Semestertimes are over

UNFORTUNATELY!

Men vi har haft det jättebra på Rhodos med hela tjocka släkten!

Här kommer bilder eftersom jag är för trött för att skriva!


Lisan hos Fru Doktor innan vi åkte iväg. Jo men visst! Det visade ju sig vara en rejäl öroninflammation hon hade fått! Planet gick jättebra men att svälja penicillin har väl gått sådär! Hoppas verkligen att hon kommer att slippa det ett tag framöver!


Kan ju inte annat än att älska denna lilla varelse! Dock låg hon inte såhär stilla många minuter av denna semestern!


Hela gänget samlat runt bordet på restaurangen nere vid havet! Helt underbart goda calamares och carbonara i alla fall!


Elise chekar in Miss Sun Beach! Hotellets egen skönhetstävling! Tror nog hon hade vunnit om hon hade varit med! Konkurransen var två äldre tyska damer.....inga förutfattade åsikter.


Det här kallar jag CHARTER! HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP! Fick mig en chock första dagen på semestern! Vattengympa varje dag  kl 11.30 i hotellets pool! Åsa, Sofie, Affe, Maja och jag ställde glatt upp... för att Animationansvarige skulle lämna oss i fred. Vi offrade oss även några gånger genom att spela beachvolley tillsammans med jättedryga fransmän och greker som trodde att de var bäst i världen och att kvinnor självfallet var usla på den grenen! Stämde INTE!


Och såhär spenderade de som inte var med på vattengympan förmiddagarna!!! En del öl har ju slinkit ner i herrarnas magar vill jag lova! Tänker inte skriva HUR mycket för att inte göra någon upprörd! Hahahaha!


Elise äter en del av en Calippoglass som hon så gärna smetar ut på farbror Affes bröst! Det är KAAAAAALLT! Hon har för övrigt nu också lärt sig att säga Affe, Affar (farfar), Aja (Maja), Åscha (Åsa) och moma (mormor)... ja, tur man vet vad hon menar om inte annat! Ja just det tyvärr har hon också lärt sig att säga chich (chips) och gass (glass) efter denna veckan! Mycket nyttigt har ätits med andra ord!


Fin bild på krigargudinnan MythosElise och pappa!


Finaste Mythosguddinnan Elise!


GASS var det ja!


Elise såg såhär skeptisk ut rätt ofta när hon närmade sig poolen!


Fin bild på Martin och Mats!


Ja och så var det vi tjejer! Ja för Åsa är verkligen NO TANT! Underbar tjej Mats har träffat verkligen.


Såhär glad var Elise när hon såg sig själv i spegeln när vi kom hem. Elise fick jättefina grejer skickade från Frankrike som hon skulle ha med sig på semestern. Det var bara det att KLANTPOSTEN i Sverige hade "råkat" öppna kuvertet och skickade hem det TOMT till oss. Gjorde en reklamation och det kom till rättas under tiden vi var borta. Hon fick ett par fina shorts, en baddräkt och denna underbara "dagisskjorta" som alla små franska barn har på dagis. Så smidigt att ha när de kladdar och äter osv... Traditionella Frankrike är inte så dumt ibland!


Lite gladare när hon fick leka runt med den!


Min gulleplutt som ska bli storasyster!

Kommentarer
Postat av: Angela

Vilka underbara bilder! Ni verkar ha haft det helt fantastiskt. Inte alls avundsjuk;) Hehe!!!

Tack för omtanken i ditt inlägg=)Stora tjejen som ska bli storasyster=) Kommer gå galant på dagis. Hon som e så framåt. Ge det ett par dar till bara. Tror nog de kommer öka ut tiden lite, det gjorde de för oss. Bara de märker att det går bra.

=)

KRAMAR i massor. Och guuuuuuuuu så sött på lilla miniripa!!!!

2008-09-04 @ 21:06:16
URL: http://minstjerna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0