mamsen o papsen

Saknar dem redan!

I torsdags kväll kom de hit och hälsade på över helgen. Vi har haft det jättemysigt verkligen! Vi har varit i Simrishamn och röjt och umgåtts och bara njutit av den korta tiden de var här. Det är så skönt att träffa dem såhär, inte bara prata i telefon. Det är så mycket roligare nu när Elise hänger med. Och hon har hållit låda FÖR FULLT!!!!!! Sprungit runt och sagt till dem att ta av sig jackan "acka" som hon säger. Skor och jacka är hon väldigt noggrann med att man tar av sig i hallen! INGEN ANNANSTANS! Hahaha! Ja hon börjar bli stor den lilla! Helt sjukt. Så kul att hon kan kommunicera nu med dem. Förkylningen och hostan börjar äntligen att släppa. Tur det! Har varit jobbigt att se henne rostlig och hostig ett tag nu.


Såhär glad blir man av att se sig själv i spegeln, EFTER att man har ätit ett Ballerina kex!!!!! Snarare förvånad...

 
Pappa Johan hade ju varit på bokmässan under lördagen. Fick två böcker av Martina Haag signerad till Klara! Och en av Katerina Janouch också den signerad! Vilken lyx :) Elise ville att mormor, mamma (eller Kara som hon kallar mig!) också skulle ta fram böckerna och läsa med benen i kors. Vi skrattade en hel del åt henne där hon satt och låtsades! 


Satt och beställde bilder igår eftersom vi inte har framkallat en enda bild sedan i januari, det blev en del JA! Men hemsidan fungerade inte och efter mitt tredje försök blev jag rätt ut sagt FÖRBANNAD! Ringde postfoto.se idag. Självklart gick ju beställningen genom bara för det!!!! Men nu är de på g i alla fall. Ca 1000 bilder! Man tar ju så många, dagis ska ha bilder till Elise album och albumet hemma måste ju fyllas med!

Annars har allt bara flytit på nu i helgen, NOT! Böckerna jag beställt från Bokus var ju ett rent skämt. Ser använda ut och fula så har ringt och reklammerat dem idag, min cykel har hakat upp sig i tramporna och är dessutom helt rostig fastän jag köpte den i april och den har stått inne på kvällarna.... ja, en hel del som är till för att irritera mig tror jag! Tur att jag är på så bra humör annars då!!!!

Måste komma på ett ämna att skriva om i uppsatsen. Har ren panik! Tror jag kommer skriva något om modersmålsundervisning i svensk/fransk skola. Tänkte kolla om jag kunde få komma och undersöka lite i skolan i Peymeinade där mina föräldrar bor!?!?!? Tycker ni att det låter intressant? Vill ju använda mig av mina franska erfarenheter med ju!

Ja, annars not much. Har haft en riktigt skön helg. Har inte sytt något men fick ju en del av det förra veckan. Måste iväg och köpa lite tyger idag tror jag! Jeans, mm.... Elise är i stort behov av kläder nu.

Här är lapptäcket jag sydde åt henne i torsdags :)
Gardiner och kuddar finns med på rumsbilderna...


Hon har vuxit så mycket på längden på sistonde och blivit lite rund om mage.. inte konstigt hon åt 1,5 tjock korv med stekt potatis till middag igår. Lika mycket som oss andra! HJÄLP!!!

Magen växer sakta men säkert.
 


Går in i v.18 idag. Vad tiden går fort, eller i alla fall så har den gjort det fram tills nu! Om två veckor är det ultraljud, sen i v22 är det hjärtUL och sen 32 är det tillväxt UL. SKa bli kul att se vad som gömmer sig därinne näst nästamåndag. Vi har ju flicknamn rätt så klart, återstår att se vad det blir för pojknamn. Svårt tycker jag! Men Hugo har vi ju båda som favorit men det kommer det inte att bli. Tar tacksamt emot förslag på pojknamn som passar till Elise....Skulle inte Alfons vara såååååååå sött!!!! Ja, vi kan ju lugna oss till nästnästa måndag så får vi väl se om det är lönt att leta pojknamn :)


Stor kram på er alla

PS: Lina, Emma, Tina, Linda, m.fl FÖRLÅT för att jag är så dålig på att höra av mig. Har varit en del nu på sistonde och är lite stressad med skola mm... Ringer när jag kan sitta i lugn och ro och prata. Vill inte känna mig stressad bara. Hoppas ni förstår  :)

TINA: Slå gärna en pling igen iväll om jag glömmer bort dig :)

PS2: Hittade denna fina kappa till Elise att ha i höst/nästa vår på rean i julas.
 
 

Hon har tillhörande mössa från Plastisock. Hittade med lycka åkpåsen till minibebis 0-6 mån på nätet i samma tyg i veckan. Nu har den kommit hem och hänger i rummet i väntan på att nån ska komma och fylla den :)

 

Såhär ser hennes rum ut nuförtiden!!!



Kommentarer
Postat av: Linda

Nu var det ju ännu finare på hennes rum!! Fjärilarna var ju helt underbara.

Och lapptäcket såg ju urskönt ut, och fint me!

Puss

2008-09-30 @ 15:09:18
Postat av: Matedilda

Oj vad länge sen jag läste o vad fint det blivit på rummet,,,



Olle o Elise



Viggo o Elise



Ture o Elise



Lukas o Elise



Egon o Elise



Arvid o Elise



Elise o Albin



JOhan Junior:)



Haha nej jag e glad att det inte e jag som ska hitta på namn:) men alfons o elise tyckte jag var fint:)



Puss puss









2008-09-30 @ 16:12:11
Postat av: Annica

Åååååå så fint trädet är, ska nog börja spara nu. =) Emils rum är klart nu, men ett färgglatt träd kan aldrig skada. kram

2008-09-30 @ 17:53:03
Postat av: Cathrine

Vilket rum hon har dockan!!!!! Det är såååå himla fint!!!! NÄr vi köpt hus, då ska jag be dig styla lillemans rum!! Kanske kan du göra en trollskog? Det skulle vara snälla troll isfler Eller så ett vackert undervattensrike! Det tror jag min lilleman skulle vilja ha! Kan jag beställa ngt sånt? Hus på gång nämligen! ;)

Puss du duktiga med vackra magen!

2008-10-01 @ 12:33:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0