work work...

Ja som ni ser saknas det en hel del uppdateringar beträffande vårt liv ;)
Finns ingen  tid för det just nu!
Dagarna i ända är fyllda av besök på lekplatser, parker men även lite svängar när vi hinner på balkongen.
Jobbar för fullt med hemsidan som jag har upptäckt var lite dum! Har nu äntligen lagt upp alla kläder i olika storlekar så att det är enklare att beställa. Nu saknas bara ett Bankgironummer men det fixas förhoppningsvis snart! Än så länge får mitt kontonummer duga!

Har fått in en hel del beställningar nu, visitkort har tryckts upp så nu är det igång på riktigt! Saknar fortfarande en del bilder till hemsidan men förhoppningsvis ska även detta fixas snart. Enda problemet är att de ska tas på dagen i solen, då vill gärna Lisan vara med på ett hörn ;) Men men.... Kommer snart det med. Finns än så länge i andra färger osv så man får väl ha lite fantasi! Och det tror jag allt att många har :)

Här kommer lite bilder i alla fall så ni ser vad som har gjorts de senaste dagarna!!!!

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
Lätt stressad Klara

image370

Ja såhär såg det ut på torsdagskvällen när Elise skulle läsa lite "toalektyr" hahahaha
Hon säger kssssssss hela tiden och pekar på blöjan när hon kissar men inte vill hon sitta på pottan, hon vill STÅ I pottan!!!! Lite svårt om ni förstår vad jag menar!

image371
Fredagen bjöd på en sväng till världens häftigaste lekplats. Skitfräck faktiskt. Tänker nog ta hit alla som kommer hit med barn! Elise njöt och sprang omkring. Hon passade även på ett dyk RAKT ner i sandlådan, huvudet före. Förstår inte vad hon fick för sig. Hon är alltid så himla duktig, och det har hon varit från första början sen hon började krypa, stå, klättra och gå, med att alltid vända sig om och ta sig ner med magen inåt och fötterna först!
Men icka sa nicke. Hon flög rakt ner stackaren. Men efter enm minut är det ändå alltid över så det är ju skönt!

image372
Fredag eftermiddagar är heliga i vår lilla familj. Då slutar ju Johan lite tidigare så du brukar vi umgås alla tre och ha lite fredagsmys. Helgen har ju lätt blivit att jag har fått arbeta liksom...men fredagar är heliga! Här är vi på Victors uteservering på Lilla Torg. En kille satt och spelade Eric Clapton och lite annan musik i samma stil. Underhållande tyckte Elise minst sagt! Hon ville stå framför honom och dansa och klappa händerna hela tiden...Man fick jaga henne med andra ord!!!

image373

image374

image375

image376

Sen var det dags för en kepsshoppingtur åt pappa Johan. Hiyttade faktiskt också en keps men även SVERIGEADIDASdräkten inför EM till Elise! Så cool hon var i den. Så det blev det! Tuffa kickan minst sagt nu!. Ska bara lära henne att sparka fotboll nu med :)

Ja detta var allt jag hann med nu.
Fler bilder komme rikväll eller i veckan efter lite mer bravader! Detta var ju bara en SEEEEEEEEEEEN helguppdatering!

KRAM igen då!

Kommentarer
Postat av: Angela

TACK för paketet idag=)
SÅ SNYGGT!!!
Ringen passa perfekt och sitter superskönt=) Stella får ha sin nya tischa imöra så jag får ta lite kort så får du se sen.
KRAMEN SÅ LÄNGE!!!

(ska dra ut soffan o leta dosan....!!!!!)

2008-05-20 @ 23:56:52
URL: http://minstjerna.blogg.se
Postat av: Linda

Det ser ut som din dotter vill ha ett par egna solglasögon... ni får nog investera i det ;)
Kul att det verkar rulla på med hemsidan nu, kan tänka mig att det tar tid att få igång en hemsida.
Hoppas vi ses snart
Kramar till er

2008-05-21 @ 12:16:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0