Neighbours... and dots

Usch hur ont gör det inte i ett mammahjärta när man får denna synen på morgonen när man ska klä på sin dotter??? STACKARS ELISE... Men förbluffas fortfarande över hur glad Elise kan visa sig vara trots pauser med gråtattacker då Tripp Trapp stolen kommer i kontakt med en ond och böldfylld rygg! (ursäkta detaljerna för de äckelmagade människorna som läser...)

Har bara en slutsats på det hela: Vår dotter är en glad kämpe och en underbar sådan!
Puss på dig skruttan!

Ja, och lille Sander han växer och frodas. Verkar nog vara så att han håller sig undan prickarna sålänge han ammas och får i sig massor med antikroppar. Han är en underbar liten krabat som gurglar, snackar, skrattar och ler en hel del om dagarna!
Måste ju tillägga här utan bildbevis att vi har haft en liten speciell helg här hemma. Vi har träffat våra grannar en hel del. En underbart härlig familj visar sig bo vägg i vägg med oss. A och M och deras lille Elias som bara är en månad yngre än Elise har vi spenderat mycket av denna sköna helg med. Skönt med spontana människor som bor vägg i vägg och som man kan umgås med på ett lätt och spontant sätt. Nu är vårt kollektiv officiellt- Hökarna och grannarna och vi! :D Nej men underbart att få ha äran att ha träffat dessa två familjer- människor vi värdesätter högt! Jätteroligt att ha tre familjer som kan hitta på saker tillsammans och även slänga ihop en spontan middag med ingredienser från alla lägenheter!
Kan inte säga mer än att det är underbart att man kan få låna grannarnas diskmaskin! Tur att de andra i trapphuset inte vet vad som försiggår på 3:e våningen på Fågelbacksgatan Hahahaha!

Natti allesammans!
( Kanske får komma på en knackkod för att säga god natt till famljen på andra sidan väggen! Hahahaha!)

KRAMAR

Kommentarer
Postat av: Hanna Nilsson

aj aj, det där ser inte roligt ut. Hoppas lilltösen blir frisk snart och att det inte blir värre. Mysigt att ni har en så god kontakt med era grannar! Krama om hela familjen från mig.

2009-05-11 @ 09:53:39
Postat av: jenny ståhl

usch stackars liten...Typ så såg AManda ut oxå. Hoppas lillkillen klarar sig=) har du skaffat tavegyl till henne?

2009-05-11 @ 09:59:46
Postat av: Marie

Usj! Vilken kämpe!

2009-05-11 @ 10:49:46
URL: http://enigmarie.wordpress.com
Postat av: Maria

Kan inte annat än hålla med Klara! Vi är precis lika glada att just ni flyttat in här bredvid och att vi trivs så bra ihop! :-) Men för säkerhets skull får vi nog snart skriva ner kollektivets stadgar.. Hi Hi.. Tre knackningar i väggen röstar jag för! ;-) Många kramar Maria & grabbsen

2009-05-11 @ 11:04:47
URL: http://prinselias.blogspot.com
Postat av: Annika

Stackars lilla gumman...ser verkligen ont ut....STOR krya på dig kram från oss!

2009-05-11 @ 12:17:35
Postat av: Annica och Emil

Fyyyyyy lilla skruttan inte roligt alls!!! Hoppas nu bara lillsander klarar sig utan. Inte roligt om han som är så lite skulle få vattkoppor. Håller alla tummar jag bara har.puss till er(nu har jag iaf köpt en beg p&t´s)

2009-05-11 @ 17:18:10
Postat av: Anonym

Vi saknar Er! Prickarna börjar försvinna och imorgon väntar dagis. Hoppas ni har det bra i Linköping! Kram kram

2009-05-12 @ 20:22:57
Postat av: K & K

ajaj, vi skickar massa pussar & kramar iaf!

2009-05-12 @ 21:31:02
Postat av: Anna

Å stackars lilla Elise! Tindra fick kopporna i påskas, de e verkligen en grym sjukdom å som mamma lider man verkligen med dom, önskar man kunde ta smärtan åt dom:-( Krya på Elise å håll ut snart e det över då slipper hon den sjukdomen forever!!! Massa kramar!

2009-05-13 @ 20:20:39
URL: http://mammaotindra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0