Life goes on   

Svårt att verkligen agera men klart att livet går vidare. Det måste det ju! Har försökt att göra mycket annat för att byta tankarna några få sekunder men det går inget vidare. Tänker på dig Amanda HELA TIDEN! Men det är väl bra i vilket fall anser jag. Vi måste ju leva vidare som en familj med Elise, man kan vara förstörd och otröstlig men man kan inte vara passiv. Vi måste gå vidare för det är det Amanda hade velat. Det vet vi ju alla.

Det är ju likadant med det här med begravningen. Ska Elise följa med eller inte? Vissa stunder tänker vi JA andra NEJ men JA överväger och tror allt att det blir så. Elise kommer med största sannolikhet att följa med, hon kommer ju lätta på stämningen och vara lika glad som vanligt vilket kan vara rätt skönt.
 
Igår var Elise på dagis fram till 15 och sen blev det en snabbis hem innan Johan kom hem från jobbet. Vi hade fått nys om att äppelpallning i Heijkensköldarnas trädgård var laglig för vår del så det bar av dit på sen eftermiddag. Pl (hjäääääääääääääälp äpplena står ju på spisen och kokar för fullt!!!) ockade en hel stor påse full med äpplen. Åt en hel del med och fick en massa fina bilder på Lisan. Problemet var bara att det låg så många äpplen på marken att det var som att gå på glaskulor. Elise skrattade och trillade hela tiden.

Skönt att få skratta lite mitt i denna sorg faktiskt! Efter äppelplockningen slog vi en pling till Liljekvistarna för att se om de var hemma. Gick bort en sväng som i och för sig blev lång. Var inte hemma förrän vid niotiden med en sovandes Elise i vagnen. Jättekul att träffa Rolf och Katarina, var så länge sedan sist.

Ja, idag blir det plugg för fulla muggar, håller på med uppsatsen för fullt och måste bestämma mig och presentera ämnet lite mer detaljerat för läraren. Det kommer i alla fall att handla om att gör en jämförelse mellan svenska/franska skolan, därigenom fokusera på att jämföra lärarollen, hur man arbetar i ett svenskat/franskt lågstadieklassrum. Ja, får väl se sen.....

Hörs väl senare idag...

Kommentarer
Postat av: Linda

Man kan ju inte annat än bli glad när man ser den lilla fisan!!! Förstår att hon ljusar upp dagarna nu när det är jobbigt!

Ska bli såå kul att se er i helgen

Kram

2008-10-07 @ 15:37:12
Postat av: Cathrine

Vilken fantastisk bild på Elise!!!! Hon är som en ltien nyporos i höstvädret!! Puss!!

2008-10-07 @ 22:40:17
Postat av: Sofia!

Heeejj!!! Åhh beklagar verkligen det som hänt! Livet är för kort.... så sa en av mina bästa vänner som förlorade sin sambo nyligen.... Ta vara på livet, lev här o nu! Tänker på er. Stooor KRAM!!

2008-10-08 @ 11:44:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0