valborg osv



Karin dök upp med sina föräldrar i torsdags lunch. Hämtade hem en trött Elise som kom igång allt eftersom... Våra grannar Maria och Elias dök upp lite senare för matlagning. Det blev potatissallad och salladsmakande i vårt kök medan Elias och Elise passade på att laga resten i hennes kök! Där verkade mer bli russinsshot och avkapade spaghetti till middag! Vilken kombination.
Middagen avnjöts hemma hos Amanda och Alexander tillsammans med Maria, André (och Selma som är deras hund- vilken Elise är livrädd för. Men hundvänjningsterapi pågår för fullt!) Karin och vår lilla utökade familj. Som sagt annorlunda valborg men ack så underbar sådan. Det bjöds på underbara biffar som Amanda hade kokat ihop och till efterrätt blev det rabarberpaj och vaniljsås! MUMS!

På fredagen begav det sig till Helsingborg vår familj tillsammans med vår au pair som Karin fick titel som :D Träffade Martin och han underbart söta flickvän på Norra hamnen där vi satt i ca 4 timmar! MYSIGT!

Lördagen blev det staden för hela slanten, en glass eller två hann avnjutas på Lilla Glassfabriken för att orka gå i lite affärer! Johan mötte upp alla Eksjökillar även senare på kvällen för en afton inne i staden!


Allt for now, hinns inte med värst mycket!



Une dédicace till Axel som har tillverkat dessa härliga barnplagg åt sina syskonbarn! Både bodyn och tshirten som han har målat och specialgjort till Elise! Självklart vet hon om det så "Axel gjort den tröjan" säger hon ju rätt ofta!!!

TACK älskade morbror från Elise och Sander!!!

Axel har en hemsida där ni kan se hans andra verk, går även att maila och beställa via nätet!
Här är några smakprov:

Angel

The Swan



Kommentarer
Postat av: Angela!

Söta fina barn!!!

Du, var glad att du inte har en SANDLÅDA på tomten.. gaaahhhh..... Dammsuger 3ggr om dan känns det som. =) Men, de har ju kul, det e ju det viktigaste!!!

Önskar Så att vi kunde ses snart. Kanske kan få ihop ngt framöver?!



Puss o kram på er!!!

2009-05-05 @ 19:27:06
URL: http://minstjerna.blogg.se/
Postat av: Linda

Gud va fin din blogg har blivit!!!!

Hjälp mig me :)

Ser ut som nu hade jättemysigt i valborg, synd att det inte blev något Malmö för oss.

Men vi får boka in det snart!

Kram

2009-05-06 @ 10:44:07
URL: http://snyggteksjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0