Time passes by....

Jaha då var det redan år 2009! Kan inte förstå var tiden tar vägen. Har precis sorterat nyfödd-62 kläderna för att plocka bort klänningar och det lilla rosa som fanns... Det var ju inte mycket som ni kanske alla förstår! Lillskrutten kommer också få ha en massa färg och kändes så nostalgiskt att plocka i plagg som Elise hade på BB när hon var nyfödd. Man får ju en massa tankar kring vad som komma skall. Den euforin och den lycka man kände när man fick lillskruttan i famnen, kommer man verkligen att kunna känna så IGEN? Det sägs ju det och jag antar det, men det var en så obeskrivlig lyckokänsla att få möta Elise för första gången..... oooooooo så härligt!

Men nu är det i alla fall 2009, och ett år fyllt av förväntan. Vi är rätt beslutsamma, ett friskt barn och en lägenhet, vad ber kan man begära? Självklart står det högst upp på listan att lillskrutten mår bra när han nu väljer att dyka upp. Det blir ju i alla fall en 09:a! För väl det. V.31 är det nu och hoppas att han stanna i alla fall 5 veckor till därinne!

God fortsättning på er ALLA stora som små....


Elise poserade så sött innan vi skulle gå. I sin fina silverklänning som hon fått av mormor och morfar i julklapp och i sina fina nya kängor som hon älskar.

   
Elise och Melker busar för fullt innan de två deckade! Inga fyrverkerier blev det för deras del i år inte.


Elise har fått in mammas system, clementinaddiction! Man har en clementin i handen samtidigt som man skalar och äter den andra!


KRAM på er alla....

Kommentarer
Postat av: Minnas pappa

Det är clementiner som gäller denna gång också för din del. Så johan får springa lite till affären kan jag tänka mig.ha det bra

2009-01-02 @ 09:37:28
Postat av: Cissi

Ja tiden går väldigt fort! Elise bara växer och växer.. Ska bli så skoj att komma till Malmö och äntligen få träffa er imorgon! See you then! Kramar

2009-01-04 @ 18:07:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0