älskar er till tusen
Mina ÄLSKLINGAR!
Vad man kan älska sina barn!
Världens finaste Elise och Sander!

Kommentarer
Postat av: Belli&Sara

vilka söta barn! :)

2009-06-11 @ 01:42:54
URL: http://belsar.blogg.se/
Postat av: Angela

Visst är det helt underbart! Ljuva små spjuver=) Gränslös kärlek!TACK själv för senast, och jag ska absolut maila över bilderna, har dom inte här dock, utan på systemkameran som såklart är hemma. Men lovar att ajg ska göra det när j kommer hem. Påminn mig annars. =)

Var ju hur kul som helst att ses och kändes som vanligt helt rätt och kul att få va med er. VARFÖR ska ni bo så långt bort?!?!?!? =)Ang grejer till din shop, jag håller på mössor, förkläden, wallies, och sängkläder! Fint med dina tryck!Och du skulle nog bara älska denna kurs jag går nu... ett helt rum fyllt med allt material som finns tillgängligt=) För i stort sett vad som helst=) lööööv;)PUSS PÅ ER! Hälsa de dina!

2009-06-11 @ 15:21:10
URL: http://minstjerna.blogg.se/
Postat av: Sara

Vilka fina kort och va bra din blogg är!

Ska bli så kul att träffa dig och de andra nästa vecka - Herman är väldigt spänd på att åka tuff tuff:-)

Hmm. Kom på att förkläden är kul - jag skulle gärna ha ett till Herman som är mer killigt än vad man hittar normalt. Köper ett direkt om du har ett grabbigt mönster..

Annars - som de flesta - mössor men ska du livnära dig på det behöver du väl kombinera mer med nåt som ger bättre förjänst??

2009-06-11 @ 20:16:30
Postat av: Bella & Hugo

OMG vad lik Sander är sin pappa.

2009-06-12 @ 21:21:14
Postat av: Kusin

Hej vänner! Lovade att ringa idag, men det blev sent. Vi ordnar uppdraget i nästa vecka! Hoppas vi hittar en lucka hos er. Än så länge stora möjligheter hos mig. Ringer på söndag.Underbara, söta små liv! Skänker en otrolig glädje och värme!Hälsa hela familjen! Kram

2009-06-12 @ 22:05:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0