Magsjuk- my ass

Ja, det var ju en titel i sig :)

Magsjuk kan ju Elise knappast vara. Hon har kräkts en gång, på dagis, och då kaskadkräkts. Hon har bajsat ner sig en gång, på dagis.... men inget hemma på snart 24 timmar. Borde det inte har fortsatt. Hon åt spaghetti bolognese igår, drack massor...Tror snarare att hon råkat få i sig något som hon inte eller snarare hennes mage inte tyckte var så bra för henne... Eller? Är ingen expert på magsjuka men tror nog hon hade varit sämre i så fall- ingen feber, inget kräk, inte fler blöjor än vanligt, inget gnäll och hon har sovit hela natten.

Tror allt om det inte blir sämre så är det lugnt i helgen Tina. Ska ju ha folk som sover här dessutom...Så håller tummarna för att Elise sprattliga humör håller i sig!


Håll gärna tummarna ni med;)

Kankse blir en mössa till henne eller tre. Ska klippa när hon är vaken och sy när hon sover middag. Man får ju inte vara dum :)


KRAM allesammans, pix ikväll!

Kommentarer
Postat av: Cathrine

Tja vackra!! Självklart skickar jag dig en ny inbjudan!! Den är skickad nu, så du vet!!

Skönt att lillan bara kräkts en gång, inte kul det där!!!Drömmer mig bort, skulle du vilja skapa en trollskog åt oss när det blir dags? Så vill jag köpa en mössa till lilleman också!! går det att få i svart med ngt coolt mönster?

Pussis

2008-10-02 @ 20:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0