"Elise pjickaj maaaagen"

Vår älskade lilla skrutta kämpar för fullt mot de kliande pjickajna... Tycker så himla synd om henne då hon fått en rejäl variant såklart! Hon har koppor ända ner i hals och svalg, hela tungan är prickig och så även hennes underbart söta läppar. Lillan vill inte äta något alls. Försökte locka med en Piggelin efter maten som hon aldrig åt trots att det var hennes favorit och dessutom jättegott (tack Maria & Co.)- men inte ens en hel Piggelin slank ner! Då är det illa!!!!Tyckte hon hade många koppor innan idag men hela hårbotten är nu fylld av vätskefyllda koppor och så även ryggen. De privata delarna är dessvärre attackerade av kopporna de med- beundrar henne som är duktig och inte har börjat klia så värst ännu. Tror dock inte att det kommer dröja speciellt länge innan de klias där med- hon har ju även koppor i hela ansiktet, hårfäste, ögonbryn och till och med i ögat och ögonvrån!

MEN jag måste upp till Linköping på tisdag för att fixa Henrys rum. Har ju sett fram emot detta jättelänge och det är dessutom jättesvårt att förklara för någon hur man ska sätta upp det eftersom allt nästan är i mitt huvud! Vill ju fixa med det hela vägen eftersom jag nu har påbörjat ett arbete som jag vill slutföra! Har dessutom redan beställt tågbiljett utan avbeställningsskydd då det kostar lika mycket eller nästan mer än biljetten...
Förresten, vet inte vem det var som skrev en kommentar igår om Linköping osv, men hör gärna av dig vem det nu kan vara!?!?! Ida eller Emma eller Tina kanske eller?!?!?
Svärmor kommer förhoppningsvis hit på måndag och kanske kan VAB:a åt oss på tisdag, hoppas på det. Kanske kan VABa både tisdag och onsdag vem vet. Hade varit guld värt att få lite avlastning såklart...

Mycket Astrid Lindgren blir det på DVDn i alla fall. Micken (Madicken), Karlsson, Lotta och Pippi har gått heta idag!

Nu ska det kläs om en snurrstol jag köpt på Second hand i helgen... hrmmmm vilket tyg vet jag ej än!

KRAMAR!

PS: Har lagt ut en del på Tradera ni som är intresserade! Följ bara länken!


Kommentarer
Postat av: jenny ståhl

ring BVC eller VC o be de skriva ut tavegyl. Behövs ingen läkare utan går bra med distrikssköterska. Fick de till Amanda o det e kanonbra!

2009-05-08 @ 11:32:31
Postat av: Linda

Vilken stackars lite prickig korv!

Usch hoppas det går över fort o att hon inte kliar sönder sig :(Puss o Kram

2009-05-08 @ 12:28:08
URL: http://snyggteksjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0