stockholm, mm...

Snabbt inlägg för att säga att vi alla mår bra.
Blev en intensiv helg för barnen med föräldrar men ack så kul vi hade i Stockholm! Hann en sväng om Enköping hos Johan & Lina också och fick äntligen träffa lille Viggo. Eller är han normal och Sander enorm??? De väger nämligen lika mycket och det skiljer 4 månader!!!!!! hahahaha! Underbart ställe bor de på i alla fall! Fick till det några minuter med Martin & Sofie & Karin i Årsta och några få minuter, kan man lätt säga, med Annica & Emil i lekparken i Årsta, samt några minuter med Angela& Jens & Stella!!!
Tack alla kära vänner för mysiga stunder!!! De är ovärderliga!

Tågresan hem hade kunnat bli intressant då Klara hade oerfaret bokat "obokade" biljetter! Helt missat det vid bokningen! Hade kunnat bli roligt med vagn, 2 bilbarnstolar, 2 barn och 2 föräldrar som bar på 2 väskor och påsar var! Jajemen! Tur var att vi slapp flytta på oss! Ser det andra scenariot framför mig!

Tråkigt nog var min kamera urladdad på något mystiskt sätt men ikväll kommer några få bilder från innan och under vistelsen.

PS: Angela! Kan du skicka bilderna på skruttorna sen! Busfröna hade ju så kul ihop med bollen och när de rullade sig på marken!

Annars så är det rätt stressigt här- de ringde från Formargruppen i fredags och det är bara att producera. Grejerna skulle helst ha varit där redan :D Ska bli jättekul att få skylta i en månad med!!! Sitter och funderar ut vad jag ska hitta på i skylten- men något kreativt ska jag väl allt få till det???? Har några tankar.

Har även fått bilderna från fotografen och de är UNDERBARA. Kan tyvärr inte lägga upp dem här än, men kanske får låna en bild sen när reportaget kommit ut. Tacksamt att ha rätt utrustning.

Känns som om företaget kan ha fått sig en push nu och det enda som är kvar är väl hur sommaren ska se ut. Några småvisiter blir det i sommar men annars kommer vi nog försöka få till en ateljé i Simrishamn där jag och Axel och Ellen kommer att ställa ut. Vi spånar vidare på Ripa idén!!!

Tjingeling sålänge- två barn att ta hand om i främsta plats!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0