inte ätit så mycket. Vi fick springa runt efter knoddarna som var ÖVERALLT! Men vi bestämde oss för att flytta till Rönneholmsparken. Det visade sig att det var rätt många fler än familjen Ripa/sander som haft picknick på onsdagkvällen. Och inte hade de tömt soporna. Såg FÖR JÄVLIGT ut ute på lekplatsen och Elise och Ebba plockade ju upp allt möjligt från marken!

image340

image341

image343
Elise upptäcker att vindruvor är JÄTTEGOTT! Hon säger gottgottgott hela tiden nu.

Förresten så har hon lärt sig säga rätt många fler ord nu: mamma, pappa, muuuuuuuu, titta, titta där, gottgottgott, namnam, tysssssst, tittut, Ebba (eller "bba" "bba") Ja vad är man inte stolt över som mamam egentligen!?!?!? hahahaha

image344
Ebba på språng!

På kvällen, eller nästan natten blev det eftersom tåget var försenat: kom Martin och Sofie hit och hälsade på. Vi som hade hoppats på fint väder har ju inte varit besvikna!!!! 30 grader hela helgen inte dumt!!!


FREDAGEN

Uppe lite tidigare än vanligt för en ickesmåbarnsfamilj! Klockan 7 slår Elise interna klocka igång! Då ska alla vakna. Skonade Martin och Sofie till klockan 8 i alla fall!
Då var det absolut dags att vakna tyclte Elise.
Klockan 10 var vi på stranden. Elise fullt påklädd och skyddad men efter ett tag inser man ju att hon inte kunde ha så mycket kläder på sig!!!

image345
Elise och min svägerska Sofie!

image346
 Elise går/springer snarare på stranden!

image347
Mamma kollar nakenfisen i havet! Hon älskade att plaska. Det var säkert 19-20 grader i havet den dagen!

image348
Bada nakenrumpan är skönt!!!!

image349
Och koka vatten är riktigt kul tycker Elise- inte bara i badkaret tydligen!!!!

Efter en dag på stranden bar det av hemmåt och dusch stod högst upp på listan. Sedan bar det av på långpromme allesammans för att sedan gå bort och vattna hos mamma och pappa.

image350
Svåger Martin kör rallye med Elise i vagnen.

Väl hemma blev det grillning på balkongen. Alldeles utmärkt fungerade vår nya grill. Inte alls mycket os så det var inget problem!!!! Och gott var det med! Kotlett med varm potatissallad och en del rött vin!

Här är det solbrända gänget!
image351


LÖRDAGEN

Finns det inga bilder från. Stranden även denna dag. Träffade dessutom på Kristina, Kalles flickvän. Hon och hennes mamma var ute och cyklade på Ribban- så hon var tydligen hemma på snabbvisit från London!
Johan och Martin var med i tidningen helt felciterade men de var med ! hahaha OM solskyddsfaktor. Med tanke på att Johan inte sa något var det rätt otroligt att han fick ett citata, elelr hur!????

Här är länken

http://sydsvenskan.se/kropp/article322018.ece

På kvällen fick jag och Johan ENSAMTID. Det blev fnittrig middagh på Del Cuore vid Davidhalls torg. Mysigt som bara den. Och skönt att vara barnfria första riktiga gången på ett år!!! Bio blev det med, men där somnade vi båda hahaha! Vinet gjorde ju sitt!!!! Sen mötte vi upp Emma och Frasse på Fagans. Hade toppenkväll verkligen!


SÖNDAGEN

Då var ju Elise pigg i alla fall! Kankse inte hennes föräldrar!!!!!
Men kl 10 var vi iväg till Simrishamn för att möta upp Axel. En underbar dag på stranden även där!!!!

Här kommer bilder från denna dag i solens tecken!
Vive Österlen!

image352


image353

image354

image355

image356

image357

image358

image359

image360

THE END!!!!!

Kommentarer
Postat av: Tina

Älskar den svarta klänningen! Har du sytt den? Ja då får du nu en beställning från mig, har du inte sytt den, nä då är jag nyfiken på vart du köpt den!

Förresten!

Jag vill beställa en tröja ( med det fina tyget) och en mössa, ett par snygga velourbyxor också. Och så en bandana. Till Ebba! Gärna ca strl 86 om det går att ordna. Jag kan ju ta det när jag kommer ner till Malmö i Juni, så får du pengar då! Jag måste ju köpa lite kläder så att Ebba kan gör reklam på riktigt! Blir ju perfekt när tösen börjar dagis ju! Då ska vi göra reklam till alla andra mammor där ;-).

Du får fria händer i val av färger på klädera. Du vet ju vad jag gillar!!

Det ska bli så kul att komma ner till er!!!! LÄNGTAR!!!!!

Många Kramar från oss!!!!

2008-05-12 @ 12:52:40
Postat av: Tina

En sak till...

Jag är ju hos er den 11 Juni, då skulle pappa ha fyllt
63 år. Kanske kan köpa en blomma och gå till havet och slänga där eller nåt, eftersom jag inte kan lägga den på graven här!

Puss

2008-05-12 @ 12:55:12
Postat av: Anonym

Vilka underbara bilder du har lagt upp! När jag ser bilderna inser man snabbt mysfaktorn av att bo nära havet.. Ska bli jättekul att träffa er i juni! Längtar redan:) Saknar ju mina ripor! Puss och kram //Cissi

2008-05-12 @ 13:28:35
Postat av: Annica

Hellooooo jag dööööööööööööör va fin hon är. Snacka om att du har en riktigt vackert barn!!!!! Hon verkar så härlig. Tänk att jag bara träffat henne två ggr, så himla trist.

Jag har varit så glad sedan vi pratade en sväng i telefon. Tänk att man pratar så sällan, men det händer ju jämt så mycket.

Jag blev ju sjukt sugen på att bo nära havet när jag såg dina bilder.

pöss pöss, saknade dig i helgen, jag gick hem redan vid 00:00 jag var trött som en gammal kärring, synd att ni inte kunde komma. Men som sagt enligt bilderna verkade det som ni hade minst lika nice hemma.

2008-05-12 @ 19:29:37
Postat av: Angela & Stella=)

Åhhh vilken härlig helg o vecka ni har haft då=) Inte helt fel med havet må jag säga!
Så bedårande söt lilltösa är då, helt underbar!
Åh vilken fin bild på er i solnedgången. Ser verkligen helt underbart ut!
Kramar från oss uppe i "norr"!!!
PÖSS!!!

2008-05-12 @ 20:40:31
URL: http://minstjerna.blogg.se
Postat av: Linda

Vad ni verkar haft det jättemysigt hela helgen! Jag njöt oxå av vädret i helgen, sååå skönt!!
Hoppas allt är bra med er.
Vi höres
Kramar på er

2008-05-13 @ 11:24:57
Postat av: Svägerskan

Hej!
Tack för en underbar helg! Bilderna ljuger verligen inte! Har drömt om Elise hela natten- hon är bara för härlig! Ni oxå självklart! Var så kul att få träffas lite längre bara vi fem :) Håller alla tummar... Puss & Kram! //Sofie

2008-05-13 @ 20:09:03
Postat av: Arne

Så härlig hon ser ut med halsduk på huvudet och en tröja men sedan ville jag se fittan lite närmare. Du skryter ju med att hon har röven bar så varför inte visa hennes lilla porrmus. Du har ju flera nakenbilder så jag antar att du bjuder ut henne till högstbjudande. Vad har du tänkt dig eftersom du visar ditt nakna barn på nätet? Delar du ut nakenbilder på hennes fitta utanför ICA också? Det är nämligen samma sak. Fy faan för dig

2010-11-20 @ 00:04:38
Postat av: Anonym

En undran, varför har du gjort dig besvär med att sätta på en huvudbonad och en långärmad tröja när det är så viktigt att hennes stjärt ska vara bar? VArför är hon inte helt naken? Den mest privata delen har du ju offentliggjort så att säga men du koketterar väl på din sida och låtsas vara en fri ande, lite frigjord på din dotters bekostnad. Visa dig själv i samma vedervärdiga mundering så tror jag mer på din frigjordhet.

2010-12-28 @ 10:36:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0