Elise from the block     

Igår var det mycket som hände i vårt kvarter....

Börjar med det tråkiga först: en 26-åring mördad på öppen gata! Gängbråk som vanligt...bara att man förväntar sig kanske inte att det ska hända i just vårt kvarter. Bor trots allt i de finaste områden man kan bo i i Malmö, rakt över vägen har vi Malmös dyraste villa till salu...för BARA 32 Miljoner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zataneffekten som de kallar det. Han bor ju bara 2 kvarter bort!

Annars i samma kvarter, 12 timmar senare så var det Lisan och jag hela eftermiddagen efter dagis. Peppar peppar men nu går ju allt jättebra. Inget gråt i morse heller. Skönt! Lekplatsen här i närheten huserade oss efter dagis en sväng. Tog även med mig Axel och hans kompis Pontus bort till cykelmakaren. Köpte ju cykel i slutet av mars som är helt rostig överallt!!!! Har nästan bara stått inne dessutom, inget jag accepterar. Dessutom har tramporna låst sig två tre gånger när både Axel och Johan cyklat. Livsfarligt ju! Tänk om man har Elise där bak!!!!! Men helt plötsligt var det inget problem för honom att fixa när killarna var med. Sist jag var där fick jag till svara: Inte mitt problem, det är normalt.... Konstigt att man inte muckar när man har med sig någon som är 2,06 lång?!?!?! Han skulle fixa tills idag så får väl se då!

I samma kvarter idag tänkte en sliten mamma med för jävlig frisyr och färg på håret att det skulle vara kul att gå och klippa sig och färga håret eftersom hon brukar själv stå för det i badummet där hemma.... Nu förstår hon varför. För INGEN frisör fattar vad man menar.
Ser ju för jävlig ut vilket jag i och för sig gjorde innan med. Sa att jag inte ville bli för mörk (vilket jag är SÅKLART!!!!) och att det inte blir flammigt färgat. Ja ni kanske har gissat att dessutom när man har så mkt hår som jag har tar det lite tid! 3 timmar satt jag hos frissan. Inte tre avslappnade timmar direkt. Jag bara kände mig stressad av att jag borde gå hem och plugga! Ja, får nog ringa dit och försöka åtgärda detta...Alldeles för mörkt för min smak. Dessutom har ju inte färgen tagit överallt...1000 kronor åt helvete för att man skulle unna sig något!

Ja, ja det är ju verkligen ett I-landsproblem....

Vet fortfarande inte när begravningen äger rum men antar att den är i nästa vecka i Hjo. På fredag bär det av till Eksjö för att träffa farmor, Aili och Elon, farfar med fl. Annika kan nog behöva lite tröst av sin son men även lite härliga stunder med sin älskade Elise.

Ska försöka att även finna en liten stund åt min kusin med familj som jag träffar bara när vi är i just Eksjö.

Denna soliga och kalla dag har vi även bokat biljetter ner till La France. Blir julefirande där trots allt men är hemma hos Johans familj i Eksjö redan den 26e på sen eftermiddag så det känns bra. Hade självklart kunnat gjort annorlunda men efter den 26e är inte mina syskon kvar vilket gör att poängen försvinner lite kanske. Men en jul på Rivieran ska vi försöka njuta av. Elise och jag åker den 17e medan Johan åker den 20e. Så nu ska uppsatsen vara klar helst till den 17e alltså! HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!! Den 12e är det dessutom tenta som jag får lov att göra här i Malmö istället för att behöva åka till Halmstad!Ha en bra dag allesammans

PS: <3 Still thinking of you our little angel! <3

Kommentarer
Postat av: Annica

Kämpa på nu med uppsatsen, du klarar det du tar dig för!!!! kram tänker på er massor

2008-10-09 @ 21:04:07
Postat av: Marie

Hörru! Gå tilbaks och kräv att de fixar frissen din! Du har betalt 1000 spänn för en produkt, du hade väl inte behållt en trasig ipod för 1000 spänn!?!?! :)

Cs imorgon! :)

2008-10-14 @ 12:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0