happy child för en snusdosaI Phuket finns ett barnhem där ca 50 barn bor. Detta barnhem är startat av ett par som heter Sussie och Hans som förlorade sina två döttrar i Tsunamin. Istället för att åka hem till Sverige och leva vidare bestämde de sig för att öppna ett barnhem i Thailand. På barnhemmet bor alltså ca 50 barn och där får de mat, kläder, skolundervisning, sjukvård, massa med kärlek och omsorg!

Att driva ett barnhem kostar såklart pengar. Små medel kan förändra vardagen för dessa barn. Jag uppmanar nu alla som läser denna blogg att kräva av deras sambon som snusar (det finns mååååååååånga).
För enbart 50 kronor i månaden (alltså ca 1 snusdosa i månaden, till skillnad för den om dagen de stoppar in i munnen och sedan spottar ut) kan man hjälpa barnhemmet massor. Skapa ett autogiroöverförande på 50 kronor i månaden till Bankgiro 5330-6585 Happy Child foundation . Självklart kan man välja att sätta in ett engångsbelopp på samma Bankgiro.
Bilden ovan är ett exempel på hur man kan hjälpa barnhemmet. Detta vackra smycke i Sterling Silver 925 kostar endast 250 kr som går oavkortat till barnhemmet. Snälla alla ni som har barn. Barnbidraget kommer imorgon, vad sägs om att köpa detta smycke till just ditt barn som en gåva från er som föräldrar? Eller köpa och ge bort till någon som verkligen betyder något för er?


Alla uppgifer finns på hemsidan www.happychild.se
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0