kickboxing

Vad håller han på med därinne undrar jag ÄRLIGT TALAT????????

Kolla in den här bilden. Han lägger sig hela tiden på högra sidan av magen och knuffar med händerna i höjd med naveln och fötterna under revbenet. Det gör satans ont vill jag lova. Sen har jag sammandragningar som bara den vilket inte gör det så lätt att plugga....

Så här såg det ut tidigare idag och ungefär 10 gånger om dagen...kalla mig nu den SNEA MAGGEN!

Kommentarer
Postat av: Emma

Vilken kille!!! :) Magen påminner lite om den jag hade med Minna, sne och sammandragen, haha. Plutten gillar kanske inte att du pluggar ;)PUSS på er!!!!!!!!!

2008-11-19 @ 21:25:30
URL: http://emmahalme.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Gah, så sött! Förstår att du tycker att det är mindre sött, men var inte Elise lika bråkig? Jag minns ett muntligt seminarium där lillfröken Ripa inte ville vara still alls. :)

2008-11-19 @ 23:04:48
URL: http://lottelie.blogg.se/
Postat av: Bella & Hugo

Haha, det är precis såsom Hugo gjorde, go boy. Du klagade på att han inte kickade dig tillräckligt för ett tag sedan, nu får du äta upp det, hihi. Själv känner jag massor, en massa kickar speciellt om kvällarna men det är snälla, mjuka mammagossparkar (än så länge). Jag får väl äta upp det här med om ett par veckor. Hoppas allt är bra med er, ringde på bemärkelsedagen men inget svar. Hoppas det var fin och bra. PoK

2008-11-20 @ 08:41:43
Postat av: Angela!

Ha ha, så roligt.... Tänk att det verkligen är en liten mini-människa där inne. Det som är så sjukt att fatta. Att lillgrabbens fötter förmodligen bråkas med dig för att få plats=) Underbart! vill oxå!!!!!!!!! hahahahahahaha..... kan man inte bli gravid fr v 20 o framåt?? Isåfall skulle j bli gravid på en gång;)

Puss på magen!!!

2008-11-20 @ 22:00:28
URL: http://minstjerna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0